Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 9. A bűnözők felköthetik a liberót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Az Így neveld a sárkányodat -ot látta már innen valaki? Milyen? Nagyon jó, mindenképpen nézd meg, pár oldallal vissza írtam róla. Persze csak pár sort, de nagyon bejött, szóval hajrá! Rog, épp most akartam belinkelni: SZámomra ez már most az év vígjátéka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Törvénytisztelő polgár: Akinek tetszett a Taken annak kötelező.Itt aztán bemutatják, hogy intézzük el azt aki megölte a feleségünket és gyermekünket.Gyönyörű.A vége nem igazán tetszett, mert én teljesen megértettem a főhős tetteit.Igazságot szolgáltatott.Ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Pár hónapja megnéztem. Nagyon vártam hogy lássam aztán az lett a vége hogy nem jött be valami fényesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Én is filóztam rajta, hogy megnézem, de azt hiszem, majd egyszer talán sor kerül rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. japán tréler Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Én is filóztam rajta, hogy megnézem, de azt hiszem, majd egyszer talán sor kerül rá.Ami késik nem múlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Ami késik nem múlik. Ez igaz Hátha egyik nap ilyesmire támad kedvem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Hát azért AC/DC aláfestő zenével sokkal ütősebb egy Vasember előzetes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Láttam Alice-t Csodaországban, a lányom kedvéért, és nagy meglepetésemre nagyon jó kis mesefilm volt. Tipikusan azt a helyzetet éreztem, hogy a trailer kiemel bizonyos jeleneteket, amelyek kirívóak (és számomra inkább taszítóak voltak, mintsem hívogatóak), és az ember könnyen azzal azonosítja az egész filmet, pedig az egész hangulata azért nem igazán olyan. Eleve jó a kerettörténet, és Csodaország extrém dolgai (amelyeket én sosem szerettem) is szépen belesimulnak a mesébe, számomra szinte klasszikus mesenézési érzéseket fakasztva - amit pedig kizártnak tartottam a trailer alapján. Szóval az előítéleteim alap nélkülinek bizonyultak, így a 3D-s látvány mellett az egész tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 10. Én 2D-ben láttam egy pár hete, és nagyon jó volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. (szerkesztve) Trinity ügynök vs bombások Egyelőre nem tűnik egy nagy durranásnak. Hát azért AC/DC aláfestő zenével sokkal ütősebb egy Vasember előzetes A jappók nem tudják mi a jó. Szerkesztve: 2010. Április 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Valaki esetleg nem tud valamit a District 9 DVD megjelenéséről? Ideje lenne már kiadni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Végignéztem a Keresztapa sagát. Nos, a memóriám bezony eléggé megkopott már. Jó sok mindenre nem emlékeztem. De a lényeg, hogy mindhárom film nagyszerű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. "Néhány hónapja derült ki, hogy nem lesz Pókember 4, a Sony úgy döntött, hogy újrakezdi az egészet és az Ultimate univerzumból merítve hozzák el a Hálószövő új kalandjait a gyöngyvászonra. Rendezőt viszonylat gyorsan kerítettek a projekt élére, Marc Webb, az (500) nap nyár direktorára bízták a filmet, a főszerepre sok színész neve merült fel pletyka szinten, ám most úgy tűnik, hogy megvan a megfelelő személy Peter Parker megformálására. Logan Lermant legutóbb A Villámtolvajban láthattuk, megküzdött többek között Medúzával, a Minotaurusszal és a Hidrával, ám most magára ölthető a Pókember jelmezét. Lermant már februrában is emlegették a főszereppel kapcsolatban, akkor azt mondta a színész, hogy volt már néhány megbeszélésen, de ennél több akkor nem derült ki. A HitFix oldal nemrég erősítette meg, hogy a Sonynál megszületett a döntés, a stúdió és Lerman között már csak a szerződés aláírása van hátra. Lerman Anton Yelchin, Jesse Eisenberg, Patrick Fugit és Johnny Simmons elől happolta el a lehetőséget. James Vanderbilt írta a forgatókönyvet, bemutató 2012 júlisu 3-án várható." Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Inception fotók http://img72.imageshack.us/img72/9344/inception1.jpg http://img213.imageshack.us/img213/885/inception2.jpg http://img69.imageshack.us/img69/192/inception3.jpg http://img72.imageshack.us/img72/9876/inception4.jpg Valaki esetleg nem tud valamit a District 9 DVD megjelenéséről? Ideje lenne már kiadni Hát igazán jöhetne már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Hát igazán jöhetne már.Csak a Blu-Ray. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Csak a Blu-Ray. Abban biztos vagyok hogy neked bőven elég lenne az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Ez a Nolan egy állat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 11. Ez a Nolan egy állat! Több annál. Egy zseni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Több annál. Egy zseni. Az biztos, eddig mindegyik alkotása egy remekmű. Nem sok filmet készít, de az mind üt. Az imdb szerint is az összes filmje 8as átlag felett van, és jópár benne a 100 legjobb filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 12. Anyádat te idióta b*rom.Hogy miért?Hát ezért a cikkért.Hol van a Vasember 2 a Sötét lovaghoz????????Egy nagy nulla ahhoz képest: http://www.sg.hu/cikkek/73603/a_vasember_2...a_sotet_lovagot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Jujj kicsit megijedtem, attól ahogy felvezetted ezt a cikket Frenkie, de miután elolvastam, valahol megértem. Ekkora b-romságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Végig se olvastam Viktorka újabb szörnyedvényét. Bár tény, én azért nem nevezném a Vasembert egy nagy nullának, mert kiváló egy szórakoztató film. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Külföldi oldalon már találkoztam ilyen cikkel. Nincs egyedül az ipse. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Az első Vasember elég jó lett, de még korai kijelenteni, hogy a második nagyobbat kaszálhat. És A sötét lovaggal is kár összehasonlítani ezt a szériát, koránt sem biztos, hogy ugyanazt, vagy még jobb eredményt produkálna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Vasember 2 lenyomja a TDK-t? Röhej... Bár az avatar megabevétele óta óvatosan kell fogalmazni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Bármennyire is várom a V2őt, azért ne hasonlítsuk össze az Avatárral szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Bármennyire is várom a V2őt, azért ne hasonlítsuk össze az Avatárral szerintem. Ki hasonlította össze az Avatarral? az ilyen félreértésekből lesznek az értelmetlen viták. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Ki hasonlította össze az Avatarral? az ilyen félreértésekből lesznek az értelmetlen viták. Még jó hogy mi ilyet nem csinálunk. Csak arra akartam utalni, hogy tényleg nem volt semmi aahogy az Avatár lealázta a TDKt bevételben, de a V2nél erre kicsi az esély. (szerintem) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.