Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Még jó hogy mi ilyet nem csinálunk. Csak arra akartam utalni, hogy tényleg nem volt semmi aahogy az Avatár lealázta a TDKt bevételben, de a V2nél erre kicsi az esély. (szerintem)Nem erre gondoltam. Most mindenki röhög, hogy ugyan már, hogy győzhetné le a TDK -t a Vasember 2. Így volt mindenki az Avatarral is, hogy hozhatna már az akár egy milliárdot is? Szóval ezért mondom, hogy bármi lehet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Emlegetett szamár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Jól áll nekik ez a csipkelődés. Remélem összejönnek majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Remélem összejönnek majd. Úgy kéne lennie ha már a csajtól teljesedik ki a pasas. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Úgy kéne lennie ha már a csajtól teljesedik ki a pasas. Már az első rész óta kerülgetik egymást. Ez csak idő - és író - kérdése! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 13. Már az első rész óta kerülgetik egymást.Tudom én is láttam a filmet. Nem is egyszer. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Már az első rész óta kerülgetik egymást. Ez csak idő - és író - kérdése! Akkor talántán majd most Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Ez már kicsit zúzósabb zenéjű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Van jó minőségű Avatar DVD változat az nmagon Ajánlatos a DVD9-est beszerezni. DVDShrinkkel meg két DVD5-re importálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Ez már kicsit zúzósabb zenéjű. Így kell ezt csinálni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Van jó minőségű Avatar DVD változat az nmagon Ajánlatos a DVD9-est beszerezni. DVDShrinkkel meg két DVD5-re importálni Jön az még HDban is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Van jó minőségű Avatar DVD változat az nmagon Ajánlatos a DVD9-est beszerezni. DVDShrinkkel meg két DVD5-re importálni Miért is kéne DVD5-re tenni? Lehet kapni duplarétegűt Vagy már ennyire szenilis vagy vén korodra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Miért is kéne DVD5-re tenni? Lehet kapni duplarétegűt Vagy már ennyire szenilis vagy vén korodra? Egy DVD9-es lemez 400 pénz, DVD5-ös meg 40. Össz visz 80 FT-ból megvan ugyanaz a minőség. Van még kérdés? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Egy DVD9-es lemez 400 pénz, DVD5-ös meg 40. Össz visz 80 FT-ból megvan ugyanaz a minőség. Van még kérdés? Te meg hol a f*szba veszel ilyen occsóér DVD-t? Én 1200 pénzért tudok venni DVD9-et és 200-ért DVD5-öt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Te meg hol a f*szba veszel ilyen occsóér DVD-t? Én 1200 pénzért tudok venni DVD9-et és 200-ért DVD5-öt Hát a neten már bárhol rendelhetsz olcsó DVDt, hengereset. Bár a 40ftosnak általában olyan is a minősége... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Hát a neten már bárhol rendelhetsz olcsó DVDt, hengereset. Bár a 40ftosnak általában olyan is a minősége...Hengeres nem jó, mert nincs tokom hozzá Bár amúgy tök mindegy 3 éve vettem utoljára 10 DVD-t és abból még 5 db van, annyira nem használok ilyen lejárt adathordozókat, lévén van 5 pendrive-om Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. (szerkesztve) Hengeres nem jó, mert nincs tokom hozzá Bár amúgy tök mindegy 3 éve vettem utoljára 10 DVD-t és abból még 5 db van, annyira nem használok ilyen lejárt adathordozókat, lévén van 5 pendrive-om Mázli épp van 120 dvdtokom eladó. (a nagy fekete típusu) Amúgy én már csak hengereset veszek. Sokkal kevesebb helyet foglal, de már én is abbahagytam. Alig írok ki valamit. Szerkesztve: 2010. Április 14. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Akkor talántán majd most Én is drukkolok. Jó kis pár lennének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Te meg hol a f*szba veszel ilyen occsóér DVD-t? Én 1200 pénzért tudok venni DVD9-et és 200-ért DVD5-öt Téged jól átvernek.56 ft-ért veszek tdk-t itt a Novák-piacon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Hát a neten már bárhol rendelhetsz olcsó DVDt, hengereset. Bár a 40ftosnak általában olyan is a minősége...Pontosan. Van egy remek online bolt ahonnét rendelek. A lemezek pedig kiválóak. Hibás eddig még nem volt egy se. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Téged jól átvernek.56 ft-ért veszek tdk-t itt a Novák-piacon.Ne offoljatok itt ilyenekkel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 14. Ne offoljatok itt ilyenekkel! ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Rémálom az Elm utcában. Nagyszerű volt, nagyon tetszett. Az egészben a misztikussága fogott meg. Freddy nagyon brutál kaszabolós karakter. Hangulatos volt mindvégig, főleg az álom jelenetek. És a vége eléggé fura lett. A néző képzeletére volt bízva, hogy álom vagy valóság. Remélem Nancy azért túlélte. 10/9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. (szerkesztve) Revan, nem mondod, hogy most láttad először a Rémálmot? Szerkesztve: 2010. Április 15. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Miért, én még egyáltalán nem láttam. Vagy ez alap klasszikus? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Miért, én még egyáltalán nem láttam. Vagy ez alap klasszikus? Én is csak kicsi koromban láttam, alig emlékszek rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Sose lehet késő elkezdeni a nagy klasszikusokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Ez bizony igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 15. Egyébként érdekel valakit a Rémálom remake? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.