Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Még jó hogy mi ilyet nem csinálunk. :P Csak arra akartam utalni, hogy tényleg nem volt semmi aahogy az Avatár lealázta a TDKt bevételben, de a V2nél erre kicsi az esély. :P (szerintem)
Nem erre gondoltam. Most mindenki röhög, hogy ugyan már, hogy győzhetné le a TDK -t a Vasember 2. Így volt mindenki az Avatarral is, hogy hozhatna már az akár egy milliárdot is? Szóval ezért mondom, hogy bármi lehet...
Hozzászólás ideje:
Remélem összejönnek majd. :P
Úgy kéne lennie ha már a csajtól teljesedik ki a pasas. :P
Hozzászólás ideje:
Úgy kéne lennie ha már a csajtól teljesedik ki a pasas. :P

Már az első rész óta kerülgetik egymást. Ez csak idő - és író - kérdése! :P

Hozzászólás ideje:
Már az első rész óta kerülgetik egymást.
Tudom én is láttam a filmet. Nem is egyszer. :P
Hozzászólás ideje:
Van jó minőségű Avatar DVD változat az nmagon :D Ajánlatos a DVD9-est beszerezni. DVDShrinkkel meg két DVD5-re importálni :D

Jön az még HDban is! :):D

Hozzászólás ideje:
Van jó minőségű Avatar DVD változat az nmagon :D Ajánlatos a DVD9-est beszerezni. DVDShrinkkel meg két DVD5-re importálni :)
Miért is kéne DVD5-re tenni? :D Lehet kapni duplarétegűt :D Vagy már ennyire szenilis vagy vén korodra? :D
Hozzászólás ideje:
Miért is kéne DVD5-re tenni? :) Lehet kapni duplarétegűt :D Vagy már ennyire szenilis vagy vén korodra? :D
Egy DVD9-es lemez 400 pénz, DVD5-ös meg 40. Össz visz 80 FT-ból megvan ugyanaz a minőség. Van még kérdés? :D :D
Hozzászólás ideje:
Egy DVD9-es lemez 400 pénz, DVD5-ös meg 40. Össz visz 80 FT-ból megvan ugyanaz a minőség. Van még kérdés? :D:)
Te meg hol a f*szba veszel ilyen occsóér DVD-t? :D Én 1200 pénzért tudok venni DVD9-et és 200-ért DVD5-öt
Hozzászólás ideje:
Te meg hol a f*szba veszel ilyen occsóér DVD-t? :) Én 1200 pénzért tudok venni DVD9-et és 200-ért DVD5-öt

Hát a neten már bárhol rendelhetsz olcsó DVDt, hengereset. Bár a 40ftosnak általában olyan is a minősége...

Hozzászólás ideje:
Hát a neten már bárhol rendelhetsz olcsó DVDt, hengereset. Bár a 40ftosnak általában olyan is a minősége...
Hengeres nem jó, mert nincs tokom hozzá :) Bár amúgy tök mindegy 3 éve vettem utoljára 10 DVD-t és abból még 5 db van, annyira nem használok ilyen lejárt adathordozókat, lévén van 5 pendrive-om :D
Hozzászólás ideje:
Hengeres nem jó, mert nincs tokom hozzá :) Bár amúgy tök mindegy 3 éve vettem utoljára 10 DVD-t és abból még 5 db van, annyira nem használok ilyen lejárt adathordozókat, lévén van 5 pendrive-om :D

Mázli épp van 120 dvdtokom eladó. :D (a nagy fekete típusu)

Amúgy én már csak hengereset veszek. Sokkal kevesebb helyet foglal, de már én is abbahagytam. Alig írok ki valamit.

Szerkesztve: - kudar

Hozzászólás ideje:
Te meg hol a f*szba veszel ilyen occsóér DVD-t? :) Én 1200 pénzért tudok venni DVD9-et és 200-ért DVD5-öt

Téged jól átvernek.56 ft-ért veszek tdk-t itt a Novák-piacon.

Hozzászólás ideje:
Pontosan. Van egy remek online bolt ahonnét rendelek. A lemezek pedig kiválóak. Hibás eddig még nem volt egy se. :)
Hozzászólás ideje:

Rémálom az Elm utcában.

Nagyszerű volt, nagyon tetszett. Az egészben a misztikussága fogott meg. Freddy nagyon brutál kaszabolós karakter. Hangulatos volt mindvégig, főleg az álom jelenetek. És a vége eléggé fura lett. A néző képzeletére volt bízva, hogy álom vagy valóság. Remélem Nancy azért túlélte.

10/9

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.