Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Vasember2 -ről írtatok ezt-azt.... a zenéje milyen?(NEM letöltőlinket kérek, hanem véleményt) A kedvenc részem alatt az Another One Bites The Dust megy, nagyon király! Amúgy is jó zenéje van. (Lehet am., hogy pont azért lett a kedvenc részem ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. A közeljövőben én is meglesem ezt a Vaspasas kettőt. Azt előre kijelentem hogy ha az eredeti "Another One Bites the Dust" megy a lentebb említett jelenet alatt és nem jön be az a jelenet akkor halálra fogom átkozni a film kreálóit mind egy szálig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Délután és is megejtettem a Vasembert és piszlosul bejött. Heten voltunk megnézni és mindannyian le voltunk nyűgözve. A látvány, a történet és a poénok mind kitűnőek voltak. Kár hogy társítani akarják más szuperhősökkel, úgy már nem fog akkorát ütni Stark bácsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. A közeljövőben én is meglesem ezt a Vaspasas kettőt. Azt előre kijelentem hogy ha az eredeti "Another One Bites the Dust" megy a lentebb említett jelenet alatt és nem jön be az a jelenet akkor halálra fogom átkozni a film kreálóit mind egy szálig. Valami remixben fut. Nem a Queen játssza sajnos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. (szerkesztve) Valami remixben fut. Nem a Queen játssza sajnos.Én egy kicsit megkönnyebbültem. Így legalább nem kell attól tartanom hogy egyik kedvenc bandám egyik legjobb számának az eredetijét egy nekem esetleg nem tetsző jelenetben kell hallanom. Queen remixek szerencsére nem foglalkoztatnak. Szerkesztve: 2010. Május 11. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Super 8 HD tréler 480p 720p 1080p Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 11. Trafó3 forgatási kémvideó forgatási képek http://www.shockya.com/news/wp-content/upl..._megan_fox8.jpg http://www.shockya.com/news/wp-content/upl..._megan_fox9.jpg http://www.shockya.com/news/wp-content/upl...rs_3_truck1.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Állítólag a harmadik Vasember filmre már behozzák Mandarint, de előtte még jó alapoasan átalakítják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. No én is meglestem a második Vaspasas múvit és azt kell mondjam hogy nem vett le a lábamról. Az előző sokkal jobban bejött mind szereplők, zene és akció terén. A sztorival nem akadtak különösebb problémáim. A legjobban Tóni és P.P. szála jött be. Jól elvoltak. Legkevésbé a két gazember szövetségét feldolgozó szál tetszett de még így is jobban fekszik mint például a Mindörökké Botman hasonszőrű "valamit valamiért egyesítsük erőinket" típusú kooperációja. A V2-es résztvevők szerencsére normálisabbak igaz Hammerből nekem kicsit kevesebb több lett volna. Ő az egyetlen figura a filmben akivel asszem sose tudnék megbarátkozni. Buga Jakabbal nincs különösebb bajom igaz szerintem ő talán lehetett volna több is főleg a végső összecsapáskor. Röviden tehát pontosan annyira jött be a film mint vártam szóval csalódás nem ért. Egyszer még biztos megnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. ((Buga Jakab az kicsoda? Azon túl, hogy sok marhát hajtott már át a határon?)) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. (szerkesztve) ((Buga Jakab az kicsoda? Azon túl, hogy sok marhát hajtott már át a határon?))A második Vaspasas egyik rosszfiúját neveztem el annak. Ő egyebek mellett arról híres hogy két ostorral hajtotta Tony Starkot a monacói autóversenypályán. Szerkesztve: 2010. Május 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. ((Buga Jakab az kicsoda? Azon túl, hogy sok marhát hajtott már át a határon?)) Rog egyéni becenevei a fene tudja kire. Sajnos dekódolót nem szokott a sajátos elnevezéseihez mellékelni (pedig nem ártana, mert néha baromira nem tudom, éppen miről beszél). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Rog egyéni becenevei a fene tudja kire. Sajnos dekódolót nem szokott a sajátos elnevezéseihez mellékelni (pedig nem ártana, mert néha baromira nem tudom, éppen miről beszél). Szerintem direkt azért csinálja, hogy rákérdezzenek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. (szerkesztve) Nem hinném. Azért csinálja mert jobb kedve lesz tőle ha ilyenekkel viccelődik csak az a hátulütője a dolognak hogy nem zavarja ha nem mindenki vágja hogy éppen kit emleget. Aki látta filmet vagy a trélerjét az remélhetőleg úgyis vágja aki nem látta még az meg majd megtudja ha megnézi vagy ha el akar határolódni tőlük akkor meg is kérdezheti ha mégis érdekli hogy kiről van szó. Szerkesztve: 2010. Május 12. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Red Tails forgatási képek http://screenrant.com/set-photos-george-lu...ls-mikee-59103/ http://www.fgv-rental.de/fgv09/htdocs/e/ne...=2&setsub=1 http://gordonandthewhale.com/photos-from-t...ucas-red-tails/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Nagyon jók ezek a képek, épp tegnap láttam őket. Elég erősen várom ezt a filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Nagyon jók ezek a képek, épp tegnap láttam őket.És nem linkelted be nekünk? Mars a sarokba! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Nocsak, még a végén lesz ebből a filmből valami? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Nocsak, még a végén lesz ebből a filmből valami? Lucas tesz róla hogy legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Készül egy dokumentumfilm "A Második Sztálingrád" címmel, ami Budapest ostromát fogja bemutatni. Az érdekessége, hogy a szokásos elemek mellett (megszólalok, archiv felvételek stb.) lesznek CGI csaták is. A honlapjukon a Videók-ra, majd az animációra kattintva lehet megnézni egy korai állapotban lévő jelenetet. "A Második Sztálingrád" honlapja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Érdekes egy doku filmbe ilyen jeleneteket pakolni. Tud valaki valamit arról a magyar fantasy -ról ami kb. 7 éve készül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Ez engem is érdekel. Nagyon durva ostrom lehetett. 25000 civil halott, az oroszok meg 320000 embert vesztettek. Belegondolni is szörnyű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 12. Hm, egy ilyen doksifilm engem is érdekel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Tud valaki valamit arról a magyar fantasy -ról ami kb. 7 éve készül? Milyen magyar fantasy filmre gondolsz? Én a Karnevál című regény 3D-s megrajzfilmesítéséről tudok, bár az is elakadt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. A Sorsvonalakról van szó. Nekem fogalmam nincs arról hogy hol tartanak vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Érdekesnek tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Tényleg érdekesnek tűnik. Kicsit Fringe utóízű ez a sok kalapos manus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 13. Kicsit Fringe utóízű ez a sok kalapos manus. Nekem is az ugrott be róluk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Az űrnácik alig várják hogy légicsapást mérhessenek a mozikra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 14. Végre erről is hallani! Kilóra megvettek már az első teaserrel is, de ezzel most rápakoltak rendesen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.