Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gamer:

Jó kis akciómozi, érdekes storyval. Oldie-nak és Dzséjtnek ajánlható, meg még akik szeretnek számítógéppel játszani.

Hozzászólás ideje:
Gamer:

Jó kis akciómozi, érdekes storyval. Oldie-nak és Dzséjtnek ajánlható, meg még akik szeretnek számítógéppel játszani.

Még nem láttam sehol sem fent.
Hozzászólás ideje:
Bithun fent van tavaly november óta.
Érdekes. Nem emlékszem, hogy kijött volna DVD-n. De lehet, hogy leszedt.....hozzájutottam, csak nem emlékszek már erre se :D
Hozzászólás ideje:
Érdekes. Nem emlékszem, hogy kijött volna DVD-n. De lehet, hogy leszedt.....hozzájutottam, csak nem emlékszek már erre se :D

Magyar még nincs de dvd-rip van és szedtem le hozzá feliratot. Tudod ki vár néha a magyarra?

Hozzászólás ideje:
Aha. Én :D

Sejtettem. :P Ha van valami nagyon jó film amit várok és R5-ben megvan már akkor szedem is(persze csak akkor ha a hang is jó nem a mozis). Camot nem vagyok hajlandó nézni. Persze felirat is kell. De azért én is inkább ha lehet magyarul nézem.

Hozzászólás ideje:
Jó néz ki az új Narnia. Érdekes a sorrend, de remélem, filmre viszik mind a hét kötetet. Idővel.

A sorrend a könyvek megírásának sorrendjét követi. :lol:

Hozzászólás ideje:
Tényleg kudar, mit szólsz, hogy a film mindössze 100 perces lesz?

Én nagyon nem örülök neki, simán 130 körülinek kéne lennie..

Hát igen lett volna mivel kitölteni, de így talán csak a lényeg lesz, és nem lesz fölösleges érzelmezés meg drámázás.

Viszont ahogy eddig néztem tökéletesen követi a mese fonalát, szóval gondom nem lesz vele. :lol:

Hozzászólás ideje:

Kezdek bizakodóbbá válni ezzel az Avatar(és nem Utolsó Léghajlító- ahogy a magyar trailerben mondják) filmmel kapcsolatban. Igazából főleg az Eragon film miatt aggódtam érte, mert azt a történetet is nagyon szerettem, és erre jó elcs***ék a filmváltozatát. Bár a szikár Iroh bácsival és a "bibis"szemű Zukkoval még mindig nem vagyok kibékülve, Momo és Appa külseje némiképp kárpótol értük. :)

Ody te nézted amúgy a sorozatot?

Hozzászólás ideje:
Az első trailerig azt se tudtam, hogy van ilyen. :)

Pedig érdemes lenne megnézned. Ha érdekel, tudok egy oldalt, ahol meg tudod nézni a részeket.

Hozzászólás ideje:

Jó ez az ütős, brutális Predators trailer.

Valahol azt olvastam, hogy Amerikában egyes felmérések és előrejelzések szerint nem lesz nagy siker a film. Remélem nem lesz igazuk.

Hozzászólás ideje:
Jó ez az ütős, brutális Predators trailer.

Valahol azt olvastam, hogy Amerikában egyes felmérések és előrejelzések szerint nem lesz nagy siker a film. Remélem nem lesz igazuk.

Nem, mintha az eddigi Predator filmek nagy anyagi sikert mondhatnak magukénak. Eddig csak az első rész volt igazán sikeres, de a Predator 2 nagyobbat bukott a kasszáknál, mint a két AVP film együtt véve.

Hozzászólás ideje:
Ezt is megértük. :)

Igen jó ilyet látni, már csak ezért is megnézem, bár nem feltétlen a stílusom. Bááár, az idegenes horror típusú filmek még mindig jobban bejönnek, mint a mostani ember kínoz embert (Martyrs, Motel, és társai) Ezek valahogy nem jönnek be. Akkor inkább Aliens és Predators. Inkább külön, mint keverve! :D

Szerkesztve: - Tenel Ka

Hozzászólás ideje:
Igen jó ilyet látni, már csak ezért is megnézem, bár nem feltétlen a stílusom. Bááár, az idegenes horror típusú filmek még mindig jobban bejönnek, mint a mostani ember kínoz embert (Martyrs, Motel, és társai) Ezek valahogy nem jönnek be. Akkor inkább Aliens és Predators. Inkább külön, mint keverve! :)
Ezzel én is így vagyok. Remélem inkább fog hasonlítani az első részre, mint a folytatásokra.
Hozzászólás ideje:
Nem, mintha az eddigi Predator filmek nagy anyagi sikert mondhatnak magukénak. Eddig csak az első rész volt igazán sikeres, de a Predator 2 nagyobbat bukott a kasszáknál, mint a két AVP film együtt véve.

Ennek ellenére nekem a Predator 2 jobban tetszett, mint az 1.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.