Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 11. Na... az Incepció megvolt harmadik alkalommal is Még mindig kegyetlen jó, sőt... jobb, mint első két alkalommal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Oldie ha jól láttam Centurion már fent van feliratosan és DVD minőségben magoson. Lehet eddig is volt már csak én nem láttam, de gondoltam szólok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ezt most komolyan gondolják? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Oldie ha jól láttam Centurion már fent van feliratosan és DVD minőségben magoson. Lehet eddig is volt már csak én nem láttam, de gondoltam szólok. Kösz szépen, én is láttam, csak tegnap még nem volt DVD-s feliratos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Wow máris felújított változat? Ezek a sosem látott jelenetek érdekelnek!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Mi a zene címe, ami alatta megy? Ez szól a Mass Effect 2 launch trailere alatt is és már azóta vadászom rá. Jól festenek ezek az új jelenetek, kár, hogy szerintem baromira fölöslegesek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Jól festenek ezek az új jelenetek, kár, hogy szerintem baromira fölöslegesek.Egyetértek. Bár a világhoz biztos hozzáadnak valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Jó látni azokat az állatokat amik kimaradtak, de a játékverzióban benne voltak. No és ott lesz ugye Neytiri és Jake légy ott-ja is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. No és ott lesz ugye Neytiri és Jake légy ott-ja is Mot meg erre izgulsz? Már mindegy kiféle/miféle csak szex legyen? Engem rohadtul nem tud ez érdekelni, a film nem ettől lesz több. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Ezek miatt nem érdemes újranézni moziban. Inkább a csata lenne több. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Á bazz, ezt sose fogom megbocsájtani a hazai, vagy éppen aki a tulajdonosa a forgalmazónak idehaza, ezt a " Nem vetítjük le az Expendablest Abszurdisztánban" dolgot. Holnap Amerikaországban premier meg majd ami ezzel jár. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. (szerkesztve) Repo Men Hát rég láttam már ekkora ökörséget. Az elején majdnem felrobbantam a két szereplő cinikus kacajain, meg a mukájukhoz képest laza dumáin. De aztán a film átment egy önmaga paródiájává vált bődlihalmazba. A vége már-már vígjátékot idézett. Szerkesztve: 2010. Augusztus 12. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. (szerkesztve) Oldie: Nyugi, már több magyar forgalmazó tárgyal a filmről. Be lesz itthon is mutatva. Szerkesztve: 2010. Augusztus 12. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Oldie: Nyugi, már több magyar forgalmazó tárgyal a filmről. Be lesz itthon is mutatva.Tárgyalni itt akkor kell amikor elkezdődik a forgatás, vagy éppen befejeződik és a film készítői a filmstúdióval előállnak egy esetleges bemutató dátummal. Miért akkor kell ezeknek tárgyalni amikor odakint minap mutatják be a filmet? Megyünk vissza a nyolcvanas évekbe és az az előtti évtizedekbe amikor több hónapos csúszások voltak? Ch, vicc.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Tárgyalni itt akkor kell amikor elkezdődik a forgatás, vagy éppen befejeződik és a film készítői a filmstúdióval előállnak egy esetleges bemutató dátummal. Miért akkor kell ezeknek tárgyalni amikor odakint minap mutatják be a filmet? Megyünk vissza a nyolcvanas évekbe és az az előtti évtizedekbe amikor több hónapos csúszások voltak? Ch, vicc.... Ebben igazad van. Viszont a nyolcvanas években nem hónapok voltak ,hanem évek. Emlékszem '85-ben bemutatták a Cápát vadiúj filmként, közben 1975-ben készült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Mi a zene címe, ami alatta megy? Ez szól a Mass Effect 2 launch trailere alatt is és már azóta vadászom rá.Jól festenek ezek az új jelenetek, kár, hogy szerintem baromira fölöslegesek. Two Steps From Hell - Heart of courage... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 12. Two Steps From Hell - Heart of courage... Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. (szerkesztve) Ez szól a Mass Effect 2 launch trailere alatt is és már azóta vadászom rá.Ha szétnéztél volna a Mass Effect 2 tréler Tube-os kommentjei között akkor már rég megtudtad volna hogy mi fán terem az a szám. Szerkesztve: 2010. Augusztus 13. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Ha szétnéztél volna a Mass Effect 2 tréler Tube-os kommentjei között akkor már rég megtudtad volna hogy mi fán terem az a szám. Igaz, de ennél lustább vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Igaz, de ennél lustább vagyok Napokat ültél egymagadban imádkozva a sötét képernyő előtt, hogy "Írd már ki a szám címét, írd már ki a szám címét!" Aztán most az öledbe hullott Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Napokat ültél egymagadban imádkozva a sötét képernyő előtt, hogy "Írd már ki a szám címét, írd már ki a szám címét!" Aztán most az öledbe hullott Nem, már csak azért sem, mert nálam csak akkor sötét a képernyő, ha alszom Valójában egy lépést sem tettem a szám címének kiderítése érdekében, szóval a "kerestem" szó használata talán kicsit túlzás volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Terminator 3000 3D-ben? Hm... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 13. Gagyibb címet nem találtak? A B filmeknek szoktak ilyen címeket adni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Expendables: 13 millió pénteken Scott Pilgim: 5 millió pénteken Hatalmas bukta a Scott Pilgim, még az a vacak Julia Robertses film is beelőzte Remélem azért itthon még bemutatják Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Stallone filmjének még arra is megvan az esélye, hogy 50 millát zsebeljen be a hétvégén összesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. 34 milliót várnak a hétvégén tőle, de a Statham rajongók ezt valóban felvihetik 60 vagy 80 milkára is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Épp most olvastam Aeon cikkét én is. Kicsit se értem az ő várakozását ezzel a Scott ízével. Jóformán én nem is hallottam róla a mostani szóbeszéd és infóáradat előtt, annyira rétegfilm/képregény/anyámtyúkja. Stallone azért ezerszer nagyobb húzónév és szerintem meggyőzőbb is egy mozira, főleg old scool akciófilm fanatikusnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Épp most olvastam Aeon cikkét én is. Kicsit se értem az ő várakozását ezzel a Scott ízével.Scott itthon tavasszal jelent meg, előtte én se hallottam róla.Amúgy a külföldi kritikusok nagyon dícsérik a filmet, de sajnos ez is egy rétegfilm, mint a Kick/Ass és az is bukott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 14. A Kick/Ass mondjuk nekem maximálisan bejött, de ennek az előzetese se győzött meg. Még az idiotizmusból is némi "igényességet" várok el De lehet, hogy ha majd DVD-n megnézzem nagy lesz a csalódásom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.