Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Miért lenne gyengeség? Már az elején egyértelmü miről van szó. Hát ez az! De a legtöbb kritikában azzal jönnek, hogy milyen gagyi már ez a csattanó, hisz az első percben lehet tudni, melyik könyvről van szó. Abba már nem gondolnak bele, hogy talán azért lehet az eleje óta tudni, mert nem szánták csattanónak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. A film úgy összességében nem volt túl bejövős, majdnem le is kapcsoltam, de kíváncsi voltam a végére, ha már megnéztem az első fél órát, és a csattanója nagyon tetszett. Nem igazán értem, hogy miért tartják gyengének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. (szerkesztve) Avatar - bővített változat Aki eddig szerette,az még jobban szeretni fogja, aki utálta, az még jobban utálni fogja. Röviden ennyi, bővebben majd otthon és odaát. (Valaki töltse mar fel ezt ékezetekkel. ) Szerkesztve: 2010. Augusztus 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Hát ezt meg hun láttad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Avatar - bovitett valtozatAki eddig szerette,az meg jobban szeretni fogja Remek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Hát ezt meg hun láttad? Lengyelbe'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Lengyelbe'. Én most irigyirigyirigy! De spoilerbe leírhatnád majd! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Márti, szerintem a másik fórumon lesz bő beszámoló, én is átnézek majd oda Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Délután Expendables kritika! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Délután Expendables kritika! Köszi! Sajnos azt nem volt időm/szívem megnézni. (ekezetek ctrl-c ctrl-v megoldassal) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Viszont a végére maradt egy kérdésem. Sőt, a film eleje óta ott motoszkált bennem. Hol voltak a Winchester fivérek? Egyrészt mindenhova nem mehetnek el. Másrészt, ők is az újságokból/internetből értesülnak a dolgokról, erről pedig nem írtak. Harmadrészt pedig mostanában nem volt idejük ezzel foglalkozni lsd. az 5 évad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Nemár Exp kritika??? Nekem is minél előbb meg kell néznem, ahogy az Avatárt is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Délután Expendables kritika! Megy a nyakonvágás. Cam-os verzió, mi? Ámbár, a retró VHS látványhoz még talán illik is Egyrészt mindenhova nem mehetnek el. Másrészt, ők is az újságokból/internetből értesülnak a dolgokról, erről pedig nem írtak. Harmadrészt pedig mostanában nem volt idejük ezzel foglalkozni lsd. az 5 évad Oh, teljesen jogos. Mondjuk fogalmam sincs mi van az ötödik évadban. A harmadik végén járok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Avatar - bővített változat Aki eddig szerette,az még jobban szeretni fogja, aki utálta, az még jobban utálni fogja. Röviden ennyi, bővebben majd otthon és odaát. Tök jó, hogy kint megnézted. Át fogok nézni én is odaátra, mert érdekel a bővített vélemény. Már úgyis régen jártam arrafelé, és ez jó alkalom lesz kicsit benézni oda is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megy a nyakonvágás. Cam-os verzió, mi? Ámbár, a retró VHS látványhoz még talán illik is Így van! Ha már úgy is a nyolcvanas éveket idézzük, akkor adjuk meg a módját. Egyébként pont az a feeling ez a felvétel, a hang pedig elég jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Így van! Ha már úgy is a nyolcvanas éveket idézzük, akkor adjuk meg a módját. Egyébként pont az a feeling ez a felvétel, a hang pedig elég jó. Mondjuk nem csodálkozom. Én is majdnem elgyengültem de ezt legrosszabb DVD scrben nézem meg, ha más nem lesz az itthoni premierig. Sajna ahogy néztem nem éppen szerepel jól a pénztáraknál, de majd itthon rásegítünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Sajna ahogy néztem nem éppen szerepel jól a pénztáraknál, de majd itthon rásegítünk. Itthon nem hiszem, ugyanis nem mutatják be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Sajna ahogy néztem nem éppen szerepel jól a pénztáraknál, de majd itthon rásegítünk. Még mindig jobban szerepel a maga 72,5 milliójával, mint az ugyanazon a héten bemutott Scott Pilgrim a maga 23,6 milliójával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Még mindig jobban szerepel a maga 72,5 milliójával, mint az ugyanazon a héten bemutott Scott Pilgrim a maga 23,6 milliójával Uhhh. Hát az Exp réteg film, de a SCott P méginkább... Bakker tényleg, itthon nem mutatják be...na akkor már nagyon várós az a DVDscr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. No megnéztem az Expendables-t, bár a kamerás felvétel minősége éppen hogy jobb a nézhetetlentől... De még így is hatalmas volt. Iszonyat jó akciók voltak, én még ilyen koreográfiákat nem láttam! Magasan az akciófilmek csúcsa, és még egy kis lelkizés is belefért. Több dolog is volt benne, ami nem úgy alakult ahogy elképzeltem. Statham óriási végig, de a többiek is tartották a színvonalat. Az utolsó 20 perc eszméletlen, sokszor csak vigyorogtam a gyönyörtől. Fel is nyomta az adrenalin szintem rendesen. Csak annyit mondhatok, hogy akik nagyon várják a filmet, azok oda lesznek érte, minden vágyukat teljesíti a mozi. Ja, és természetesen BR vevős a dolog, remélem majd nálunk is kapható lesz abban a formátumban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Hát ezze nem segítettél Ody... Bakker de megnézném. Mien verziót néztél? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. (szerkesztve) Hát ezze nem segítettél Ody... Bakker de megnézném. Mien verziót néztél? Imagine. Tényleg nagyon jók még a szövegek is. Nem akarok lelőni poénokat, de volt egy, azon szakadtam. Szerkesztve: 2010. Augusztus 28. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. A talpad nem szőrösödött ki? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. A talpad nem szőrösödött ki? Miért szőrösödött volna ki? Nem vagyok annyira elvetemült mint Te. Most nézek valami romantikus filmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Áh, akkor ebben nem volt annyi tesztoszteron Hm, romantikus filmet? Vezekelsz? (Nézd meg a Chérit. Michel Pfeiffer.... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Csak annyit mondhatok, hogy akik nagyon várják a filmet, azok oda lesznek érte, minden vágyukat teljesíti a mozi. Mozi? Most akkor lesz nálunk a film moziban, vagy sem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Most jött ki az Ex... DVDScr formátumban Szóval Ody, a legjobbkor nézted meg camosan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Most jött ki az Ex... DVDScr formátumban Szóval Ody, a legjobbkor nézted meg camosan Tényleg, és nagyon szép a minősége...áááá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Tényleg, és nagyon szép a minősége...áááá. Bár kijönne már így a Scott Pilgrim is. Vagy legalább teljesen angol nyelven, mert oroszul nem értek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 28. Bár kijönne már így a Scott Pilgrim is. Vagy legalább teljesen angol nyelven, mert oroszul nem értek. Jó a Boingok és a BANGok úgyis angolul vannak kiírva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.