Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Kobra

Hatalmas film még mindig. Főleg a recsegős-ropogós VHS szinkronnal :D Bubik hangja tökre nem illik Sly-hoz de simán visszahozta a mozis élményt amikor apámmal csak az utolsó sorban kaptunk rá jegyet.

A autós üldözés máig etalon a akciófilmek palettáján a Moteles lövöldözés felvezetésével, ledarálásával egyetemben :)

Meg az eleje sem semmi amikor a tetvet agyonlövi. "Te vagy a betegség én meg a gyógyszer". :D Majd az újságíró aki védi a bünözőt, hát abba is kellet volna egy balta.

Hozzászólás ideje:
Meg az eleje sem semmi amikor a tetvet agyonlövi. "Te vagy a betegség én meg a gyógyszer". :D Majd az újságíró aki védi a bünözőt, hát abba is kellet volna egy balta.
A legnagyobb kivégzés mégis a kampós dolog a végén. :D Ahogy vergődik ott az az állat. :)
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én a Cobrát csak alámondásosan láttam anno, de mivel nagyon kicsiként láttam, nagyon bevoltam rajta tojva... asszem ez is azon filmek közé tartozik, aminél tartok az újranézéstől, mert még a végén kiderül, hogy a nagyon félelmetes "pigező" a késével nem is olyan félelmetes.

Hozzászólás ideje:

Mondjuk, ha nem is olyan félelmetes, mint gyerekként, azért én azzal a késes állattal még ma sem találkoznék szívesen egy sötét sikátorban, de egy nyílt placcon sem :)

Én se régen néztem meg, ráadásul én is eredeti szinkronnal. Hú de pocsék szinkron volt (na nem mintha az új jobb lenne, sőt...), de nagyon hangulatos :D

Hozzászólás ideje:

Én a Kobrát eddig csak egyszer láttam. Az az új szinkronnal magyarázott. Lehet hogy a régivel is megnézem valamikor.

A lényeg hogy én igen!!!!

blade.gif

:)

Hozzászólás ideje:

Öblös Miskáék is kifogták a chicagói forgatás végén. Fel kellett függeszteniük a Trafó 3 forgatását mert pár napja egy sofőrködő háttérszínészcsajt fejbenyomatott egy "kábel" ami a szélvédőn keresztül szabadult be a kocsiba.

Hozzászólás ideje:
Hatalmas cameo. XD

The Expendables után Mechete, a magyarok már a filmekben vannak :)

Öblös Miskáék is kifogták a chicagói forgatás végén. Fel kellett függeszteniük a Trafó 3 forgatását mert pár napja egy sofőrködő háttérszínészcsajt fejbenyomatott egy "kábel" ami a szélvédőn keresztül szabadult be a kocsiba.

Belehalt? Vagy arról nem tudni?

Hozzászólás ideje:
a magyarok már a filmekben vannak :)
Ott vagyunk már egy ideje. Sőt a sorikba is sikerált már bekerülnünk. :D

Belehalt? Vagy arról nem tudni?
A baleset után az agysebészetre került. A jelenlegi állapotáról még nincs hír.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Úgy néz ki a Skyline se kerüli el a folytatást. Már tervezgetik.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

A Tron poszter marha jól nézz ki, Hauer pedig maga az egyszemélyes Expendable. :D Mondjuk kicsit azért megmosolyogtató, hogy egy gyakran már egy öreg fószer, hogy helyrerakja a fiatalabb nációt. :D Eastwood, Caine, Hauer...... nagy arcok :)

Hozzászólás ideje:

Negyedik típusú találkozások

Hát ez a film nálam veri a Paranormális Aktivitást. Atmoszférából legalább is tuti. A történetben is, bár néha rezgett a léc, hogy túl sok lesz a dokumentalista stílusból, nomeg a szokványos sumákolós, elkendőző magyarázattal élnek a végével. De szerencsére nem így történt, és lett egy amolyan filmvászonra vitt Whitley Strieber és Dainken egyveleg, a jobbik fajtából. :)

Hozzászólás ideje:

Skaccok, nagyon ott van a szeren ez az Expendables. Másodjára százszor jobban bejött mint elsőre. :) Vigyorgás ment végig ezerrel. Sly piszok jól összerakta. És a legjobb, hogy a saját korábbi filmjeire is visszakacsintott egy-egy utalással. :)

Hozzászólás ideje:
Az Inception -nak elérhető már valami normális változata?

Hát ugye mit nevezünk normálisnak? :lol:

Én megnéztem moziban is, de amit le lehet szedni, cinedubos az se rossz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.