Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Kobra Hatalmas film még mindig. Főleg a recsegős-ropogós VHS szinkronnal Bubik hangja tökre nem illik Sly-hoz de simán visszahozta a mozis élményt amikor apámmal csak az utolsó sorban kaptunk rá jegyet. A autós üldözés máig etalon a akciófilmek palettáján a Moteles lövöldözés felvezetésével, ledarálásával egyetemben Meg az eleje sem semmi amikor a tetvet agyonlövi. "Te vagy a betegség én meg a gyógyszer". Majd az újságíró aki védi a bünözőt, hát abba is kellet volna egy balta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Meg az eleje sem semmi amikor a tetvet agyonlövi. "Te vagy a betegség én meg a gyógyszer". Majd az újságíró aki védi a bünözőt, hát abba is kellet volna egy balta.A legnagyobb kivégzés mégis a kampós dolog a végén. Ahogy vergődik ott az az állat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Én a Cobrát csak alámondásosan láttam anno, de mivel nagyon kicsiként láttam, nagyon bevoltam rajta tojva... asszem ez is azon filmek közé tartozik, aminél tartok az újranézéstől, mert még a végén kiderül, hogy a nagyon félelmetes "pigező" a késével nem is olyan félelmetes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Mondjuk, ha nem is olyan félelmetes, mint gyerekként, azért én azzal a késes állattal még ma sem találkoznék szívesen egy sötét sikátorban, de egy nyílt placcon sem Én se régen néztem meg, ráadásul én is eredeti szinkronnal. Hú de pocsék szinkron volt (na nem mintha az új jobb lenne, sőt...), de nagyon hangulatos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Én a Kobrát eddig csak egyszer láttam. Az az új szinkronnal magyarázott. Lehet hogy a régivel is megnézem valamikor. A lényeg hogy én igen!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. SimonZ Style pószter. még egy pószter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Antal Nimród kap egy kertiszerszámot az arcába a Machete című filmben http://www.origo.hu/filmklub/blog/hir/2010...-machete-t.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Dani így áll bosszút a predis szerepéért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hatalmas cameo. XD Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Öblös Miskáék is kifogták a chicagói forgatás végén. Fel kellett függeszteniük a Trafó 3 forgatását mert pár napja egy sofőrködő háttérszínészcsajt fejbenyomatott egy "kábel" ami a szélvédőn keresztül szabadult be a kocsiba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Hatalmas cameo. XD The Expendables után Mechete, a magyarok már a filmekben vannak Öblös Miskáék is kifogták a chicagói forgatás végén. Fel kellett függeszteniük a Trafó 3 forgatását mert pár napja egy sofőrködő háttérszínészcsajt fejbenyomatott egy "kábel" ami a szélvédőn keresztül szabadult be a kocsiba. Belehalt? Vagy arról nem tudni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. (szerkesztve) a magyarok már a filmekben vannak Ott vagyunk már egy ideje. Sőt a sorikba is sikerált már bekerülnünk. Belehalt? Vagy arról nem tudni?A baleset után az agysebészetre került. A jelenlegi állapotáról még nincs hír. Szerkesztve: 2010. Szeptember 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. (szerkesztve) Úgy néz ki a Skyline se kerüli el a folytatást. Már tervezgetik. Szerkesztve: 2010. Szeptember 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Frenkie és a többi shotgun imádó. A vén Hobo most mindenkit lemészárol a méretes fegyverével. utolsó fél percet figyeljétek!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. A Tron poszter marha jól nézz ki, Hauer pedig maga az egyszemélyes Expendable. Mondjuk kicsit azért megmosolyogtató, hogy egy gyakran már egy öreg fószer, hogy helyrerakja a fiatalabb nációt. Eastwood, Caine, Hauer...... nagy arcok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. (szerkesztve) 3 DVD-s és Blu-Ray lemezes különleges kiadás jön itthonra is novemberben az Avatarból http://www.dvdextra.hu/news.asp?KOD=106012...176557748529322 Szerkesztve: 2010. Szeptember 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. 3 DVD-s és Blu-Ray lemezes különleges kiadás jön itthonra is novemberben az Avatarból Mikor lesz már november :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Mikor lesz már november :) Ha minden jól megy, közvetlen október után, de még december előtt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Ez a Sucker Punch még agyamentebbnek ígérkezik mint gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Negyedik típusú találkozások Hát ez a film nálam veri a Paranormális Aktivitást. Atmoszférából legalább is tuti. A történetben is, bár néha rezgett a léc, hogy túl sok lesz a dokumentalista stílusból, nomeg a szokványos sumákolós, elkendőző magyarázattal élnek a végével. De szerencsére nem így történt, és lett egy amolyan filmvászonra vitt Whitley Strieber és Dainken egyveleg, a jobbik fajtából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. BR-esek előnyben! Inception Limited Edition kiadás. http://filmonic.com/inception-limited-edit...blu-ray-details Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. BR-esek előnyben! Inception Limited Edition kiadás. http://filmonic.com/inception-limited-edit...blu-ray-details E film és az Avatar hatására beruházok egy HD tévére és egy blu ray olvasóra :) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. oroszul hadováló 13 tréler, avagy "Statham és Rourke másik kooperálása" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 3. Skaccok, nagyon ott van a szeren ez az Expendables. Másodjára százszor jobban bejött mint elsőre. Vigyorgás ment végig ezerrel. Sly piszok jól összerakta. És a legjobb, hogy a saját korábbi filmjeire is visszakacsintott egy-egy utalással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 4. Én most fogom majd 4xre nézni, és egyre jobb minden nézéssel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Az Inception -nak elérhető már valami normális változata? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Az Inception -nak elérhető már valami normális változata? Hát ugye mit nevezünk normálisnak? Én megnéztem moziban is, de amit le lehet szedni, cinedubos az se rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Sajnos még nincs normális változata...én is várom már. Ha valaki még nem ismerné ezt a csodálatos oldalt (nehezen töltődik): http://oneclickmoviez.com Csak ajánlani tudom, én mindent innen szedek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Hát ugye mit nevezünk normálisnak? Pl. mint az Expendables. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 5. Pl. mint az Expendables. Ja olyan még nincs... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.