Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Olyan deja vum támadt ettől a posztertől Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Erről az Asylumosról kábé két hónapja olvastam először. Jókora marhaság lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Most már az Xpressen is írják, hogy az Avatar bővített verzió is teljes mértékben szinkronos lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. (szerkesztve) fegyverőrült egy rimék lehet Szerkesztve: 2010. December 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Mechanic jó lesz bár nekem kicsit a Bankok dangerousra emékeztet. Ez pedig nem tudom, hogy volt e már, ha van egy Jakeünk akkor biztos, de ennek a végén van egy kihagyott félkész jelent az Avatárból, de amúgy is érdemes végignézni. Marha nehéz lehet így szinészkedni szerintem. http://filmbuzi.hu/archives/2010/11/16/az-...gy-kicsi-resze/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Lehet egyedül vagyok azzal, akinek mind a három Karib-tenger kalózai tetszett A másik kettő is tetszett, de messze nem annyira jó, mint az első, ha a sok túlzást kivennénk belőle, akkor azok is remek filmek lehetnének Így azonban az első az, amelyik óriási film, a többi meg csak szimplán jó. Most már az Xpressen is írják, hogy az Avatar bővített verzió is teljes mértékben szinkronos lesz. Azt írná már valaki, hogy az extrák feliratosak Gondolom, arra aztán várhatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Lehet egyedül vagyok azzal, akinek mind a három Karib-tenger kalózai tetszett Bár nem vagy egyedül, de én nem tartozok ezek közé... első rész jó volt, második rész szerintem még jobb, a harmadik viszont akkora katasztrófa volt, hogy én moziban ennyire talán még sose vártam hogy a film érjen már véget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. 1 nap 0 óra 36 perc 52 másodperc.... Spoiler: Van hátra a Cowboys vs Aliens teaser trailer premierig áááááá http://movies.yahoo.com/feature/cowboys-and-aliens.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Mr. Brooks A fene tudja, hogy mióta van már meg archiválva, de most rászántam magam és óriási pozitív csalódás volt a film. Akinek bejön a Dexter az tuti imádni fogja. Kevin Costner mondhatni a kötelezőn túl teljesít. Na itt ő a "Dexter" még ha nem is abból az okból kifolyólag. Lassú film ugyan de mindvégig leköti az embert, annyira jól ki vannak dolgozva a fő szálak Costner körül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Hogy én mennyire utáltam ezt a filmet. Demi Moore mint menő nyomozó? Hagyjukmár, hagyjukmár. Az egész stílustalan, bűn rossz zenével. Pedig a sorozatgyilkosos filmek a gyengéim, de ez nem jött át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Én Demi Mooret csak a film végén ismertem föl a stáblistáról Ennyit jelent látod, ha nem villantja ki a combjait Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Én Demi Mooret csak a film végén ismertem föl a stáblistáról Ennyit jelent látod, ha nem villantja ki a combjait Én nem bánom hogy nem villantott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. fegyverőrült egy rimék lehet http://img521.imageshack.us/img521/756/mechanic.jpg Erről valahogy a Transformers G1 S3 "Web world" epizódja jut eszembe, amikor Galvatron 14 mp alatt összerak egy halom ártalmatlan roncsból egy működő pisztolyt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. (szerkesztve) A trafók MacGyver-je. Szerkesztve: 2010. December 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. ... első rész jó volt, második rész szerintem még jobb, a harmadik viszont akkora katasztrófa volt, hogy én moziban ennyire talán még sose vártam hogy a film érjen már véget. Az első kettővel kapcsolatban teljesen egyetértek, viszont a harmadikért azért nem teljesen kár, mert a vége nagyon ötletes lett. Az odavezető utat kellett volna kicsit jobban megcsinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 16. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. (szerkesztve) Na óvakodhatunk a zöld lámpások fényétől. Szerkesztve: 2010. December 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Nekem nagyon bejön a Green lantern és remélem hogy nagyon kevés lesz a földi, civil jelentet. Egyedik a csajt utálom rettenetesen. Iszony színésznő! Ezt pedig legfőképpen Odynak!!! Meg fogod érteni ha oda ér a trailer, hogy mire is gondolok! http://filmbuzi.hu/archives/2010/11/17/you...z-mint-a-hazid/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. (szerkesztve) 13 tréler Nagy nehezen csak feldobtak egy angol nyelvezetű trélert. Nekem nagyon bejön a Green lantern és remélem hogy nagyon kevés lesz a földi, civil jelentet.Én még mindig nem tudom hogy miért is érdekel. Valamikor majd csak rájövök. Szerkesztve: 2010. December 14. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Már csak fél óra a Cowboys vs Aliens előzetesig.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. "Marhapásztorok és földönkívüliek" tréler Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Ezazz!!!! Hú ezt mindenkinek látnia kell! Marha jó lesz. Harrison Ford nagyszerű benne!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Tényleg nagyon érdekes ez a Cowboyos sci-fi! Engem is érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Az én érdeklődésemet is felkeltette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Pöpec Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Harrison Fordon mindig jól áll a kalap. Vajon lesz ostora is? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. A trafók MacGyver-je. :DDDDD LOL: Ilyet sem hallottam még, hogy valaki Galvatront MacGyverhez hasonlítsa Zöld Lámpás szimpatikus. Temuera Morrison.... hmmm hol is hallottam én ezt a nevet? Ami nagyon megfogott, az 00:58-nál az érkező Lámpás arca. Szeme. Arckifejezése. Annyi minden van benne.... Cowboys viszont egyelőre hidegen hagy. HP7/1-ből lesz közös mozizás? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Cowboys viszont egyelőre hidegen hagy. HP7/1-ből lesz közös mozizás? Nekem so-so, még nem vagyok ráizgulva. Szerintem nem lesz, bár a többiek mondjanak valamit. Részemről biztos nem, mert ha nem jön össze valahogy jövő hétvégén egyik este, akkor rá két hétre tudok csak menni moziba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Szerintem nem lesz, bár a többiek mondjanak valamit. Részemről biztos nem, mert ha nem jön össze valahogy jövő hétvégén egyik este, akkor rá két hétre tudok csak menni moziba.Engem nem érdekel mozis szinten a HP. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2010. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. November 17. (szerkesztve) Engem nem érdekel mozis szinten a HP.Engem sem én már a 4 óta nem láttam őket elolvastam mind a 7 részt vagy 5 ször és nekem elég volt egy életre Szerkesztve: 2010. November 17. - misi920 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.