Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Erről az Asylumosról kábé két hónapja olvastam először. Jókora marhaság lehet. :)

Hozzászólás ideje:
fegyverőrült egy rimék lehet :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Mechanic jó lesz bár nekem kicsit a Bankok dangerousra emékeztet.

Ez pedig nem tudom, hogy volt e már, ha van egy Jakeünk akkor biztos, de ennek a végén van egy kihagyott félkész jelent az Avatárból, de amúgy is érdemes végignézni. Marha nehéz lehet így szinészkedni szerintem. :)

http://filmbuzi.hu/archives/2010/11/16/az-...gy-kicsi-resze/

Hozzászólás ideje:
Lehet egyedül vagyok azzal, akinek mind a három Karib-tenger kalózai tetszett :)

A másik kettő is tetszett, de messze nem annyira jó, mint az első, ha a sok túlzást kivennénk belőle, akkor azok is remek filmek lehetnének :D Így azonban az első az, amelyik óriási film, a többi meg csak szimplán jó.

Most már az Xpressen is írják, hogy az Avatar bővített verzió is teljes mértékben szinkronos lesz.

Azt írná már valaki, hogy az extrák feliratosak :D Gondolom, arra aztán várhatok.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Lehet egyedül vagyok azzal, akinek mind a három Karib-tenger kalózai tetszett :)

Bár nem vagy egyedül, de én nem tartozok ezek közé... első rész jó volt, második rész szerintem még jobb, a harmadik viszont akkora katasztrófa volt, hogy én moziban ennyire talán még sose vártam hogy a film érjen már véget.

Hozzászólás ideje:

Mr. Brooks

A fene tudja, hogy mióta van már meg archiválva, de most rászántam magam és óriási pozitív csalódás volt a film. Akinek bejön a Dexter az tuti imádni fogja. :) Kevin Costner mondhatni a kötelezőn túl teljesít. Na itt ő a "Dexter" még ha nem is abból az okból kifolyólag. :D Lassú film ugyan de mindvégig leköti az embert, annyira jól ki vannak dolgozva a fő szálak Costner körül.

Hozzászólás ideje:

Hogy én mennyire utáltam ezt a filmet. :) Demi Moore mint menő nyomozó? Hagyjukmár, hagyjukmár. :D Az egész stílustalan, bűn rossz zenével.

Pedig a sorozatgyilkosos filmek a gyengéim, de ez nem jött át.

Hozzászólás ideje:
Én Demi Mooret csak a film végén ismertem föl a stáblistáról :) Ennyit jelent látod, ha nem villantja ki a combjait :D
:) Én nem bánom hogy nem villantott. :D
Hozzászólás ideje:
... első rész jó volt, második rész szerintem még jobb, a harmadik viszont akkora katasztrófa volt, hogy én moziban ennyire talán még sose vártam hogy a film érjen már véget.
Az első kettővel kapcsolatban teljesen egyetértek, viszont a harmadikért azért nem teljesen kár, mert a vége nagyon ötletes lett. Az odavezető utat kellett volna kicsit jobban megcsinálni. :)
Hozzászólás ideje:

Na óvakodhatunk a zöld lámpások fényétől. :D

Hozzászólás ideje:

Nekem nagyon bejön a Green lantern és remélem hogy nagyon kevés lesz a földi, civil jelentet. Egyedik a csajt utálom rettenetesen. Iszony színésznő! :)

Ezt pedig legfőképpen Odynak!!! Meg fogod érteni ha oda ér a trailer, hogy mire is gondolok! :)

http://filmbuzi.hu/archives/2010/11/17/you...z-mint-a-hazid/

Hozzászólás ideje:

13 tréler

Nagy nehezen csak feldobtak egy angol nyelvezetű trélert.

Nekem nagyon bejön a Green lantern és remélem hogy nagyon kevés lesz a földi, civil jelentet.
Én még mindig nem tudom hogy miért is érdekel. Valamikor majd csak rájövök. :D

Hozzászólás ideje:
A trafók MacGyver-je. :)

:DDDDD LOL: Ilyet sem hallottam még, hogy valaki Galvatront MacGyverhez hasonlítsa :D

Zöld Lámpás szimpatikus. Temuera Morrison.... hmmm hol is hallottam én ezt a nevet? :D Ami nagyon megfogott, az 00:58-nál az érkező Lámpás arca. Szeme. Arckifejezése. Annyi minden van benne....

Cowboys viszont egyelőre hidegen hagy.

HP7/1-ből lesz közös mozizás?

Hozzászólás ideje:
Cowboys viszont egyelőre hidegen hagy.

HP7/1-ből lesz közös mozizás?

Nekem so-so, még nem vagyok ráizgulva.

Szerintem nem lesz, bár a többiek mondjanak valamit. Részemről biztos nem, mert ha nem jön össze valahogy jövő hétvégén egyik este, akkor rá két hétre tudok csak menni moziba.

Hozzászólás ideje:
Engem nem érdekel mozis szinten a HP.
Engem sem én már a 4 óta nem láttam őket elolvastam mind a 7 részt vagy 5 ször és nekem elég volt egy életre :)

Szerkesztve: - misi920

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.