Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Nem akarom elkiabálni, de... de DISZKONTBAN A MACHETE!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Jééé... Betleejuice. Az volt még egy állat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 15. Ötletes cím. Nem éppen. Az egyik képregénysorozat címét kapta, várható volt, hogy valami ilyen lesz. Amúgy ez a kép már tetszik. Eddig nem nagyon bíztam benne, de most már bizakodó vagyok. A kép jó, bár én annyira nem bízok a film sikerében. Túl korai a reboot, szerintem bukni fog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Revan: Tudod mi az a szarkazmus? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Szerintem tudja, de azért meg kell védenem, hogy Odynál sosem lehet tudni. Amúgy szerintem nem lesz bukta. Akkora rajongótábora van, hogy ha csak azok elmennek már siker lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Majd meglátjuk. De akkor úgy tűnik még se az Ultimate Spider-man lesz az alap, hanem az Amazing vonal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Machete Ez egy rossz film és szerintem ezt senki sem tagadja, de a élvezetes fajtából, és pont ez ami számít, hogy egy film mennyire tudja elszórakoztatni a nézőket. Nekem nagyon bejött. UI.:Ja és szerintem Jessica Alba köröket ver Michelle Rodriguezre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Jessica Alba vs Michelle Rodriguezre? Egyértelmű Jessica!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 16. Revan: Tudod mi az a szarkazmus? Az volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. A The Wolverine nem folytatásfilm lesz Darren Aronofsky rendező és Hugh Jackman is kijelentette a közelmúltban, hogy a The Wolverine különálló lesz. Egy furcsa kaland James Howlettről (Logan vagy Rozsomák), egy mutánsról, aki képes sérüléseiből felgyógyulni a csontjaiba ültetett adamantium nevű fémötvözetnek köszönhetően. Aronofsky nagyon ragaszkodik hozzá, hogy a film ne az X-Men kezdetek: Farkas folytatása legyen. Elhatárolja magát az első filmtől, és megpróbál elválasztani minden köteléket: „Ez nem folytatás lesz.” A rendező a folytatásban megindokolta, hogy miért döntött úgy, hogy a Fekete hattyúval elért sikerei után egyből ezt a hatalmas és epikus mutánsfilmet készíti el: „Imádok Hugh Jackmannel dolgozni. És azt hiszem, tennem kell valamit a képregény-filmek világában, ami még nem történt meg. Izgatott vagyok, hogy végre olyan filmet készíthetek, amire mindenki kíváncsi, és nem én vagyok az elején az egyetlen ember, akit érdekel.” Annak ellenére, hogy Aronofsky ragaszkodik hozzá, hogy ez különálló lesz, és nem fog kötődni közvetlenül a Farkashoz (leszámítva azt, hogy ugyanúgy Hugh Jackman alakítja a címszereplőt), de a történetről mégsem kívánt beszélni. Tudjuk, hogy Japánban játszódik, és hogy Logannek szamuráj kardosokkal gyűlik meg a baja, de miben fog eltérni a korábbi szuperhősös filmektől? Aronofsky vajon képes lesz újraálmodni a műfajt, és otthagyni egyedi rendezői stílusát? „Fogalmam sincs. Meglátjuk, mi történik.” Az interjút az NBC Connecticut készítette. :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Érdekes. Elég csak, ha nem utalgatnak az előző részre és már az is elhatárolódás lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Lehet, hogy mégis berakják Talia al'Ghult a Batman 3-ba? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Lassan már annyi mindenki lesz ebben a Batman 3-ban, hogy arra normálisan két film sem lenne elég... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Ha mind csak pletyka, vigye fene, remélhetőleg a végeredményben kellő mennyiségben fognak szerepelni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Annyi biztos, hogy lesz még egy fontos női karakter Selina mellett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Lassan már annyi mindenki lesz ebben a Batman 3-ban, hogy arra normálisan két film sem lenne elég... Jó ötlet, csináljanak egy negyediket is. Így ez a széria is annyi lesz, mint az előző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 17. Joseph Gordon-Levitt állítólag Alberto Falcone lenne, Carmine Falcone fia, aki visszatérne Gothambe, hogy megküzdjön alvilági pozíciójáért. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Gyönyörű plakát. Amerika katona védi a világbékét. Már szipogok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. A Batman3-nak mióta van trélere? Vagy az, amit az Egyéb Fontosban láttam, az mi volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Nincs trailere. Az ostobák a Batman: Arkham City videójáték előzetesét rakták be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Úristen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Gyönyörű plakát. Amerika katona védi a világbékét. Már szipogok. Csak LA -t védik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Csak LA -t védik. Gondolom ha sikeres lesz a film, akkor a második részben New Yorkot fogják védeni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. (szerkesztve) Henry Cavill fogja játszani Supermant Zack Snyder rebootjában, a Superman: Man of Steelben. Egyenlőre a megjelenési dátumot 2012. decemberére datálják. forrás: CineStar.hu Szerkesztve: 2011. Február 18. - barnez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Csak LA -t védik. Nem gúnyból írtam. Én tényleg azt várom hogy az amcsi katonák védjék a Földet. Pl helikopterből tízezer lőszert nyomjanak az UFO-kra. Mert EZ a mi FÖLDünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Hát, legalábbis ebbe a filmben tényleg csak L.A.-t fogják védeni, nem az egész bolygót. Az majd jöhet a folytatásban, mondjuk olyan címmel, hogy Battle: Earth Bár én titkon remélem, hogy most az egyszer csúnyán kikapunk az UFO-któl Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. A Batman3-nak mióta van trélere? Vagy az, amit az Egyéb Fontosban láttam, az mi volt? Az új Batman játék trailere. Egyből észrevettem. Ezt pedig leadják Magyarország egy vezető tv-jének a reggeli műsorában tanult emberek vezetésével. Jó mi? Utána sem néznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 18. Hát, legalábbis ebbe a filmben tényleg csak L.A.-t fogják védeni, nem az egész bolygót. Az majd jöhet a folytatásban, mondjuk olyan címmel, hogy Battle: Earth Bár én titkon remélem, hogy most az egyszer csúnyán kikapunk az UFO-któl NAAAAAAAAAAAAAAAAAA. Ember vagy te is nem? Itt akarsz élni? Igen. Akkor drukkolj a Deltának a Rangereknek a U:S Marine-nek. Mert ők fognak minket megmenteni mint ma teszik Afganisztánban. Ömiatttuk tudunk itt írni az ő önfeláldozásuk miatt nem kell Mekka felé fordulni és a többi barom arab szokást átvenni, ők védik azt amit a nyugati civilizáció elért. A szabadságot. Ott lehet irni ahol akarok, Azt eszek amit akarok ,azzal fekszem le akivel akarok, moziba játhatok jó zenét hallhathatok és élvezem az emberi technika vívmányait. Az arabok mivel járultak ehhez hozzá? Semmivel. Csak élvetik és ellenünk fordítják. Atomot nekik. Na jó nem mindnek de a táliboknak pusztulniuk kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 19. És ez hogyan is jön a Battle: Los Angeles című filmhez? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.