Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Az igen Al! Köszi. Fulcrum. Ki az a nő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. A Relics of the Old Republic nézettsége 0,54 millió volt. Kb. 80 ezerrel többen nézték mint az előző részt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Bocs a késésért! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. (szerkesztve) Kicsit karcsúak nekem ezek a számok. Az első éved részeit majdnem dupla ennyien nézték ha jól emlékszem. Köszi csoli! Szerkesztve: 2015. Október 25. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. A Spark of the Rebellion-nak nem a Disney XD-n volt a premierje, de a többi rész így produkált: 1 - 1,03 2 - 0,58 3 - 0,95 4 - 0,64 5 - 0,60 6 - 0,67 7 - 0,66 8 - 0,57 9 - 0,53 10 - 0,71 11 - 0,60 12 - 0,55 13 - 0,72 Második évad Siege of Lothal - 0,59 1 - 0,46 2 - 0,54 Alatta vannak a számok a tavalyi átlagnak, de egyelőre nem vészes, pláne ha ezt a szintet tartani tudják vagy kicsit nőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Köszi. Biztos emelkedni fog ahogy haladunk előre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Szerda esti új időpont biztos nem kedvezett a nézettségnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 25. Igen! Lehet, hogy a letöltések számából jobban lehetne mérni az érdeklődést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
vitobrand Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Rebels fanok! 576 -ban lehet kapni akár dísznek akár gyerekeknek Star Wars-os és más mese figurákat is. Rebels-ből is van Ezra,Zeb,Kanan,Darth Vader és sok mások de akár Anakin,Obi-wan is. Nevük: Disney Infinity 3.0 (és a karakter neve) Sajnos maguk a bábuk nem túl nagyok (8cm). De elég szépen meg vannak csinálva. Esetleg aki még tudna ilyen kiállított figurákat szívesen meglesném. Díszítésre használom fel ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 26. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. (szerkesztve) Rebels fanok! 576 -ban lehet kapni akár dísznek akár gyerekeknek Star Wars-os és más mese figurákat is. Rebels-ből is van Ezra,Zeb,Kanan,Darth Vader és sok mások de akár Anakin,Obi-wan is. Nevük: Disney Infinity 3.0 (és a karakter neve) Sajnos maguk a bábuk nem túl nagyok (8cm). De elég szépen meg vannak csinálva. Esetleg aki még tudna ilyen kiállított figurákat szívesen meglesném. Díszítésre használom fel ) 576 boltban, vagy esetleg a mostani 576 újságban? Amúgy sok helyen árulják: http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=star+wars+infinity&orderby=1 Szerkesztve: 2015. Október 27. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Kíváncsiságból megnéztem a Lost Commanders-t és a Relics of the old Republic-ot szinkronosan. Most az egyszer nem fintorogtam a szinkron miatt. Nem azt mondom, hogy jó volt de messze ez volt a legjobb a többihez képest. Kifejezetten tetszett ez az idősebb hang Rexnek, szerintem jól betalált mint a fő Inkvizítornak is (azt hiszem Kálid Artúr?) Vader hangja továbbra is szörnyú, remélem a Disney magyarország tanult az esetből és hogy a továbbiakban nem az Olcsó szinkron kft-t bízták meg. A 7. Nővér hangját nehéz lesz szinkronizálni, mert minden pillanatban más. Vagy 6 ezer torzítás van rajta. Azon is múlik (szerinten) hogy mennyi droid van körülötte, meg persze, hogy rajta van-e a maszk vagy nem. Nem azt mondom, hogy ha a 7. Nővér hangját rendesen leszinkronizálják, szinkronosan fogom nézni, hanem akkor kap tőlem egy pirospontot a Disney magyarország. De az előtte kapott feketét Vader hangja miatt 1 millió piros sem fogja kiváltani, max akkor ha a továbbiakban javítanak Vader hangján. (Mert hát biztos, hogy fog még szerepelni) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
vitobrand Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. 576 boltban, vagy esetleg a mostani 576 újságban? Amúgy sok helyen árulják: http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=star+wars+infinity&orderby=1 Egy őszi katalógusban láttam és a boltba is volt. az ára ennyi volt jaja 576-ba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Köszi Rog! Nagyon hangulatosnak ígérkezik a holnapi rész! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 27. Köszi Rog! Nagyon hangulatosnak ígérkezik a holnapi rész! Én már várom! Nagyon kívàncs vagyok az új inkvikre! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Nagyon érdekesek a címek. A mostani Always two.. és a későbbi Blood sisters, meg a Future of the force érdekel nagyon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Holnap hajnalban új rész. Alig várom. Beállítom az ébresztőt 5-re akkor már hátha fent lesz valahol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 28. A tcw 2-3. Évadánál még én is így pörögtem. Sőt ébresztő sem kellett. Manapság már simán megvárom a feliratot is némely esetben. Mondjuk a holnapit megnézem nélküle. Érdekel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Itt már lehet nézni. Felbontást lehet állítani 360, 720p no meg persze FHD. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Itt már lehet nézni. Felbontást lehet állítani 360, 720p no meg persze FHD. Kivételesen online néztem, mert ez egy jó stream. A minőség is jó volt, nem akadt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Kivételesen online néztem, mert ez egy jó stream. A minőség is jó volt, nem akadt! Itt állítólag soha nem akad. Viszonylag korán fent volt már. 5 helyett 6-kor mikor felkeltem még ugyan nem volt fent. 8 előtt pár percel néztem meg akkor már fent volt. Kár, hogy csak múlt héten fedeztem fel ezt a linket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Itt állítólag soha nem akad. Viszonylag korán fent volt már. 5 helyett 6-kor mikor felkeltem még ugyan nem volt fent. 8 előtt pár percel néztem meg akkor már fent volt. Kár, hogy csak múlt héten fedeztem fel ezt a linket. Nekem bejön, mert amíg nem tudni melyikhez készül a felirat, nem kell letölteni potyára egy változatot, ha ilyen jó minőségű online! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Ezra hölgykoszorúban: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. De sz*r neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. De sz*r neki. Hát nem a "szokásos felállás"! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. De azért így is eléggé tűzbe hozták ahhoz, hogy felkapcsolja a kardját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Köszi a képet csoli! Jó rész volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Jó rész volt? Az ám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Itt vannak az új kardok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Október 29. Heh! Én gyorsabb voltam nálad, csak kár, hogy az Always Two There Are topicjába raktam be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.