Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Spark of the Rebellion-nak nem a Disney XD-n volt a premierje, de a többi rész így produkált:

1 - 1,03

2 - 0,58

3 - 0,95

4 - 0,64

5 - 0,60

6 - 0,67

7 - 0,66

8 - 0,57

9 - 0,53

10 - 0,71

11 - 0,60

12 - 0,55

13 - 0,72

Második évad

Siege of Lothal - 0,59

1 - 0,46

2 - 0,54

Alatta vannak a számok a tavalyi átlagnak, de egyelőre nem vészes, pláne ha ezt a szintet tartani tudják vagy kicsit nőnek.

Hozzászólás ideje:

Rebels fanok! 576 -ban lehet kapni akár dísznek akár gyerekeknek Star Wars-os és más mese figurákat is. Rebels-ből is van Ezra,Zeb,Kanan,Darth Vader és sok mások de akár Anakin,Obi-wan is. Nevük: Disney Infinity 3.0 (és a karakter neve) Sajnos maguk a bábuk nem túl nagyok (8cm). De elég szépen meg vannak csinálva. Esetleg aki még tudna ilyen kiállított figurákat szívesen meglesném. Díszítésre használom fel :))

12179967_1177130085633959_937797745_n.jpg

Hozzászólás ideje:

Rebels fanok! 576 -ban lehet kapni akár dísznek akár gyerekeknek Star Wars-os és más mese figurákat is. Rebels-ből is van Ezra,Zeb,Kanan,Darth Vader és sok mások de akár Anakin,Obi-wan is. Nevük: Disney Infinity 3.0 (és a karakter neve) Sajnos maguk a bábuk nem túl nagyok (8cm). De elég szépen meg vannak csinálva. Esetleg aki még tudna ilyen kiállított figurákat szívesen meglesném. Díszítésre használom fel :))

576 boltban, vagy esetleg a mostani 576 újságban?

Amúgy sok helyen árulják:

http://www.arukereso.hu/CategorySearch.php?st=star+wars+infinity&orderby=1

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Kíváncsiságból megnéztem a Lost Commanders-t és a Relics of the old Republic-ot szinkronosan. Most az egyszer nem fintorogtam a szinkron miatt. Nem azt mondom, hogy jó volt de messze ez volt a legjobb a többihez képest. Kifejezetten tetszett ez az idősebb hang Rexnek, szerintem jól betalált mint a fő Inkvizítornak is (azt hiszem Kálid Artúr?) Vader hangja továbbra is szörnyú, remélem a Disney magyarország tanult az esetből és hogy a továbbiakban nem az Olcsó szinkron kft-t bízták meg. A 7. Nővér hangját nehéz lesz szinkronizálni, mert minden pillanatban más. Vagy 6 ezer torzítás van rajta. Azon is múlik (szerinten) hogy mennyi droid van körülötte, meg persze, hogy rajta van-e a maszk vagy nem. Nem azt mondom, hogy ha a 7. Nővér hangját rendesen leszinkronizálják, szinkronosan fogom nézni, hanem akkor kap tőlem egy pirospontot a Disney magyarország. De az előtte kapott feketét Vader hangja miatt 1 millió piros sem fogja kiváltani, max akkor ha a továbbiakban javítanak Vader hangján. (Mert hát biztos, hogy fog még szerepelni)

Hozzászólás ideje:

A tcw 2-3. Évadánál még én is így pörögtem. Sőt ébresztő sem kellett.

Manapság már simán megvárom a feliratot is némely esetben.

Mondjuk a holnapit megnézem nélküle. Érdekel!

Hozzászólás ideje:

Itt már lehet nézni. :)

Felbontást lehet állítani 360, 720p no meg persze FHD. :)

Kivételesen online néztem, mert ez egy jó stream. A minőség is jó volt, nem akadt!

Hozzászólás ideje:

Kivételesen online néztem, mert ez egy jó stream. A minőség is jó volt, nem akadt!

Itt állítólag soha nem akad. :) Viszonylag korán fent volt már. 5 helyett 6-kor mikor felkeltem még ugyan nem volt fent. 8 előtt pár percel néztem meg akkor már fent volt. Kár, hogy csak múlt héten fedeztem fel ezt a linket.

Hozzászólás ideje:

Itt állítólag soha nem akad. :) Viszonylag korán fent volt már. 5 helyett 6-kor mikor felkeltem még ugyan nem volt fent. 8 előtt pár percel néztem meg akkor már fent volt. Kár, hogy csak múlt héten fedeztem fel ezt a linket.

Nekem bejön, mert amíg nem tudni melyikhez készül a felirat, nem kell letölteni potyára egy változatot, ha ilyen jó minőségű online!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.