ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Nagyon jopofak ezek a lassatok! :-) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Köszi csoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Köszi csoli! Semmiség! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Valaki fel tudja nekem rakni a Concorde Dawn részt letöltős oldalra? Behalt a torrentem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Valaki fel tudja nekem rakni a Concorde Dawn részt letöltős oldalra? Behalt a torrentem. Itt van 720p-s, itt meg 1080p-s. A torrenthez képest lehet lassú, de innen olyan 20-30 perc, max 1 óra alatt általában leszokott jönni a 720-as. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Köszi szépen Werebazs! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. (szerkesztve) Valaki fel tudja nekem rakni a Concorde Dawn részt letöltős oldalra? Behalt a torrentem. Innen is leszedheted Ody...ha még nem késő. Star.Wars.Rebels.S02E12.The.Protector.of.Concord.Dawn.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-YFN http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/1c602b2444b0b8d0e7929f0d868e4a0b http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/6f4a5787c93579f750d882e8367314ea Szerkesztve: 2016. Január 29. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 29. Az a lasat bácsi olyan rondán van meganimálva, mint ha egy fél-kész tcw legacy epizódból bújt volna elő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Innen is leszedheted Ody...ha még nem késő. Star.Wars.Rebels.S02E12.The.Protector.of.Concord.Dawn.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-YFN http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/1c602b2444b0b8d0e7929f0d868e4a0b http://www.mammutmail.com/hu/mail/download/6f4a5787c93579f750d882e8367314ea Köszi Al! Végül is ez lett a jobb, a másiknál nem indult el a letöltés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Meddig húzzák a Disney-n?Jól látom,hogy még jövő hét vasárnap sem lesz új rész magyarul? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 30. Meddig húzzák a Disney-n?Jól látom,hogy még jövő hét vasárnap sem lesz új rész magyarul? Sajnos nem tudom. Én is várom magyarul is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. (szerkesztve) Ez nagyon érdekes. Szóba kerül az Ashla, ami az EU-ban a Világos Oldal neve volt. Itt valami készül. Szerkesztve: 2016. Február 2. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 2. Az készül amit az előzetesben láttunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. A legújabb Rebels rész (Legends of the Lasat) már tölthető 1080p minőségben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. A legújabb Rebels rész (Legends of the Lasat) már tölthető 1080p minőségben. Nocsak..hát hol adták le ilyen korán? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. (szerkesztve) Nocsak nocsak! Valóban. Ezt jó lenne kideríteni, hogy. De már a Kisscartoonra is megérkezett. Itt lehet kultúráltan nézni (programmal letölteni is) reklámok és felugróablakok nélkül HD-ban és FHD-ban. Szerkesztve: 2016. Február 3. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Ody, ne érezd úgy, hogy kínozlak, de az e heti részt szerintem kifejezetten imádni fogod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Kössssz.... Remélem izgibb lesz mint a múltheti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Elhanyagolható különbség, úgy tudnám leírni, hogy egymás mellé került az egyik leglangyosabb és az egyik legjobb Rebels epizód. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 3. 1080p WEBRip of "Legends of the Lasat": https://drive.google.com/file/d/0B6lDFI93ly1lNXZPcVYwQU5lSGs/view?usp=sharing https://mega.nz/#F!JtcjzRKR!PDk3aWyLeXtqVIy6x-casg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. 212 epguide képe: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Köszi Zééé és csoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 4. (szerkesztve) Köszi Zééé és csoli! Szívesen! Én is a megás linkről szedtem le, szép a minősége. Szerkesztve: 2016. Február 4. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 5. Köszi Zééé és csoli! Szívesen! Hipp-hopp kivágtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 7. Ezra kicsit bénáskodik. http://www.youtube.com/watch?v=XKRK47-DfbI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 7. Na ez érdekes lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 7. Ezra kicsit bénáskodik. Tetszett. Kicsit emlékeztetett a star trek into darkness jelenetére is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 7. Mintha az a "bálna" elszívta volna az erejét... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Február 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 9. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.