csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Majd a finálé kárpótol minket remélhetőleg. Az tuti. Valószinüleg az beszél belőlem, hogy én is azt várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 15. Hát nem is tudom. Tölteléknek tűnik a következő 2 rész.. Így van. Vihar előtti csend. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. (szerkesztve) The Forgotten Droid megérkezett a Kisscartoon-ra! Jó szórakozást! (imádom, amikor egy rész hamarabb kijön. De ki nem? ) (Még mindig el van csúszva itt a számozás, 18. résznek mutatja.) Szerkesztve: 2016. Március 16. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 16. Hát nem is tudom. Tölteléknek tűnik a következő 2 rész.. Egy jó tanács: tegyétek le a földre az elvárásokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Egy jó tanács: tegyétek le a földre az elvárásokat. Mármint a fináléval kapcsolatban? Az menni fog! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Mármint a fináléval kapcsolatban? Az menni fog! Nem, ezzel a mostani résszel kapcsolatban. A fináléról mit tudhatnék, tudtommal még nem mutatták be. Meg, és javíts ki, ha tévedek, nem is arról beszéltetek töltelék címszó alatt. Szóval hogy a fenébe beszélhetnék a fináléról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Nem, ezzel a mostani résszel kapcsolatban. A fináléról mit tudhatnék, tudtommal még nem mutatták be. Meg, és javíts ki, ha tévedek, nem is arról beszéltetek töltelék címszó alatt. Szóval hogy a fenébe beszélhetnék a fináléról? Sehogy persze, csak én írtam, hogy azt várom. Na meg gyaníthatóan az ütős lesz. De már értelek: ha sikerül hallgatni rád, még kellemesen is csalódhatunk a droid duóban. Erre gondoltál ugye? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Majd elfelejtettem (217): Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. De már értelek: ha sikerül hallgatni rád, még kellemesen is csalódhatunk a droid duóban. Erre gondoltál ugye? Yep. Bár lehet a végén kisül, hogy egyedül én fogom a sorozat mélypontjának tartani (már ha nem süllyed a kövi rész még ennél is mélyebbre, de a Recon végi előzetes alapján ettől azért most nem tartok). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Yep. Bár lehet a végén kisül, hogy egyedül én fogom a sorozat mélypontjának tartani (már ha nem süllyed a kövi rész még ennél is mélyebbre, de a Recon végi előzetes alapján ettől azért most nem tartok). Igen közben benéztem a rész topicjába is. Most mindenképp megvárom a feliratot. Enyhénszólva nem csigáztatok fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Azért közel sem olyan vészes, mint a Blood Sisters volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Túl jó volt az előző két rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Túl jó volt az előző két rész. És felteszem a fináléra sem lesz panasz. Egyre kíváncsibb vagyok, hogy pontosan milyen formában töri meg a ritmust ez a két rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Én is kíváncsi vagyok. Biztos vagyok benne, hogy nem olyan rossz a rész ahogy Dzséjt lefesti. Amúgy köszi a guide képet! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 17. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. (szerkesztve) Új trailer az évadzáróról! Azt hiszem most már nem kérdés, hogy miről is lesz itt szó. Szerkesztve: 2016. Március 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Huhh, ez aztán az előzetes! Nagyon tetszik, hogy ennyire összekombinálják a TCW-vel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Nagyon hangulatos az biztos, és megadja az alaphangot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Egészen a legvégéig fan-made-nek tűnt aztán volt benne 1 db képkocka amit eddig nem láttunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Hivatalos Lucasfilm anyag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. most már látom, a hivatalos csatornára is felkerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 18. Én is már tervezgettem a hsz-t. hogy "köszi, de fake". Erre nem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. (szerkesztve) Brutális trailer!Hideg rázós cucc. Szerkesztve: 2016. Március 19. - ZoliZoltán Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Hát engem ettől kirázott a hideg. Azért ha Ahsoka meghal, az nagyon durva érzelmi atomrobbanás lesz. Szerintem lenne olyan brutálisan letaglózó ereje, mint a 66-os parancsnak vagy Amidala és Han halálának volt. Nagyon-nagyon sötét lenne egy ilyen évadzáró. Márpedig nagyon nagy esély van rá, hogy ez bekövetkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Azért nem kell előre temetni Ahsokát. Annó a TCW kapcsán is folyton azon pörögtünk, hogy megölik vagy nem ölik, és a végén nem ölték meg. Pláne, hogy a Siege of Lothal végén arról diskurált Palpatine és Vader, hogy Ahsoka-n keresztül akarnak eljutni Yoda-hoz és Obi-Wan-hoz, ami sokkal könnyebb, ha Ahsoka él. Én már csak azért is remélem, hogy nem ölik most még meg, mert alig láttuk ebben az évadban, és az "érzelmi atomrobbanás' csak azoknál lesz meg, akik nézték/látták a TCW-t. A többieket kábé annyira érdekelné, mintha Sato-t ölnék meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Azok, akik csak a Rebelst nézik, soha a büdös életben nem fognak úgy kötődni hozzá, mint mi, ezen az sem segítene, ha innentől a sorozat csak róla szólna. Én személy szerint sosem trimmeltem azon, hogy a TCW-ben megölik-e. Nagyon is reális opció volt az, hogy kikerül a Jedi Rendből, onnan meg evidens volt, hogy túléli a 66-os parancsot. Ezt anno fel is vetettem, szerintem már akkor, amikor csak megtudtuk, hogy lesz egy tanítványa. Eleve a TCW rajongói miatt van benne a sorozatban, ő is és Rex is. De most azért más a helyzet. Ez a Birodalom, a Sith-ek érája, ahol a lázadók oldalán csak egyetlen Jedi harcol, az utolsó: Luke Skywalker. Ahsoka meg nem olyan karakter, aki ha él, akkor elül a hátsóján - amit elég jól bizonyít a Rebelsben betöltött szerepe. És Ahsoka karaktere sem olyan, akit Darth Vader hagyna felszívódni. Plusz, Filoni is azt mondta, hogy közeledik Ahsoka történetének a vége. Persze így is van arra esély, hogy életben marad, de szerintem most már, ezen a ponton sokkal nagyobb az esély arra, hogy Darth Vader megöli - ami sokat adna a párosukhoz, a Sith-hez magához is. Persze, ne legyen igazam. Maradjon életben, találkozzon még Luke-kal, meséljen neki az apjáról (végre lenne valaki, aki a változatosság kedvéért igazat beszél Anakinról), az anyjáról. Csak elképzelésem sincs, hová és miért tűnhetne el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Azért itt nem csak az a 2 lehetőség van hogy most meghal vagy megéli OT érát. Az is benne van hogy most még nem hal meg hanem majd csak 3.évadban. A Palpatine és Vader beszélgetés nekem is eszembe volt valamelyik nap és úgy gondolom amiatt nem fog meghalni. Nem véletlenül hangzott el az akkor és akár a több jedi keresés lehetne a 3.évad egyik fő szála is. Filoni régebben ha jól tudom azt mondta hogy Fulcrum nem Ahsoka. Nála soha se lehet tudni mi igaz mi nem. Én azt tippelem Ahsokát legyőzi Vader de nem öli meg és magával viszi Vader és ezzel zárul az évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Mikor mondott ilyet Filoni? Emlékeim szerint annyit közölt Fulcrum kiléte kapcsán, hogy rejtettek el a kilétére utaló és félrevezető nyomokat egyaránt (ami igaz). Filoni azt ígérte, hogy Ahsoka szálát lezárják a 2. évadban. Szerepét tekintve az, ha elrejtőzik, elfogják, stb. nem lezárás... csak jegelés, ami esetében később bármikor elővehetik. Így a lezárásra nem látok sok opciót... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 19. Egy interjú rémlik ahol rákérdeztek és tagadta de lehet h valamivel keverem. Ahsoka lezárás nem mind1 hogy pontosan milyen szövegkörnyezetben és hogyan mondta ezt eredetileg. Nem láttam nem halottam de több féleképpen lehet azt is értelmezni pl. úgy hogy a folytatásban Ahsoka szála átalakul és máshogy fog szerepelni és egy teljesen új szál fog kezdődni. Ráadásul valahol amatőr húzásnak tartanám ha tényleg megfog halni és Filoni ezt így előre elmondaná. Ez kb olyan mint ha J.J elmondta volna VII. előtt hogy Han Solo szálát lezárják majd a filmben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 20. Ziher, hogy kevered, vagy olyan interjúra gondolsz, amit még azelőtt adott, hogy egyértelműen és világosan kiderült: Fulcrum Ahsoka Tano. Amúgy Filoni utoljára a Rebels Recon #2.17: Inside "Shroud of Darkness" videóban beszélt arról, hogy közel van Ahsoka történetének vége. Ami bár a halált nem igazolja, de arra azért elég jól utal, hogy a harmadik évadban Ahsoka már nem valószínű, hogy benne lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.