Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Már kiderült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Az észrevétel jó, de hogy lát-e vagy hogy mivel lát, az azért még nem derül ki. Tippelnék: az Erővel "lát". Nekem legalábbis ez jött le az uccsó epizódból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. (szerkesztve) Tippelnék: az Erővel "lát". Nekem legalábbis ez jött le az uccsó epizódból. Nincs kérdőjel a mondatom végén, szóval higgyétek el, pont arra céloztam, hogy az erővel lát. De Ody szavaiból úgy vettem ki, mintha a fizikai/valódi látást feltételezné. Szerkesztve: 2016. Szeptember 6. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Azt is feltételeztem, de aztán jött Dzséjt az alábbi képpel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. (szerkesztve) Azt is feltételeztem, de aztán jött Dzséjt az alábbi képpel... én meg csak most láttam azt. Hát durva! Szerkesztve: 2016. Szeptember 6. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Nem az a jelenet. A legvégén amikor robbannak a holokronok. Gondoltam, hogy arra gondolsz, viszont ettől függetlenül még megcsinálhatja neki. Durva az a kép, én is csak most láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 6. Gondoltam, hogy arra gondolsz, viszont ettől függetlenül még megcsinálhatja neki. Durva az a kép, én is csak most láttam. Hát a zöld szmötyi valóban Talzinos. Kiváncsi leszek erre. Visszadja Kanannak amit a fiacskája elvett? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Visszadja Kanannak amit a fiacskája elvett? Vicces lenne, ha valamilyen úton-módon Talzin is feltűnne (a Rebels-ben) a sithek ellen. Lassan már erősebb csapat verbuválódik össze a sötét oldalról, mint a világosról ellenük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Szegény....ez a kép nagyon durva.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Vicces lenne, ha valamilyen úton-módon Talzin is feltűnne (a Rebels-ben) a sithek ellen. Lassan már erősebb csapat verbuválódik össze a sötét oldalról, mint a világosról ellenük. A sötét oldal többször tűnt erősebbnek a világosnál, mint az ellenkezője. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. (szerkesztve) Hát meg próbáltam kikockázni a zöld ködös jeleneteket, nem túl nagy sikerrel. (Szerintem átláthatóbb ha inkább linkelem, mint egyesével beillesztem) Kép1 Kép2 Kép3 Kép4 Kép5 Kép6 Kép7 A kövi kettő az utolsó képkockák Kanan "gyógyult" szeméről Kép8 Kép9 Az uccsó két kép majdnem egyforma, de hát amúgy sem hosszú az a jelenet. Csak annyiban különbözik, hogy az egyik sötétebb, a másik világosabb. (Remélem ezt eddig senki nem tette meg ) Szerkesztve: 2016. Szeptember 7. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Köszi Rajmesz! Több érdekesség is van itt. Az egész környezet olyan mintha Dathomir -on lennének. Talán ez a zöld szmötyi a sith holokron segítségével lett megtalálva? A legérdekesebb pedig, hogy ki az a szőke (ősz) hajú valaki Kanan előtt, mellett? Mintha Ventress lenne, de az impossible! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Az csak Sabine, látni a füle tövénél a lilás árnyalatokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Sabine lesz igen, de ki az a csukjás alak a ködben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Sabine? Eszméletlennek tűnik... És, hogy ki a zöld ködös valaki? Hát Talzin férje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. (szerkesztve) Sabine? Eszméletlennek tűnik... És, hogy ki a zöld ködös valaki? Hát Talzin férje. Maul apukája úgyis hiányzik még a saga-nak! Szerkesztve: 2016. Szeptember 7. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. (szerkesztve) Ha a Holokron vezet el Dathomir (2.0)-hoz akkor már szinte biztos, hogy Talzinnak és/vagy Ventressnek köze van hozzá, de legalább az Éjnövéreknek. Persze ha az Éjnővéreké, akkor elengedhetetlen, hogy Talzinnak ne legyen köze. És hát egy Éjnővér sem sith (Talzin sem) de ettől függetlenül Talzinból bármit kinézek. De az is lehet, hogy az Éjnővérek titokban csináltak, és akkor ez gyakorlatilag egy kollektiv sith Holokron. Szerkesztve: 2016. Szeptember 7. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. (szerkesztve) Ha a Holokron vezet el Dathomir (2.0)-hoz akkor már szinte biztos, hogy Talzinnak és/vagy Ventressnek köze van hozzá, de legalább az Éjnövéreknek. Persze ha az Éjnővéreké, akkor elengedhetetlen, hogy Talzinnak ne legyen köze. És hát egy Éjnővér sem sith (Talzin sem) de ettől függetlenül Talzinból bármit kinézek. De az is lehet, hogy az Éjnővérek titokban csináltak, és akkor ez gyakorlatilag egy kollektiv sith Holokron. Szerintem egész egyszerűen Maul fogja elvezetni őket Dathomirra. Szerkesztve: 2016. Szeptember 7. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 7. A Son of Dathomir képregény után Talzinnak szerintem kevés köze lehet bármihez is. A zöld cucc (amit az Éjnővérek "az élet vizének" hívtak) viszont ettől függetlenül érintett lehet a dologban, mivel a klán pusztulása után is létezik. Erről egyébként jó háttérinfók vannak a Dark Disciple regényben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 8. A Son of Dathomir képregény után Talzinnak szerintem kevés köze lehet bármihez is. A zöld cucc (amit az Éjnővérek "az élet vizének" hívtak) viszont ettől függetlenül érintett lehet a dologban, mivel a klán pusztulása után is létezik. Erről egyébként jó háttérinfók vannak a Dark Disciple regényben. Elfelejtettem a képregényt..De mint írtam simán Maul is odaviheti őket egy kis erő-varázslatra a lötty-höz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. (szerkesztve) Újabb TCW-s visszatérő érkezik a sorozatba, aki nem más mint... Szerkesztve: 2016. Szeptember 10. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
caseyjones Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Újabb TCW-s visszatérő érkezik a sorozatba, aki nem más mint... Számomra nem túl meglepő, ugyanis a Rebels második évadában volt egy Mandalore-hoz kapcsolódó epizód, plusz Sabine is ehhez a bolygóhoz köthető. Úgyhogy nem vagyok meglepve, hogy egy Mandalore-i szereplő visszatér a Lázadókban. Azt hittem, valami izgalmasabb, fontosabb karaktert hoznak vissza. De ő se rossz, meglátjuk, hogyan építik majd be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Az első 6 rész címe és maradt a szombat ahogy sejteni lehetett. 01-02: “Steps into Shadow, Parts 1 & 2” – USA: 24/09/2016 03: “The Holocrons of Fate” – USA: 10/01/2016 04: “The Antilles Extraction” – USA: 10/08/2016 05: “Hera’s Heroes” – USA: 15/10/2016 06: “The Last Battle” – USA: 10/22/2016 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Már fent vannak egy ideje az évad topikjában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Jók a címek, és örülök a visszatérőnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Újabb TCW-s visszatérő érkezik a sorozatba, aki nem más mint... De jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 10. (szerkesztve) Így a mandaloriak előtérbe kerülésével számítani lehetett, hogy ő vagy valaki aki érintett a "témában" előbb-utóbb megjelenik. Örülök neki, és a címek is jók, amik közül rögtön a "The Last Battle" fogta meg a tekintetemet. Mivel korai lenne még, hogy hőseinkre utaljon a cím, azt hiszem, hogy az lesz a rohamdroidok utolsó csatája. Szerkesztve: 2016. Szeptember 10. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 11. Mivel korai lenne még, hogy hőseinkre utaljon a cím, azt hiszem, hogy az lesz a rohamdroidok utolsó csatája. Milyen rohamdroidok? Mire célzol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 11. Nézd meg újra a trailert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 11. Ó, oks. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.