Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Szerintem a fénykardok topikba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. http://www.youtube.com/watch?v=BVst5R1v3cU Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Elég korán szemtől szembe kerülnek Thrawn-nal... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Huhh ez nagyon jó lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Batyki, ez a Thrawn hátborzongató. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Eddig tartja a stabil 80-as vérnyomást a emberünk, nem igen zökken ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Nagyon kíváncsi leszek mit eszelt ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 11. Hideg, mint a jégcsap. Pont ilyennek képzeltem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. A nagy többség valószínűleg ilyennek képzelte. Ha már átvették a karaktert, akkor teljes egészében volt érdemes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. (szerkesztve) Újabb epizódcímekre derült fény, amelyek a két hét múlva esedékes részt követik. November 12-én továbbá szünetel a sorozat, de még nem akkor megy el a félidei szabadságra. Szerkesztve: 2016. Október 12. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Újabb epizódcímekre derült fény, amelyek a két hét múlva esedékes részt követik. November 12-én továbbá szünetel a sorozat, de még nem akkor megy el a félidei szabadságra. Még jóhogy! De érdekesek a novemberi címek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 12. Az első novemberi részből remélem megtudhatunk egy kicsit többet Sabine hátteréről is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 14. http://www.youtube.com/watch?v=hwU6zUMJbO4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 15. Eheti rész WebRip verzió. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 15. 303 képe: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 15. Sajnos csak este láthatom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 15. Köszi csoli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 15. Köszi csoli! Csak a dolgomat végzem.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 15. Ez nem dolog, hanem szórakozás. A németeknél december 5-én indul a harmadik évad. Nálunk akkor sanszos, hogy pár hétre rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. WEB-DL, ha lejött beteszem a feliratot is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 16. A németeknél december 5-én indul a harmadik évad. Nálunk akkor sanszos, hogy pár hétre rá. Hát nem kapkodnak idén! De, hogy még a híresen sw fanatikus németeknél sem..? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. (szerkesztve) Következő rész előzetese. Szerkesztve: 2016. Október 17. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Ez inkább egy TCW epizód előzetese. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 20. Nézegettem a 3. évados trailereket hát ha látni valami olyat amiből kilehet következtetni hogy mi fog következni ebben a fél évadban még. És ebben a az előzetesben megakadt a szemem egy dolgon. http://www.youtube.com/watch?v=p7OBGr5RIfI A végén látható Ezra és Maul amint a lázadó "titkos" bázisán verekednek. Ami nekem érdekes hogy Maul hogy került oda? Hogy találta meg? Meg miért ment oda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 20. Azt most nézem én is, hatalmas jelenet már így is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 20. És a zöld szmötyi nem csak Kanan szemét babonázza meg! Remélem, hogy ez tényleg csak az évad első feléig nyúló eseményekből van.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Csoli! Nem lesz guide kép? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Csoli! Nem lesz guide kép? Gondoltam, hogy már hiányzik. Sajna este 8ig dolgozok, így csak akkor lesz, ha hazaértem.. Addig tabletről vagyok... De előre szólok, hogy nagyon jó, hangulatos-nosztalgikus a kép, már csekkoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Én is láttam már Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Október 22. Itt a rész is. https://rarbg.to/torrent/j9x4ank Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.