Hozzászólás ideje: 2016. Október 11.8 éve Eddig tartja a stabil 80-as vérnyomást a emberünk, nem igen zökken ki.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 12.8 éve A nagy többség valószínűleg ilyennek képzelte. Ha már átvették a karaktert, akkor teljes egészében volt érdemes
Hozzászólás ideje: 2016. Október 12.8 éve Újabb epizódcímekre derült fény, amelyek a két hét múlva esedékes részt követik. November 12-én továbbá szünetel a sorozat, de még nem akkor megy el a félidei szabadságra. Szerkesztve: 2016. Október 12.8 éve - Merr-Sonn
Hozzászólás ideje: 2016. Október 12.8 éve Újabb epizódcímekre derült fény, amelyek a két hét múlva esedékes részt követik. November 12-én továbbá szünetel a sorozat, de még nem akkor megy el a félidei szabadságra. Még jóhogy! De érdekesek a novemberi címek!
Hozzászólás ideje: 2016. Október 12.8 éve Az első novemberi részből remélem megtudhatunk egy kicsit többet Sabine hátteréről is...
Hozzászólás ideje: 2016. Október 15.8 éve Ez nem dolog, hanem szórakozás. A németeknél december 5-én indul a harmadik évad. Nálunk akkor sanszos, hogy pár hétre rá.
Hozzászólás ideje: 2016. Október 16.8 éve A németeknél december 5-én indul a harmadik évad. Nálunk akkor sanszos, hogy pár hétre rá. Hát nem kapkodnak idén! De, hogy még a híresen sw fanatikus németeknél sem..?
Hozzászólás ideje: 2016. Október 17.8 éve Következő rész előzetese. Szerkesztve: 2016. Október 17.8 éve - Fulcrum
Hozzászólás ideje: 2016. Október 20.8 éve Nézegettem a 3. évados trailereket hát ha látni valami olyat amiből kilehet következtetni hogy mi fog következni ebben a fél évadban még. És ebben a az előzetesben megakadt a szemem egy dolgon. http://www.youtube.com/watch?v=p7OBGr5RIfI A végén látható Ezra és Maul amint a lázadó "titkos" bázisán verekednek. Ami nekem érdekes hogy Maul hogy került oda? Hogy találta meg? Meg miért ment oda?
Hozzászólás ideje: 2016. Október 20.8 éve És a zöld szmötyi nem csak Kanan szemét babonázza meg! Remélem, hogy ez tényleg csak az évad első feléig nyúló eseményekből van..
Hozzászólás ideje: 2016. Október 22.8 éve Csoli! Nem lesz guide kép? Gondoltam, hogy már hiányzik. Sajna este 8ig dolgozok, így csak akkor lesz, ha hazaértem.. Addig tabletről vagyok... De előre szólok, hogy nagyon jó, hangulatos-nosztalgikus a kép, már csekkoltam.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.