Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Egy (volt) sith lovag tart arra a bolygóra, ahol Anakin egyik gyerekét rejtegetik? Szerintem igen, kimeríti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Szerintem sem mindegy, hogy váratlanul érkezik Maul, vagy lesz ideje rákészülni Kenobinak. Ejj, de várom már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Igen én is így gondolom, kíváncsi vagyok hogy valóban így fog-e történni. Mert a logika ezt sugallja hogy Kananék-nak beszélni kéne Bail Organával azok után hogy megtudták hogy él, mivel valószínűleg tudják hogy Bail és Obi-Wan ismerték egymást még a Köztársaság idejéből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Ugye volt egy Kenobi vs Maul visszavágó valami képregényben? Annak hogyan, illetve mi lett a vége? (nem mintha alapul vennék, de ki tudja..érdekel) Mert ugye evidens, hogy Kenobinak nagy baja nem eshet és elgondolkodtam, hogy a Rebels hogyan oldja majd meg a találkozót. Alapból az is érdekes lehet, hogy Kenobi találkozik az "autodidakta jedi mester-tanítvány" párossal, de remélem nem Kananék mentik meg az öreg Ben-t Maultól. Remélem önerőből is visszaszerzi a neki járó dicsőséget. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Ugye volt egy Kenobi vs Maul visszavágó valami képregényben? Owen Lars fejbe lőtte Mault egy sugárvetővel. Na fogadjunk, hogy nem erre számítottál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Azta. És jól veszem ki, hogy előtte Kenobi tartja a feje előtt a kardját 1 centivel? Legyőzte? És Maul itt ezek szerint pályázott a Lars tanyán valamire/valakire? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. És Maul itt ezek szerint pályázott a Lars tanyán valamire/valakire? Ja, egy pohár kék tejre Egyébként nem szabad komolyan venni semmilyen szinten, mert amikor készült, akkor is non-canonnak számított Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Egyébként nem szabad komolyan venni semmilyen szinten, mert amikor készült, akkor is non-canonnak számított Bezony, bár azért a kinézetét Maul barátunknak átvették, de ennél többre nem hiszem, hogy számíthatunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Persze én sem ismétlést várok, csak kíváncsi voltam, hogy hogy volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Még egy kis adalék: eme rövidke képregény Maullal próbálta magyarázni azt, miért nem engedte Owen Luke közelébe Bent. Amúgy szerintem a Rebelsben Ben számít Maulra. Nem hiszem, hogy véletlenül ücsörög a puszta közepén, láthatóan várakozva. Érzésem szerint sikerül figyelmeztetniük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Még egy kis adalék: eme rövidke képregény Maullal próbálta magyarázni azt, miért nem engedte Owen Luke közelébe Bent. Amúgy szerintem a Rebelsben Ben számít Maulra. Nem hiszem, hogy véletlenül ücsörög a puszta közepén, láthatóan várakozva. Érzésem szerint sikerül figyelmeztetniük. Istenem de király lesz ez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. (szerkesztve) Az a tábortüzezős snitt nekem is azt sugallja, hogy csendben felkészül az öreg Maul fogadására. Olyasmi módon, ahogy Qui-Gon tette az energiapajzsok között a Naboon. Ezúttal függőlegesen kéne kettéhasítania. Szerkesztve: 2017. Január 9. - Merr-Sonn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Az a tábortüzezős snitt nekem is azt sugallja, hogy csendben felkészül az öreg Maul fogadására. Olyasmi módon, ahogy Qui-Gon tette az energiapajzsok között a Naboon. Ezúttal függőlegesen kéne kettéhasítania. Én is azon agyalgatok, hogy milyen formájú halál kell az vén szemétládának.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Azt se felejtsük, hogy akkorra már Obi-Wan nagy mágus. Szerintem végképp elintézi Maul. Csak így van értelme összehozni őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Én is azon agyalgatok, hogy milyen formájú halál kell az vén szemétládának.. Még elfelejtettem: a képregény végén Ben máglyán elégette Maul holtestét. Ezt szerintem átemelhetnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 9. (szerkesztve) Részlet a következő részből: http://www.youtube.com/watch?v=xlUc7iuuiIA Maul máglyán elégetésének átemelése nekem is tetszene, azt már ő se élné túl. Szerkesztve: 2017. Január 9. - luke19 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2017. Január 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 11. Én is azon agyalgatok, hogy milyen formájú halál kell az vén szemétládának.. Szerintem 5000 év emésztődés a nagy Sharlac gyomrában elmenne, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 12. (szerkesztve) Még elfelejtettem: a képregény végén Ben máglyán elégette Maul holtestét. Ezt szerintem átemelhetnék. Nem volna rossz, igen Szerintem 5000 év emésztődés a nagy Sharlac gyomrában elmenne, nem? Egy párbaj a Sarlacc-verem szélén? Jó bizony! És illő kérdőjel lenne megint Filoniéktól; hogy ugye előkerülne a probléma, hogy akit Sarlacc elnyel az mennyire halott, mennyire nem? Saját ötlet: Magyarázatot kérnék rá, hogy miért emlegetik balsorsként, hogy "Bantha-eledel leszel". Azok dögevők? Felőlem elhordhatnák Mault a kettős naplementében egy kis csámcsogásra! Szerkesztve: 2017. Január 12. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2017. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 14. Warhead című rész megérkezett a Kisscartoon-ra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 14. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. (szerkesztve) 3.évad 14.részből "A Sötétkard próbái" egy kis ízelitőt kaptunk megint Szerkesztve: 2017. Január 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Húha micsoda megoldások! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. (szerkesztve) Érdekes. Tor Vizsla a Legends-ben volt a Halálőrség vezére, és Jango Fett ősellensége, de a páncél amit itt visel inkább a Jensarai rend páncéljára hajaz. Ja és enyhén Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1. rész beütésű, ahogy Rau elmeséli a történetet. Szerkesztve: 2017. Január 15. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Ez a rész nagyon érdekel! Izgalmas a téma! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Érdekes. Tor Vizsla a Legends-ben volt a Halálőrség vezére, és Jango Fett ősellensége, de a páncél amit itt visel inkább a Jensarai rend páncéljára hajaz. Ja és enyhén Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1. rész beütésű, ahogy Rau elmeséli a történetet. Tar Vizsla nem Tor Vizsla. http://starwars.wikia.com/wiki/Tar_Vizsla Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. (szerkesztve) Heti kép a Warhead-hez: Szerkesztve: 2017. Január 15. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Tar Vizsla nem Tor Vizsla. http://starwars.wikia.com/wiki/Tar_Vizsla Igen azóta én is felfedeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. (szerkesztve) Még mindig sajnos nem jött ki 1080p verzió :/ De aki akarja annak itt van adig a WEBRip 720p verzió: - Link: https://mega.nz/#!EJB3BbbZ!yVTR8Hfol5xzu-yvPzt3U9tmu6SyOqKOIbLMyHOIqJY 720p WEBRip-hez tartozó [mkv] videó fájl: - Link: https://thepiratebay.org/torrent/16781866/Star.Wars.Rebels.S03E13.720p.WEBRip.2CH.x265.HEVC-PSA Szívesen Szerkesztve: 2017. Január 15. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. (szerkesztve) Végre, itt vannak a S03E13 -Warhead- WEB-DL verziók: 1080p WEB-DL 720p WEB-DL x264 Szerkesztve: 2017. Január 15. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.