Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igen én is így gondolom, kíváncsi vagyok hogy valóban így fog-e történni. Mert a logika ezt sugallja hogy Kananék-nak beszélni kéne Bail Organával azok után hogy megtudták hogy él, mivel valószínűleg tudják hogy Bail és Obi-Wan ismerték egymást még a Köztársaság idejéből.

Hozzászólás ideje:

Ugye volt egy Kenobi vs Maul visszavágó valami képregényben?

Annak hogyan, illetve mi lett a vége? (nem mintha alapul vennék, de ki tudja..érdekel)

Mert ugye evidens, hogy Kenobinak nagy baja nem eshet és elgondolkodtam, hogy a Rebels hogyan oldja majd meg a találkozót.

Alapból az is érdekes lehet, hogy Kenobi találkozik az "autodidakta jedi mester-tanítvány" párossal, de remélem nem Kananék mentik meg az öreg Ben-t Maultól.

Remélem önerőből is visszaszerzi a neki járó dicsőséget.

Hozzászólás ideje:

:o Azta.

És jól veszem ki, hogy előtte Kenobi tartja a feje előtt a kardját 1 centivel?

Legyőzte?

És Maul itt ezek szerint pályázott a Lars tanyán valamire/valakire?

Hozzászólás ideje:

És Maul itt ezek szerint pályázott a Lars tanyán valamire/valakire?

Ja, egy pohár kék tejre :P

Egyébként nem szabad komolyan venni semmilyen szinten, mert amikor készült, akkor is non-canonnak számított

Hozzászólás ideje:

Egyébként nem szabad komolyan venni semmilyen szinten, mert amikor készült, akkor is non-canonnak számított

Bezony, bár azért a kinézetét Maul barátunknak átvették, de ennél többre nem hiszem, hogy számíthatunk.

Hozzászólás ideje:

Még egy kis adalék: eme rövidke képregény Maullal próbálta magyarázni azt, miért nem engedte Owen Luke közelébe Bent. :)

Amúgy szerintem a Rebelsben Ben számít Maulra. Nem hiszem, hogy véletlenül ücsörög a puszta közepén, láthatóan várakozva. Érzésem szerint sikerül figyelmeztetniük.

Hozzászólás ideje:

Még egy kis adalék: eme rövidke képregény Maullal próbálta magyarázni azt, miért nem engedte Owen Luke közelébe Bent. :)

Amúgy szerintem a Rebelsben Ben számít Maulra. Nem hiszem, hogy véletlenül ücsörög a puszta közepén, láthatóan várakozva. Érzésem szerint sikerül figyelmeztetniük.

Istenem de király lesz ez!

Hozzászólás ideje:

Az a tábortüzezős snitt nekem is azt sugallja, hogy csendben felkészül az öreg Maul fogadására. Olyasmi módon, ahogy Qui-Gon tette az energiapajzsok között a Naboon. Ezúttal függőlegesen kéne kettéhasítania. :D

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Az a tábortüzezős snitt nekem is azt sugallja, hogy csendben felkészül az öreg Maul fogadására. Olyasmi módon, ahogy Qui-Gon tette az energiapajzsok között a Naboon. Ezúttal függőlegesen kéne kettéhasítania. :D

Én is azon agyalgatok, hogy milyen formájú halál kell az vén szemétládának.. ;)

Hozzászólás ideje:

Még elfelejtettem: a képregény végén Ben máglyán elégette Maul holtestét. Ezt szerintem átemelhetnék. :)

Nem volna rossz, igen

Szerintem 5000 év emésztődés a nagy Sharlac gyomrában elmenne, nem? :hmm:

Egy párbaj a Sarlacc-verem szélén? Jó bizony!

És illő kérdőjel lenne megint Filoniéktól; hogy ugye előkerülne a probléma, hogy akit Sarlacc elnyel az mennyire halott, mennyire nem? :death:

Saját ötlet:

Magyarázatot kérnék rá, hogy miért emlegetik balsorsként, hogy "Bantha-eledel leszel".

Azok dögevők?

Felőlem elhordhatnák Mault a kettős naplementében egy kis csámcsogásra! :rock:

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Érdekes. Tor Vizsla a Legends-ben volt a Halálőrség vezére, és Jango Fett ősellensége, de a páncél amit itt visel inkább a Jensarai rend páncéljára hajaz. Ja és enyhén Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1. rész beütésű, ahogy Rau elmeséli a történetet. :D

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Érdekes. Tor Vizsla a Legends-ben volt a Halálőrség vezére, és Jango Fett ősellensége, de a páncél amit itt visel inkább a Jensarai rend páncéljára hajaz. Ja és enyhén Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1. rész beütésű, ahogy Rau elmeséli a történetet. :D

Tar Vizsla nem Tor Vizsla.

http://starwars.wikia.com/wiki/Tar_Vizsla

Hozzászólás ideje:

Még mindig sajnos nem jött ki 1080p verzió :/

De aki akarja annak itt van adig a WEBRip 720p verzió:

Szívesen :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.