TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Star Wars Lázadók 3.évad 15.rész Mandalore Öröksége Guide képe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. (szerkesztve) Star Wars Lázadók 3.évad 15.rész Mandalore Öröksége Guide képe Figyu "Csoki"! Nem akarom kedved szegni, de nyugodtan hagyd rám a guide képeket. Régóta az én felelősségem, ráadásul egy régi sw.com-os koncepcióra kell őket készíteni, egy megadott méretben és képarányban. Így szoktuk meg: De ne csüggedj "szomszéd", ha nyugdíjba megyek megteszlek utódomnak! Szerkesztve: 2017. Február 18. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Köszi csoli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. (szerkesztve) Én nem csüked-ek csak szeretem volna segíteni! Felnéztem starwars.com-ra és láttam, hogy fent van a "Mandalore öröksége" guide képe... Szerkesztve: 2017. Február 18. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Köszi csoli. Szívesen. Már nagyon vártam ezt a részt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Már ez a guide képe is sokat sejtető. Sokat várok ettől a résztől. Szerintem Sabine ezután már nem lesz ugyanaz, nagy változás is lehet a karakter életében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Én nem csüked-ek csak szeretem volna segíteni! Felnéztem starwars.com-ra és láttam, hogy fent van a "Mandalore öröksége" guide képe... Köszi! A tiédnek is van előnye: több minden látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Köszi! A tiédnek is van előnye: több minden látszik. Aha! Te meg akkor ezt keresed cimbora! Ha kell ezentúl berakom a forrást is: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. (szerkesztve) Közben én meg belefutottam a rész végébe a youtube-on. Szerkesztve: 2017. Február 18. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Aha! Te meg akkor ezt keresed cimbora! Ha kell ezentúl berakom a forrást is: Köszi! Ody: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Gar Saxon hangja amúgy nem kis név. Ray Stevenson Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Közben én meg belefutottam a rész végébe a youtube-on. Hujjujujj. Részvétem! Gar Saxon hangja amúgy nem kis név. Ray Stevenson És még hasonlít is nyomokban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Még senki nem látta a részt? Dzséjt? Te megszoktad nézni már szombaton. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Még senki nem látta a részt? Én már láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Még senki nem látta a részt? Dzséjt? Te megszoktad nézni már szombaton. Még nem leltem normális változatot, plusz elutaztam otthonról, így nem is vagyok annyira netközelben, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. (szerkesztve) Még senki nem látta a részt? Dzséjt? Te megszoktad nézni már szombaton. Én is már láttam a részt normál változatát + meg is osztottam 2 online megtekitő oldalt (nomális változatát) ! Szerkesztve: 2017. Február 18. - TheMilkyWay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Én megvárom a feliratot. De már furdal nagyon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Star Wars Lázadók 3.évad 16.rész "Birodalmi szemmel" Előzetes Megtekintés: Szívesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Jó ez a POV jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Ígéretesnek néz ki. Remek ötlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Lehet hogy esetleg az egész rész FPS ben lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Mit jelent az hogy POV? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
albundy Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. (szerkesztve) S03E15 -Legacy of Mandalore- WEB-DL verziók: 1080p WEB-DL 720p WEB-DL x264 XviD Szerkesztve: 2017. Február 19. - albundy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Kallus páncélban alszik? Revan, Point of View, azaz, hogy valakinek szó szerint a szemszögéből követjük az eseményeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
TheMilkyWay Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Kallus páncélban alszik? Revan, Point of View, azaz, hogy valakinek szó szerint a szemszögéből követjük az eseményeket Mert ő megteheti Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Lehet hogy esetleg az egész rész FPS ben lesz? Biztos így lesz, az epizód címe is erre utal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Remélem tényleg úgy lesz. Nagyon tetszene annak a résznek az a fajta újszerűsége. Kallus páncélban alszik? Mert ő megteheti Lehet hogy előző nap jól bepiált és nem bírt pizsire váltani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Biztos így lesz, az epizód címe is erre utal. Az évad közepi előzetes alapján erre azért nem vennék mérget. Több jelenet is van benne, ami valószínűleg abból a részből származik, és nem POV-ban vannak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Kallus páncélban alszik? Simán lehet, hogy épp szolgálatban volt, és épp a pihenőidejét töltötte. Akkor meg az ember katonája nem öltözik pizsire. Az évad közepi előzetes alapján erre azért nem vennék mérget. Több jelenet is van benne, ami valószínűleg abból a részből származik, és nem POV-ban vannak Igen, emiatt én is kételkedem abban, hogy végig POV lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 19. Kallus’ VR Experience Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.