Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Ez már volt, videoban is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 1. Ez valami elképesztő jó dolog! Csak ámulok és bámulok, milyen munka lehet benne. Egy aprócska csúszkán a legatomibb összevetőktől a világmindenség legszélső határáig tanulmányozhatjuk a körülöttünk lévő dolgokat. http://primaxstudio.com/stuff/scale_of_universe/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Egy korszak véget ért...A Discovery űrhajón ébresztőt fúj a NASA. Rendhagyó módon... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Március 8. Mi volt ebben a rendhagyó? Ha a zene akkor az állandóan benne van a NASA ébresztős tracklist-jében Múltkor végighallgattam párat. Nagy élmény lehet ilyen számokra ébredni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Master Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 7. (szerkesztve) Milyen aprócska maga az ember. Milyen kis pöttöm bolygó a Föld... Egészen a Canis Majorisig hmm Szerkesztve: 2011. Május 7. - Master Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Tegnap éjszaka láttunk a budai hegyek-fele két függőlegesen felfele mozgó fényes narancssárga izét, majd eltűnt a felhők között. Mi lehetett az? ET? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Tegnap éjszaka láttunk a budai hegyek-fele két függőlegesen felfele mozgó fényes narancssárga izét, majd eltűnt a felhők között. Mi lehetett az? ET? Repülő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. .....felfele mozgó fényes narancssárga izét, majd eltűnt a felhők között. Mi lehetett az? ET? Kilőtték a Fideszt a sunyiba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Repülő. Repülő? Milyen? Oldie: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Repülő? Milyen? Oldie: Milyen, milyen, hát űrrepülő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Milyen, milyen, hát űrrepülő. Csak azért mert úgy tűnt mint ha csak pár kilométerről szállt volna fel. Ajj Ody, ET sokkal jobban jobban hangzott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Csak azért mert úgy tűnt mint ha csak pár kilométerről szállt volna fel. Ajj Ody, ET sokkal jobban jobban hangzott. Nem ittál egy kicsit sok sört? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. (szerkesztve) Volt tegnap a suliban előadás az űrutazásokról.Főleg Gagarin és élete állt a középpontban, de jelentős szerepet töltött be az amcsik tervének ismertetése.Nem maradtak el az érdekességek, Gagarin és Shepard "pisis bakijáról", Lajka kutyáról és Ham majomról.A végén pedig megleshettük a Holdat és a Szaturnuszt.Az előadó úr kicsit talán elfogult volt a szovjetekkel. Az utolsó pár percben volt szó az amcsikról, előtte 2 órán át hallgattuk, hogy micsoda zsenik a szovjetek az amerikaiakhoz képest. Olyasmiket is olvastam a szovjet űrkísérletekről, hogy voltak űrhajósok, akiket Kína vagy Észak-Korea területére érve megöltek, megkínoztak a helyi katonák.Elfelejtettem megkérdezi a professzor úrtól, ti tudtok erről valamit? Minden könyv mást ír erről..... Szerkesztve: 2011. Május 22. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Nem ittál egy kicsit sok sört? Bort. De sokan voltunk, és mindenki látta. Itt egy kép ni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Olyasmiket is olvastam a szovjet űrkísérletekről, hogy voltak űrhajósok, akiket Kína vagy Észak-Korea területére érve megöltek, megkínoztak a helyi katonák.Elfelejtettem megkérdezi a professzor úrtól, ti tudtok erről valamit? Minden könyv mást ír erről..... Ilyet még sose hallottam. Szerintem nem valószínű, hogy volt ilyen. Bort. De sokan voltunk, és mindenki látta. Itt egy kép ni. Ebből semmit se lehet megállapítani. Valószínűleg repülők voltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Ebből semmit se lehet megállapítani. Valószínűleg repülők voltak. Ajh egy kis képzelőerőt. Az a két pont egyenletes mozgással, folyamatosan fénnyel teljesen merőlegesen emelkedett felfele míg el nem tűnt. Nem tudom milyen repülők csinálnak ilyet, azt hittem műholdat lőttek fel vagy valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Ajh egy kis képzelőerőt. Az a két pont egyenletes mozgással, folyamatosan fénnyel teljesen merőlegesen emelkedett felfele míg el nem tűnt. Nem tudom milyen repülők csinálnak ilyet, azt hittem műholdat lőttek fel vagy valami. Most komolyan? Bármi lehetett, csak egy nem: UFO. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Most komolyan? Bármi lehetett, csak egy nem: UFO. Csudiba. Pedig már azt hittem elvitték SP-t. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 22. Ajh egy kis képzelőerőt. Az a két pont egyenletes mozgással, folyamatosan fénnyel teljesen merőlegesen emelkedett felfele míg el nem tűnt. Nem tudom milyen repülők csinálnak ilyet, azt hittem műholdat lőttek fel vagy valami. Az országban több helyütt is fotóztak ilyet. Annyi biztos, hogy a rakétakilövés kizárva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Május 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 26. A természet a legjobb zeneszerző. http://www.astro.uvic.ca/~alexhp/new/supernova_sonata.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2011. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Május 30. Sejtelmes és érdekes zene, de a maga nemében szerintem szép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 15. Nézzétek a teljes Holdfogyatkozást. Most! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Nézzétek a teljes Holdfogyatkozást. Most! Én néztem este, nagyon szép volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Én is láttam, különleges látvány volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 16. A természet csodái a legérdekesebbek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Nem tudtam, hogy lesz, így kimaradt az életemből, majd legközelebb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 19. Nem tudtam, hogy lesz, így kimaradt az életemből, majd legközelebb Decemberben lesz legközelebb, majd bepótolod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. http://www.youtube.com/watch?v=rj18UQjPpGA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Június 22. Csodálatos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Magyar vonatkozása is van a Hubble egymilliomodik észlelésének Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.