Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Szerintem is jót tett neki a koncertre alkalmazás. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. az biztos, hogy ilyen hosszúságban még nem hallhattuk. Jól szól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 14. Íme a 2010 -es évek hangja. Rebels főtéma remix. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. A videó tetszik. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. Hozzászólás ideje: 2014. Október 15. (szerkesztve) Ilyenre sikerált. Zeb Orrelios.mp3 Szerkesztve: 2016. November 9. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Köszi rog! Szuper lett. A részek topikjába akartam betenni mert minden egyes epizódnál szerepelni fog majd zenei részlet. Nem tudom mennyire mutat jól a két videó egymás alatt. Mindjárt megnézem aztán ha ok akkor folytatjuk. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Szívesen! Nem látom akadályát hogy a többit is videósítsam. Miután elkészültem a procedúrával vagy beszúrnám a vidit ide vagy pedig átküldeném Neked. Ahogy jobbnak látod. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Egyelőre pihenj. kicsit soknak találom a két youtube videót a topikban. De ez még idővel változhat. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Hozzászólás ideje: 2014. Október 16. Okés akkor várom a fejleményeket. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 31. Hozzászólás ideje: 2014. Október 31. (szerkesztve) Úgy döntöttem hogy a többi zenét is bevidizem. Storm the Ship.mp3 All for Fruit.mp3 Szerkesztve: 2016. November 9. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 31. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. Október 31. Szuper, köszi! Épp kérni akartam. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. (szerkesztve) Enter the Inquisitor.mp3 Szuper, köszi! Épp kérni akartam. Szívesen! Szerkesztve: 2016. November 9. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Kinner egy zseni! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Nagyon jó volt az elmúlt két rész zenei anyaga! De könyörgöm, hozzanak már össze egy normális bevezetőt a részek elején, mert ez a 15 másodpercnyi valami nem főcím! Kinner simán tudna csinálni egy 30 másodperces ütős anyagot a Rebelshez. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. November 1. A Rebels téma már régóta megvan. Kis szépséghiba, hogy a részek végén hallható csak. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Kis szépsághiba és könnyen orvosolható lenne, ha akarnák. De nyilván nem akarják. Egyébként nekem is hiányzik, olyan így, mintha az epizód közepébe csöppennénk bele, és lemaradtunk volna az elejéről. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Hozzászólás ideje: 2014. November 2. Kis szépsághiba és könnyen orvosolható lenne, ha akarnák. De nyilván nem akarják. Egyébként nekem is hiányzik, olyan így, mintha az epizód közepébe csöppennénk bele, és lemaradtunk volna az elejéről. Pontosan. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Hozzászólás ideje: 2014. November 3. (szerkesztve) Az még hagyján, hogy hiányzik a főcímzene, de amilyen idétlen pillanatban sikerül mindig bevágni a REbels feliratot, az egyenesen katasztrófa. Eddig még nem volt rész, ahol sikerült volna eltalálni az ütemet. Ennek pedig az lehet a nyilvánvaló oka, hogy nem úgy volt eredetileg. Biztos vagyok benne, hogy volt rendes főcíme a sorozatnak, amit utólag kivágtak. Dzséjt azt mondta, hogy szerinte a reklámidő miatt, szerintem viszont azért, hogy ne epizód jellegű legyen a sorozat. Magyarán, hogy koherensebb legyen az egész, hiszen itt egy nagy történetszál van elmesélve. Teljesen mindegy az ok, a lényeg, hogy így gagyi. Minden rész elején várom, hogy minél hamarabb átbukjak az idétlenül megjelenő feliraton, annyira kizökkent. És még valami....könyörgöm, szedjék már ki azt a "BEGIN TRANSMISSON, You pass the first test" monológot. Az valami katasztrófális. Nem tudom, hogy melyik zseninek pattant ki a fejéből, de olyan idétlen, hogy azt nehéz szavakba önteni. Szerkesztve: 2014. November 3. - Zééé Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 3. Hozzászólás ideje: 2014. November 3. És még valami....könyörgöm, szedjék már ki azt a "BEGIN TRANSMISSON, You pass the first test" monológot. Ez csak az iTunes-os változaton van, a hivatalos TV-adásban nincsen benne. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. November 4. Hozzászólás ideje: 2014. November 4. (szerkesztve) Nagyon jok a zenek! Nekem viszont semmi bajom az elejen bevillano logo-zene komboval. Szerkesztve: 2014. November 4. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 4. Hozzászólás ideje: 2014. November 4. (szerkesztve) The Well.mp3 Szerkesztve: 2016. November 9. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. November 4. Köszi Rog! Szuper ez is, megy a többi mellé. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Hozzászólás ideje: 2014. November 11. (szerkesztve) Abandoned Base.mp3 Szerkesztve: 2016. November 9. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. November 11. (szerkesztve) Köszi! Huhhh ez nagyon jó! Darkos! Már alig várom, hogy láthassam a részt. Szerkesztve: 2014. November 11. - Ody Mandrell Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Hozzászólás ideje: 2014. November 12. Szívesen! Szerintem is tetszetős zene. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Hozzászólás ideje: 2014. November 18. (szerkesztve) Glory of the Empire.mp3 Szerkesztve: 2016. November 9. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Köszi Rog! Ezzel már 13 percnyi anyag van meg. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Hozzászólás ideje: 2014. November 20. Szívesen! A fene esne abba a szünetbe. Még a zenék gyarapodásának is betesz. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Hozzászólás ideje: 2014. November 21. Jaj, köszi. Eddig ez a legjobb zene a sorozatban szerintem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.