Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi rog! Szuper lett. :) A részek topikjába akartam betenni mert minden egyes epizódnál szerepelni fog majd zenei részlet. Nem tudom mennyire mutat jól a két videó egymás alatt. Mindjárt megnézem aztán ha ok akkor folytatjuk. :)

Hozzászólás ideje:

Szívesen! :)

Nem látom akadályát hogy a többit is videósítsam. Miután elkészültem a procedúrával vagy beszúrnám a vidit ide vagy pedig átküldeném Neked. Ahogy jobbnak látod. :)

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nagyon jó volt az elmúlt két rész zenei anyaga! De könyörgöm, hozzanak már össze egy normális bevezetőt a részek elején, mert ez a 15 másodpercnyi valami nem főcím! Kinner simán tudna csinálni egy 30 másodperces ütős anyagot a Rebelshez.

Hozzászólás ideje:

Kis szépsághiba és könnyen orvosolható lenne, ha akarnák. :) De nyilván nem akarják.

Egyébként nekem is hiányzik, olyan így, mintha az epizód közepébe csöppennénk bele, és lemaradtunk volna az elejéről.

Hozzászólás ideje:

Az még hagyján, hogy hiányzik a főcímzene, de amilyen idétlen pillanatban sikerül mindig bevágni a REbels feliratot, az egyenesen katasztrófa. Eddig még nem volt rész, ahol sikerült volna eltalálni az ütemet.

Ennek pedig az lehet a nyilvánvaló oka, hogy nem úgy volt eredetileg. Biztos vagyok benne, hogy volt rendes főcíme a sorozatnak, amit utólag kivágtak. Dzséjt azt mondta, hogy szerinte a reklámidő miatt, szerintem viszont azért, hogy ne epizód jellegű legyen a sorozat. Magyarán, hogy koherensebb legyen az egész, hiszen itt egy nagy történetszál van elmesélve. Teljesen mindegy az ok, a lényeg, hogy így gagyi. Minden rész elején várom, hogy minél hamarabb átbukjak az idétlenül megjelenő feliraton, annyira kizökkent.

És még valami....könyörgöm, szedjék már ki azt a "BEGIN TRANSMISSON, You pass the first test" monológot. Az valami katasztrófális. Nem tudom, hogy melyik zseninek pattant ki a fejéből, de olyan idétlen, hogy azt nehéz szavakba önteni.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Szívesen! A fene esne abba a szünetbe. Még a zenék gyarapodásának is betesz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.