Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15.10 éve Szerző az biztos, hogy ilyen hosszúságban még nem hallhattuk. Jól szól.
Hozzászólás ideje: 2014. Október 15.10 éve Ilyenre sikerált. Zeb Orrelios.mp3 Szerkesztve: 2016. November 9.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2014. Október 16.10 éve Szerző Köszi rog! Szuper lett. A részek topikjába akartam betenni mert minden egyes epizódnál szerepelni fog majd zenei részlet. Nem tudom mennyire mutat jól a két videó egymás alatt. Mindjárt megnézem aztán ha ok akkor folytatjuk.
Hozzászólás ideje: 2014. Október 16.10 éve Szívesen! Nem látom akadályát hogy a többit is videósítsam. Miután elkészültem a procedúrával vagy beszúrnám a vidit ide vagy pedig átküldeném Neked. Ahogy jobbnak látod.
Hozzászólás ideje: 2014. Október 16.10 éve Szerző Egyelőre pihenj. kicsit soknak találom a két youtube videót a topikban. De ez még idővel változhat.
Hozzászólás ideje: 2014. Október 31.10 éve Úgy döntöttem hogy a többi zenét is bevidizem. Storm the Ship.mp3 All for Fruit.mp3 Szerkesztve: 2016. November 9.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2014. November 1.10 éve Enter the Inquisitor.mp3 Szuper, köszi! Épp kérni akartam. Szívesen! Szerkesztve: 2016. November 9.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2014. November 1.10 éve Nagyon jó volt az elmúlt két rész zenei anyaga! De könyörgöm, hozzanak már össze egy normális bevezetőt a részek elején, mert ez a 15 másodpercnyi valami nem főcím! Kinner simán tudna csinálni egy 30 másodperces ütős anyagot a Rebelshez.
Hozzászólás ideje: 2014. November 1.10 éve Szerző A Rebels téma már régóta megvan. Kis szépséghiba, hogy a részek végén hallható csak.
Hozzászólás ideje: 2014. November 2.10 éve Kis szépsághiba és könnyen orvosolható lenne, ha akarnák. De nyilván nem akarják. Egyébként nekem is hiányzik, olyan így, mintha az epizód közepébe csöppennénk bele, és lemaradtunk volna az elejéről.
Hozzászólás ideje: 2014. November 2.10 éve Kis szépsághiba és könnyen orvosolható lenne, ha akarnák. De nyilván nem akarják. Egyébként nekem is hiányzik, olyan így, mintha az epizód közepébe csöppennénk bele, és lemaradtunk volna az elejéről. Pontosan.
Hozzászólás ideje: 2014. November 3.10 éve Az még hagyján, hogy hiányzik a főcímzene, de amilyen idétlen pillanatban sikerül mindig bevágni a REbels feliratot, az egyenesen katasztrófa. Eddig még nem volt rész, ahol sikerült volna eltalálni az ütemet. Ennek pedig az lehet a nyilvánvaló oka, hogy nem úgy volt eredetileg. Biztos vagyok benne, hogy volt rendes főcíme a sorozatnak, amit utólag kivágtak. Dzséjt azt mondta, hogy szerinte a reklámidő miatt, szerintem viszont azért, hogy ne epizód jellegű legyen a sorozat. Magyarán, hogy koherensebb legyen az egész, hiszen itt egy nagy történetszál van elmesélve. Teljesen mindegy az ok, a lényeg, hogy így gagyi. Minden rész elején várom, hogy minél hamarabb átbukjak az idétlenül megjelenő feliraton, annyira kizökkent. És még valami....könyörgöm, szedjék már ki azt a "BEGIN TRANSMISSON, You pass the first test" monológot. Az valami katasztrófális. Nem tudom, hogy melyik zseninek pattant ki a fejéből, de olyan idétlen, hogy azt nehéz szavakba önteni. Szerkesztve: 2014. November 3.10 éve - Zééé
Hozzászólás ideje: 2014. November 3.10 éve És még valami....könyörgöm, szedjék már ki azt a "BEGIN TRANSMISSON, You pass the first test" monológot. Ez csak az iTunes-os változaton van, a hivatalos TV-adásban nincsen benne.
Hozzászólás ideje: 2014. November 4.10 éve Nagyon jok a zenek! Nekem viszont semmi bajom az elejen bevillano logo-zene komboval. Szerkesztve: 2014. November 4.10 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2014. November 11.10 éve Abandoned Base.mp3 Szerkesztve: 2016. November 9.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2014. November 11.10 éve Szerző Köszi! Huhhh ez nagyon jó! Darkos! Már alig várom, hogy láthassam a részt. Szerkesztve: 2014. November 11.10 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2014. November 18.10 éve Glory of the Empire.mp3 Szerkesztve: 2016. November 9.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2014. November 20.10 éve Szívesen! A fene esne abba a szünetbe. Még a zenék gyarapodásának is betesz.
Hozzászólás ideje: 2014. November 21.10 éve Jaj, köszi. Eddig ez a legjobb zene a sorozatban szerintem.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.