Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Szerintem is Alien feeling! De azt hittem, ezzel egyedül vagyok Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Túl forró hajtóműnél mit kellett volna mondani? Teszem azt, "Túl forróak vagyunk." A hajtóművel csak az az egy apró pici baj van, hogy nemsokkal azelőtt leszakadt róluk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. És akárcsak a legtöbb jelenetnek, ennek is többféle változatát vették fel. Az egyikben Anakin düh-ből csapott volna felemelt kardokkal... erről egy kép: Ez a kép benne van a filmben, ha gyorsan lepause-álod a jelenetet, miután Anakin kezébe repül Dooku kardja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. És akárcsak a legtöbb jelenetnek, ennek is többféle változatát vették fel. Az egyikben Anakin düh-ből csapott volna felemelt kardokkal... erről egy kép: Ez a kép benne van a filmben, ha gyorsan lepause-álod a jelenetet, miután Anakin kezébe repül Dooku kardja. Jaja... ezt a film bemutatója után irtam még és akkor nem volt ilyen kikockázási lehetőségem. Azóta magam is rájöttem csak elfelejtettem kivágni beszurás elött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Attila, Isten ostorának állitolagos kardja (legalábbis nagyjából igy néz ki) és Dooku kard-markolata: Edit: És még érdekességképp érdemes megjegyezni, hogy anno a ROTS játék-változatán voltak videók a filmből. Ott Palpi megjegyzése után ("You did well, Anakin") Anakin nem mond semmit, és nem oldalról mutatja a kamera, ahogy leveszi róla a 'bilincset', hanem hátulról Úgy tünik ezt menetközben megváltoztatták... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Érdekes a hasonlóság. :39: Ami pedig a változtatást illeti, jobb hogy Anakin beszél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Tibi: Akkor ezek szerint nem voltam elég figyelmes, ami a képet illeti Ha jól emlékszem, akkor eredetileg abban a jelenetben - legalábbis a forgatókönyv szerint - Anakin dühös Palpatine-ra, amiért felhozza a buckalakós történetet. Talán a könyvben is így van, nem emlékszem. De a forgatókönyvben így volt benne, nem? Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Nincsen meg már valakinek az az Xbox-os videó?Tele volt kivágott képsorokkal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Nincsen meg már valakinek az az Xbox-os videó?Tele volt kivágott képsorokkal. Azokban csak egy kivágott mondat van Dooku-tól. Valami olyasmit mondott, hogy hiába vannak ketten, ne higgyék győzhetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Nekem nem egyben, hanem sok kicsiben van meg, és nem is mind Egyébként valaki, azt hiszem talán Tibi, azt mondta a premier előtt egy órával, hogy tippeljünk mi marad ki a film elejéből. Én pedig mondtam, hogy biztos Dooku ezen mondata, hogy hiába vannak ketten, stb... Egyébként is hülyeség lenne Dookunak ez a mondata, hiszen a második részben már bizonyította, hogy a számbeli fölény nem feltétlen jelent erőbeli fölényt. Szóval én örülök, hogy kivágták ezt a mondatot. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Én sajnálom, mert egy tipikusan beképzelt Sith mondat, hatalmas büszkeségről árulkodik és nagyon szép kontraszt lett volna Dooku azon mondata, hogy "Minél nagyobb a büszkeség, annál nagyobb a bukás." Azon túl, Dooku az ep2-ben mindig csak egy Jedivel harcolt, sosem egyszerre kettővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Mondjuk ez igaz:D Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Revenge of the Sith Chapter 6: Confrontig Grievous Time: 0:17:48-0:22:41 Tartalom Az Invisible Hand méltóságteljesen halad végig a csatán, míg hőseinket a hídjára kísérik. Grievous tábornok azonnal örömét fejezi ki, hogy találkozhat a nagy Jedi diplomatával, Kenobi tábronokkal, bár hozzá teszi, hogy a mentőakciójuk igazán gyengére sikerült. Ezután Anakint méltatja, mondván, hogy a hírneve alapján idősebnek hitte. Anakin nyomban visszavág Grievous méreteivel, mondván, sokkal alacsonyabb, mint hitte. A szeparatista tábornok szitkozódva arrébb megy, míg Obi-Wan figyelmezteti Anakint, hogy inkább ne dühítse fel, mert még dolguk van vele. Grievous eközben zsebre vágja a két Jedi fénykardját és kifejezi, mennyire hiányolta már e két fegyvert a gyűjteményéből, ám ekkor Obi-Wan meglepő magabiztossággal közli, hogy azok még nem lesznek a gyűjtemény részei és ezúttal elszökni se fog előlük. Ekkor Anakin rászól R2-ra és a kis droid mindenét aktiválja, amilye csak van, jókora zűrzavart keverve. Obi-Wan az Erővel kinyúl a kardjáért, s pillanatok alatt levágja magáról és barátjáról a bilincset. Grievous parancsot ad az elpusztításukra, ám ekkor már Anakin is visszavette kardját. A magna testőrök a Jedikre vetik magukat, míg két harci droid kifelé vezeti Palpatine-t. Grievous pedig mindenkit a helyére parancsol. A testőrdroidok eredményesen szállnak szembe a Jedikkel, az egyik még fej nélkül is tovább támadja Kenobit. Végül Anakin legyőzi ellenfelét és kiszabadítja Palpatine-t, miközben Obi-Wan színtél elbánik fejnélküli rosszakarójával. Grievous parancsot ad a droidoknak, hogy tartsák pályán a hajót, ő maga pedig megszerzi az egyik testőre elektrorúdját. A Jedik levágva néhány droidot bekerítik, így Grievous csak egy felé menekülhet. Az elektrorúddal berobbantja a híd egyik ablakát és a keletkező szélvihar kiszippantja az űrbe. Odakint egy szigonnyal visszahúzza magát a Hand felszínére. Eközben hőseink a szélviharral küzdenek. Anakin robot kezével kapaszkodva vissza húzza Obi-Want, aki így megmenekül. Végül a hajó biztonsági rendszere elfedi a nyílást és a veszély elmúlik. Grievous mindez idő alatt a hajó felszínén végigmenve bejut a mentőkabinokhoz. Obi-Wan és Anakin nekiesnek a hídszemélyzet bátrabb részének felaprításához, míg a gyávábbak inkább menekülőre fogják a dolgot. A hajó törzse ekkor a számtalan sérülés miatt a gravitáció hatására megroppan. Grievous alkalmasnak látja az időt hajója elhagyásához, és kilövi magát mentőkabinjával. Csakhogy az összes kabint kilőtte. Obi-Wan ezt látva kénytelen megkérdezni Anakint, tud-e cirkálót vezetni, akinek felelete korántsem megnyugtató, mert szerinte a jelen körülmények között édes mindegy, hogy tud-e cirkálót vezetni, inkább kössék be magukat. Hozzá is lát a hajó lassításához, kinyitja a fékezőszárnyakat, lezárja a hajtóművet, miközben a hajó belép Coruscant légterébe. A súrlósástól keletkezett lángok belobbantják a hajó üzemanyagát, a robbanás pedig kettétépi a hajót. A hajó első fele egyre gyorsulva zuhanni kezd Coruscant felszíne felé, ráadásul fokozatosan esik széjjel. Anakin, Obi-Wan és R2 mindent megtesznek a hajó épségben való letételéhez. Közben tűzoltóhajók csatlakoznak a roncshoz egyúttal megkezdik az oltását. A Hand nagy nehezen egyenesbe áll, s éktelen csikorgással landol az ipari negyedben, ledöntve egy tornyot. Hőseink fellélegezhetnek, Obi-Wan pedig még meg is jegyzi, hogy egy újabb mókás leszállással gazdagodtak. Fejezet vége ------------------------------------------------------------------------------------------------ Hőseinket elfogták, de úgy tűnik, ez se több számukra, mint egy újabb kaland. A MagnaGuardok nagyon eredeti figurák és logikus, ha valaki Jedik ellen küzd, akkor Jedik ellen is fejleszt fegyvereket. Ráadásul nekem van egy olyan érzésem, hogy Grievous legtöbb trófeájához ezek a droidok jutatták hozzá. Bár ezek sem győzhetik le a Jedi Rend két legjobbikát. Szóval a szabadulásuk parádés, akárcsak Grievous szökése. Mondjuk ezt én nem tartom gyáva dolognak, elvégre ezt a két jóembert nem győzhette volna le egyszerre. A Hand roncsának landolása pedig igazi SW feelinget ad, R2 sípolásaival, a zenével, a látvánnyal, mindennel együtt. És érdemes közben Palpatine pofavágásait figyelni, mintha értené R2-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. OH, HELL YES! Én innen a landolást emelném ki. Elképesztően jól hangzik a "The Tide Turns - Death" Episode I-es zene alatta. Monumentális, és az ILM nagyon kitett magáért, ráadásul Palpatine arca is kész tanulmány. Talán itt megfordult a fejében, hogy mégsem volt olyan jó ötlet ez a csapda R2 sem semmi, és Anakin! "Nem volt nála jobb pilóta a galaxisban. Sem ügyesebb harcos." Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Ebben a jelenetben gáncsolja ki R2 az egyik droidot Az Invisible Hand landolása hihetetlenül szép, főleg a nagytotál a DVD-n. :shock: "Another happy landing" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Én viszont pont negatívumként írom a zenét, hisz az ep1 felhőtlen mesés boldog hangulata, nekem egyáltalán nem összeegyeztethető az ep3 hangulatával. Eddig minden kalandjukat csak figyeltem, hogy ezt, hogy ússzák meg. pl Anakin majd lelövi Obi-t - bennem ott a félsz, hogy lelövi. liftezés két részben, másodszor nagy bravúrral menekülnek meg. Grivitől kiverekszik magukat. De a leszállásnál én semmit nem éreztem. Nem fordult meg a fejemben, hogy ebből baj lehet. Az eddigieknél pedig mind ott volt. Ez csakis a zene hibája lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Dooku-t leszámitva szerintem végig felhőtlenül kalandos az első fél óra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Nem tudom, nálam ez a zene a csatára, a pergésre utal. Elképesztően nagy hangulata van, imádom. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Dooku-t leszámitva szerintem végig felhőtlenül kalandos az első fél óra. Kalandos azt jelenti veszélytelen? Mert úgy dobáljuk ezt a jelzőt, mintha olyan könnyen jutottak volna addig. Én minden egyes alkalommal halálra izgulom magam mindenen(csakúgy mint az ep1 első fél óráját, vagy a klónok utolsó 40 percét, ahol szintén cseberből vederbe kerülnek, nem beszélve a régi filmekről), kivéve a landolást. Nem érzek semmit, csak azt, hogy Anakin leteszi a gépet. Ahhoz hasonlítanám, mikor a bkv busz megáll a végállomáson. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Nem tudom, nálam ez a zene a csatára, a pergésre utal. Elképesztően nagy hangulata van, imádom. Donát. Hát ez az, ide nem pergős, csatás zene kell, hanem amitől azt érzed, hogy ez az egész mindjárt a fejedre esik. A zenét én is imádom, de az ep1ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Én azt értem kalandoson, hogy könnyed akció, érzelmek terén nem pattanásig feszült. Semmi sorsdöntő momentum, "csupán móka". Valahogy az ep3 eleje inkább csak mókázásnak tűnik, leszámítva Dooku legyakását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Dettó. Én is így vélem. Anakinék nagyon uralják a helyzetet, minden meglepetés ellenére is. Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Nálam a kalandos azt jelenti inkább, hogy eseménydús, de korántsem könnyű. Nálam végig feszültségben vannak, vagy ahogy Indy is. Mindig fellélegzek ha kimásznak egy bajból. Legyen az a geonózisi aréna, vagy a szemétzúzó, vagy Jabba palotája. Ennél a leszállásnál nálam, nincs honnan fellélegezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Nálam viszont itt a legnagyobb feszültség... :39: Donát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Ismét láthatjuk Grievoust, aminek nagyon örülök. Persze itt is játsza magát, nagyokat szól. Viszont ha harcra kerül a sor, akkor gyáván meghúzodik a háttérben. Egyébként a magna guardok elleni harc remek, és az is, ahogy a jedik rendet tesznek a hídon. Remekül működik az Obi-Anakin páros, itt már világosan látszik. Szinte legyőzhetetlenek ők ketten. Érdekes, hogy a droidok próbálják elhurcolni Palpatine-t, ám Anakin egy mozdulattal legyakja mindkettőt, és levágja a kancellár bilincsét. Nem mindennapi mozdulat! Aztán ahogy a droidok feltartott kézzel, jajveszékelve menekülnek a hídról, az is jó poén. Működik a motivátoruk. Érdekes, hogy a landolás Anakinra hárul, Obi-Wan nem is próbál a pilóta székbe ülni. Úgy látszik tisztában van vele, hogy Anakin a jobb pilóta, aki a landolás alatt erről tanubizonyságot is tesz. Újabb adalék Anakin és Obi-Wan remek viszonyára, ami a bizalomra épül. Nekem nagyon bejött ez a jellemfejlődési fázis (a történet többi része ezeket meg is követeli!). R2 csipogásai és Palpatine grimaszai külön történet. A végén már nagyon idegesítette a kis droid sipákolása Palpit. A leszállás alatt nekem is tetszik a zene! Szerintem nagyon energikus, a jelenethez illő. Nem értelek lokatelli, hiszen az EPI-ben is feszültséggel teli részeket festett alá (menekülés Naboo-ról, fogatverseny legizgalmasabb pillanati), ha akkor jó volt, most mi a baj vele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Kalandos azt jelenti veszélytelen? Természetesen. Dooku-t leszámitva egyetlen pillantra se tünik veszélyesnek a helyzet. Pont úgy, ahogy az ep.1 elején. Látszik, hogy meg se kottyan nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 24. A leszállás alatt nekem is tetszik a zene! Szerintem nagyon energikus, a jelenethez illő. Nem értelek lokatelli, hiszen az EPI-ben is feszültséggel teli részeket festett alá (menekülés Naboo-ról, fogatverseny legizgalmasabb pillanati), ha akkor jó volt, most mi a baj vele? Igen de az ep1-ben teljesen másfajta a feszültség, sokkal könyedebb a légkör, itt egyből úgy kezdünk, hogy atyaég itt mindjárt vége a világnak. Csak egy részéről. Én ezt tematikai félrelépésnek tartom, keverni a részek zenéit, azért mert mindegyik résznek felépített zenei volnala van, egy hangulat, ami az egész filmen végig vitt, nem illik a másikhoz. De úgylátom ez egyre inkább csak engem (meg talán SimonZ-t) fog zavarni. Én ezt olyan durva tévedésnek tartom, mintha berakták volna ide JarJar témáját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Kalandos azt jelenti veszélytelen? Természetesen. Dooku-t leszámitva egyetlen pillantra se tünik veszélyesnek a helyzet. Pont úgy, ahogy az ep.1 elején. Látszik, hogy meg se kottyan nekik. Akkor én ezeket más nehézségi fokon képzelem el, hisz nekem úgy tűnik hogy Ott Qui-Gonékat nem hogy megizzasztja a droideka, de visszavonulásra készteti. Ez már kottynásnak számít? Én még a Reszkessetek betörőkön is halálra tudom izgulni magam, biztos túlságosan beleélem magam a filmbe. Egyedül a ez landolás képez kivételt, ebbe nem tudom beleélni magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Én ezt tematikai félrelépésnek tartom, keverni a részek zenéit, azért mert mindegyik résznek felépített zenei volnala van, egy hangulat, ami az egész filmen végig vitt, nem illik a másikhoz. És a Duel of the Fates a film végén? Az is az ep1-ből vándorolt a szenátusi aprításba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. December 24. Ismét láthatjuk Grievoust, aminek nagyon örülök. Persze itt is játsza magát, nagyokat szól. Viszont ha harcra kerül a sor, akkor gyáván meghúzodik a háttérben. Grivi feneke alatt ott volt egy szétesni készülő hajó, és kismillió probléma. A neimoidik miatt nem zavartatta magát, az hogy Palpi élve kellett volna, félúton az Utapau felé jutott az eszébe... arra meg nem gondolt, h Anakin egyben lerak egy fél hajót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.