Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Igen, ennek a képnek van egy erős lángokban a Lars-farm hangulata. Bár azért koncepciós rajzról nehéz következtetéseket levonni, elvégre bármi lehet (pláne egy sorozatnál), akár egy évad közepi epizódban prezentált faluirtás koncepciója is. Mondjuk még az utánérzéssel együtt is hangulatos kép. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Hozzászólás ideje: 2014. Április 20. Még az "ikernapok" is ott vannak. És igen, lehet ez egy későbbi történés is, de nekem az a gyanúm, hogy ez az elején lesz. Az EPIV -es űrcsata után ez a minimum. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Április 21. Hozzászólás ideje: 2014. Április 21. Igen, elég megalapozott tipp. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Jobban belegondolva ez az Ezra gyerek egy Ahsoka2 is lehet. Szinte a nulláról indul a karaktere és nagyon messzire eljuthat. Viszont érdekes, hogy nem érheti meg az EPIV -et. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Szerintem nem biztos, hogy feltétlenül meg kell halnia az EP4 idejére. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hát....normális Jedi, vagy egyáltalán Jedi biztos nem lesz belőle. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Szerintem se. De ő még pontosan ezért túlélheti a sorozatot, viszont Kanan Jarrus jó eséllyel nem. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Vagy akár el is bújhatnak, Yoda is elég jól kibekkelte a Dagobah-n, pedig ő volt a legerősebb az Erőben a Jedik közül. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Ezzel az a bajom, hogy ha elbújnak később miért nem jönnek elő? Plusz ha a lázadás beindul akkor már nincs értelme bujkálniuk. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. (szerkesztve) Obi-Wan-ék sem jöttek elő pedig nem EP IV.-ben indult a lázadás. Sőt Yoda még egy olyan nagy győzelem után sem, mint Yavin. Szerkesztve: 2014. Augusztus 2. - Darth Cupsy Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Az EPIV -ben már megvoltak a lázadók. A Rebels a lázadás eredettörténete lesz így furán venné ki magát, hogy a lázadás beindítói háttérbe vonulnak, ráadásul a csúcson. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Yoda megmondja a frankót nekik miszerint kevesek még az Uralkodó és Vader ellen szóval inkább vonuljanak jótékony homályba, mint ő, mert majd jön a Skywalker gyerek aztán elintéz mindenkit , vagy tényleg meghalnak. Bár mondjuk egy gyereket kinyírni egy animációs sorozatban nem szokás(pontosan nem is tudom mennyi idős) persze megint kérdés, hogy mekkora intervallumot ölel majd fel a sorozat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Valóban necces egy Disney sorozatban gyereket ölni. Meglátjuk. Az EPIV nyitójelenetébe torkollik majd a sorozat, legalábbis ezt mondták ha jól emlékszem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Ha úgy lesz akkor igencsak kiéleződik a helyzet lázadóék sorsát illetően. Abban az esetben eléggé össze kell szednie magát az írógárdának hogy valami elfogadható módon tüntessék el őket a színről. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 2. Én annak drukkolok hogy később amikor Luke újraalapítja a Jedi rendet (ez ugye nagyrészt EU, sőt sutba vágott EU - a filmben csak annyi hangzik el hogy Luke már az és van egy ilyen feladata / szándéka neki, és hogy Leiának is át szeretné adni ezt a tudást) akkor Ezra előkerülhet. Ahsokával együtt. Jó lenne legalábbis Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 3. Elképzelhető, hogy azért nem jöttek elő a Lázadás idején, mert egyszer már megszívták, amikor tevékenyen beléptek egy galaxisméretű konfliktusba. Nekik talán az Erő és ilyen-olyan követői voltak a fontosak (láthatóan csak ezzel törődtek, a többiek le voltak ejtve), nem pedig az, hogy ténylegesen kivegyék a részüket a csetepatékból. A Jediknek nem a harc a "melójuk" Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 29. Részlet az utolsó kisfilmből: http://www.youtube.com/watch?v=51LFmimyIU4 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 30. A hajó kinyitása engem arra emlékesztet amikor az ID4-ben Pista felnyitja az UFO-t és a füstből előbukkan a földönkívüli. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Íme a teljes verzió, egyben az utolsó kisfilm. http://www.youtube.com/watch?v=yy9waYcrE8k Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Van egy stílusa a kölyöknek. De akkor is Zeb a legjobb. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Nagyon tetszik, ahogy az elején Ezra a Rebels főcím zenéjét fütyüli. Erről az jut eszembe, mikor a SWTOR-ban Ashara Zavros az Imperial March-ot dúdolta. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Eleinte féltem, hogy egy Luke klónt fogunk látni, de már nem gondolom ezt. Az eddigi előzetesekből is kitűnik, hogy ez a fiú teljesen más. Egyébként nekem is Zeb a kedvencem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Ezra életrajza. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Szerintem a történet egy pontján majd előkerülnek a szülei, vagy legalábbis az eltűnésük miértje tisztázódik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 1. Én is erre gondoltam amikor olvastam a hátterét. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Igen, ez nagyon adja magát ebben a formában. Azért erre az LS-607 számú pilótára rájár a rúd. Először Zeb veri bucira a fejét, most meg Ezra sokkolta. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 2. Rájár a rúd a komára. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 4. Nekem abszolút nincs bajom ezzel a kütyüvel. Szerintem ötletes a lézercsúzli. Persze okosan is kell használni majd. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.