MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Nem rossz ajándék Bár nálunk húsvétkor sose volt divat ajándékozni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Nálunk sem volt divat, és most sem az. Szerencsére a locsolás is kiszorulóban van, csak a gyerekek miatt locsolkodunk, mert ők még élvezik. Ha már nem így lesz, akkor szépen el fogjuk hagyni. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Ma megint belebotlottam pár "Ödönkébe", de ezek inkább már "Ödönök" voltak, illetve hp-k. Eszement bagázs, hogy az ilyet még gyalogosan is ki merik engedni a forgalomba. HP 1. hol áll le a kerékpárjával??? Naná, hogy a jobb oldalról átszambázik a bal oldalra! Uh, nem is folytatom. Pár delikvens nyakán simán tartottam volna fékpróbát. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Ma megint belebotlottam pár "Ödönkébe", de ezek inkább már "Ödönök" voltak, illetve hp-k. Eszement bagázs, hogy az ilyet még gyalogosan is ki merik engedni a forgalomba. HP 1. hol áll le a kerékpárjával??? Naná, hogy a jobb oldalról átszambázik a bal oldalra! Uh, nem is folytatom. Pár delikvens nyakán simán tartottam volna fékpróbát.És még ezek után azt mondod, hogy nem volt szabályellenes amit Hamilton művelt? ne légy álszent Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. És még ezek után azt mondod, hogy nem volt szabályellenes amit Hamilton művelt? ne légy álszent Öööö....a kettő hogy jön össze?Mond csak, gyalogátkelőhelyet ne fessenek fel egy Forma1-es pályára. Mert a gondolatmeneted szerint oda is kéne. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Öööö....a kettő hogy jön össze?Mond csak, gyalogátkelőhelyet ne fessenek fel egy Forma1-es pályára. Mert a gondolatmeneted szerint oda is kéne. Úgy, hogy az is veszélyes ha ott kacsázik előtted valaki, meg az is, ha a bicikli úton kacsázik előtted valaki. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Úgy, hogy az is veszélyes ha ott kacsázik előtted valaki, meg az is, ha a bicikli úton kacsázik előtted valaki.Egyik helyen számít rá az ember, másikon meg nem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Ha a szabályok nem engedik meg, akkor ott se számítanak rá Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Szerencsére a locsolás is kiszorulóban van, csak a gyerekek miatt locsolkodunk, mert ők még élvezik. Igazából tényleg a gyerekek miatt jó Bicajos témához meg annyit, hogy normális úton mindenre számítani kell, mert nagy az isten állatkertje Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Most épp itthon Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Melóügyben valami fejlemény? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Nincs. Amíg jogsi nincs, addig viszont másfelé sem tudok szaglászni..... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. A jó öreg szódásüveg. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Köszi, kolmilan. De inkább ez, mint a jó öreg kölni víz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Köszi, Milán, de most elég kiállni az esőre is Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Csak ennyit: ugyanezt a képet használtam én is fel a lentebbi mini-képregényhez Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Csak ennyit:Hmm, hogy én milyen jókat lufiztam régebben ilyennel. Néztek a boltban amikor vittük a patront ilyen 20-30 dobozzal. Jó húsvétot mindenkinek mellesleg. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Kellemes húsvéti ünnepeket! Hazaértem szokásos nagyilátogatásomból Hát, ezen a húsvéton rádöbbentem, hogy menthetetlenül öregszem A tojást már az 5 éves unokatesóm szerezte meg, míg nekem már konyakot, jägert és unicumot adtak És végre nem nekem kell mondanom a verset Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Kellemes húsvéti ünnepeket! Hazaértem szokásos nagyilátogatásomból Hát, ezen a húsvéton rádöbbentem, hogy menthetetlenül öregszem A tojást már az 5 éves unokatesóm szerezte meg, míg nekem már konyakot, jägert és unicumot adtak És végre nem nekem kell mondanom a verset Levették a válladról a terhet. Örülünk, hogy visszatértél. Zillo legyen veled. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Dzséjt, gondolom ezen a "pálforduláson" nagyon nem bánkódsz Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Levették a válladról a terhet. Örülünk, hogy visszatértél. Zillo legyen veled. Mindjárt velem lesz, csak most kicsit dugóba kerültem. Van új The Clone Wars, Spartacus, fél év után végre új Stargate Universe, ráadásul megérkezett a Mass Effect 2 Collectors Editionom (ami pillanatnyilag simán felér egy új TCW vagy SGU epizóddal) is... Szóval nem tudom, mivel kezdjem De azt hiszem, a TCW-re és az SGU-ra még mindenképpen sort kerítek a következő órákban. Dzséjt, gondolom ezen a "pálforduláson" nagyon nem bánkódsz Nem, igazság szerint, már évek óta vártam, hogy végre ne nekem kelljen verset mondanom. A többi meg, nos... végre érzem, miért jó ez a húsvéti locsolkodás Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Kellemes húsvéti ünnepeket! Hazaértem szokásos nagyilátogatásomból Hát, ezen a húsvéton rádöbbentem, hogy menthetetlenül öregszem A tojást már az 5 éves unokatesóm szerezte meg, míg nekem már konyakot, jägert és unicumot adtak És végre nem nekem kell mondanom a verset Jó a sorrend.Már csak sör kell hozzá leöblíteni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Jó a sorrend.Már csak sör kell hozzá leöblíteni. Sört azt most kivételesen nem ittam ezen a hosszú hétvégén (helyette minden mást) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Hát, ezen a húsvéton rádöbbentem, hogy menthetetlenül öregszem Mi nem öregszünk, hanem érettebbek leszünk Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Mi nem öregszünk, hanem érettebbek leszünk Ez a megközelítés nagyon tetszik. :D Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Örülök, hogy tetszik Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Tudjátok, mint az a vicc, amit itt olvastam régebben (asszem): Egy nő... 20 év alatt mesét kér, hogy ágyba bújjon veled, 30 év alatt mesésen jó az ágyban 40 év alatt pedig mese nincs, irány az ágy! Ennyit az érettségről :D Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.