MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Nem rossz ajándék Bár nálunk húsvétkor sose volt divat ajándékozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Nálunk sem volt divat, és most sem az. Szerencsére a locsolás is kiszorulóban van, csak a gyerekek miatt locsolkodunk, mert ők még élvezik. Ha már nem így lesz, akkor szépen el fogjuk hagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Ma megint belebotlottam pár "Ödönkébe", de ezek inkább már "Ödönök" voltak, illetve hp-k. Eszement bagázs, hogy az ilyet még gyalogosan is ki merik engedni a forgalomba. HP 1. hol áll le a kerékpárjával??? Naná, hogy a jobb oldalról átszambázik a bal oldalra! Uh, nem is folytatom. Pár delikvens nyakán simán tartottam volna fékpróbát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Ma megint belebotlottam pár "Ödönkébe", de ezek inkább már "Ödönök" voltak, illetve hp-k. Eszement bagázs, hogy az ilyet még gyalogosan is ki merik engedni a forgalomba. HP 1. hol áll le a kerékpárjával??? Naná, hogy a jobb oldalról átszambázik a bal oldalra! Uh, nem is folytatom. Pár delikvens nyakán simán tartottam volna fékpróbát.És még ezek után azt mondod, hogy nem volt szabályellenes amit Hamilton művelt? ne légy álszent Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. És még ezek után azt mondod, hogy nem volt szabályellenes amit Hamilton művelt? ne légy álszent Öööö....a kettő hogy jön össze?Mond csak, gyalogátkelőhelyet ne fessenek fel egy Forma1-es pályára. Mert a gondolatmeneted szerint oda is kéne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Öööö....a kettő hogy jön össze?Mond csak, gyalogátkelőhelyet ne fessenek fel egy Forma1-es pályára. Mert a gondolatmeneted szerint oda is kéne. Úgy, hogy az is veszélyes ha ott kacsázik előtted valaki, meg az is, ha a bicikli úton kacsázik előtted valaki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Úgy, hogy az is veszélyes ha ott kacsázik előtted valaki, meg az is, ha a bicikli úton kacsázik előtted valaki.Egyik helyen számít rá az ember, másikon meg nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Ha a szabályok nem engedik meg, akkor ott se számítanak rá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Szerencsére a locsolás is kiszorulóban van, csak a gyerekek miatt locsolkodunk, mert ők még élvezik. Igazából tényleg a gyerekek miatt jó Bicajos témához meg annyit, hogy normális úton mindenre számítani kell, mert nagy az isten állatkertje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Most épp itthon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 4. Melóügyben valami fejlemény? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Nincs. Amíg jogsi nincs, addig viszont másfelé sem tudok szaglászni..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Csak ennyit: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. A jó öreg szódásüveg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Köszi, kolmilan. De inkább ez, mint a jó öreg kölni víz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Köszi, Milán, de most elég kiállni az esőre is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Csak ennyit: ugyanezt a képet használtam én is fel a lentebbi mini-képregényhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Csak ennyit:Hmm, hogy én milyen jókat lufiztam régebben ilyennel. Néztek a boltban amikor vittük a patront ilyen 20-30 dobozzal. Jó húsvétot mindenkinek mellesleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Neked is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Kellemes húsvéti ünnepeket! Hazaértem szokásos nagyilátogatásomból Hát, ezen a húsvéton rádöbbentem, hogy menthetetlenül öregszem A tojást már az 5 éves unokatesóm szerezte meg, míg nekem már konyakot, jägert és unicumot adtak És végre nem nekem kell mondanom a verset Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Kellemes húsvéti ünnepeket! Hazaértem szokásos nagyilátogatásomból Hát, ezen a húsvéton rádöbbentem, hogy menthetetlenül öregszem A tojást már az 5 éves unokatesóm szerezte meg, míg nekem már konyakot, jägert és unicumot adtak És végre nem nekem kell mondanom a verset Levették a válladról a terhet. Örülünk, hogy visszatértél. Zillo legyen veled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Dzséjt, gondolom ezen a "pálforduláson" nagyon nem bánkódsz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Levették a válladról a terhet. Örülünk, hogy visszatértél. Zillo legyen veled. Mindjárt velem lesz, csak most kicsit dugóba kerültem. Van új The Clone Wars, Spartacus, fél év után végre új Stargate Universe, ráadásul megérkezett a Mass Effect 2 Collectors Editionom (ami pillanatnyilag simán felér egy új TCW vagy SGU epizóddal) is... Szóval nem tudom, mivel kezdjem De azt hiszem, a TCW-re és az SGU-ra még mindenképpen sort kerítek a következő órákban. Dzséjt, gondolom ezen a "pálforduláson" nagyon nem bánkódsz Nem, igazság szerint, már évek óta vártam, hogy végre ne nekem kelljen verset mondanom. A többi meg, nos... végre érzem, miért jó ez a húsvéti locsolkodás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Kellemes húsvéti ünnepeket! Hazaértem szokásos nagyilátogatásomból Hát, ezen a húsvéton rádöbbentem, hogy menthetetlenül öregszem A tojást már az 5 éves unokatesóm szerezte meg, míg nekem már konyakot, jägert és unicumot adtak És végre nem nekem kell mondanom a verset Jó a sorrend.Már csak sör kell hozzá leöblíteni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 5. Jó a sorrend.Már csak sör kell hozzá leöblíteni. Sört azt most kivételesen nem ittam ezen a hosszú hétvégén (helyette minden mást) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Hát, ezen a húsvéton rádöbbentem, hogy menthetetlenül öregszem Mi nem öregszünk, hanem érettebbek leszünk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Mi nem öregszünk, hanem érettebbek leszünk Ez a megközelítés nagyon tetszik. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Nekem is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Örülök, hogy tetszik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 6. Tudjátok, mint az a vicc, amit itt olvastam régebben (asszem): Egy nő... 20 év alatt mesét kér, hogy ágyba bújjon veled, 30 év alatt mesésen jó az ágyban 40 év alatt pedig mese nincs, irány az ágy! Ennyit az érettségről :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.