Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Most hallottam, hogy ma lesz a Felvételi pontok kihírdetése. Majd kérünk beszámolókat, kit hova vettek fel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a DVD VideoSoft FreeStudio ingyenes Youtube-Mp3 konvertálóm miért írja ki minden linkre, hogy nincs videó az adott oldalon? Eddig tökéletesen működött... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Én is, de én nem az esőtől, hanem az izzadtságtól... Jah, itt is hasonló. Nem volt eső, de reggel kolléganő mesélte, hogy a melóhelyen volt. Mondjuk ez nem garancia, hogy a házunknál is esett, mert már volt példa rá, hogy addig már nem jutott belőle. Pedig milyen jó lenne! Jeee, úgy néz ki, aug elsején költözünk! Gratula Nagyon jól hangzik, még anyóssal is Most hallottam, hogy ma lesz a Felvételi pontok kihírdetése. Majd kérünk beszámolókat, kit hova vettek fel Meglesz, de nem ígérem, hogy ma vagy holnap, attól függ, hogy alakul Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Felvi nemrég elérhetővé vált 398 a ponthatárom, az vígan megvan Egyetlen helyre nem vettek volna fel pénzügy-számvitelre, méghozzá a Corvinus nappalis-államis szakára, de mivel náluk nincs levelezőn, így számomra hátralépett egy harmadosztályú egyetemmé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Gratulálok Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Gratulálok hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Gratulaaaa!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Köszi Na majd most jön ám a neheze, de reméljük a legjobbakat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Gratula! Most már csak el kell végezni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Gratulesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Most már csak el kell végezni Ez a nagyobb probléma Köszi nektek is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Hát nem semmi meglepi ért ma. Jövök ma haza és elkezdek letölteni és nézem a sebességet. Képzeljétek el, a szolgáltatóm megemelte a letöltési sebességemet. Eddig 30 Mbit volt most 40 lett. 4,8 Mbyte/s-el jön lefele minden. Egy 2,6 Gb-os demo 8 perc alatt lent van. Nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Na ilyen az én szolgáltatom eszébe nem jutna. Ha nem nézzed pár havonta az oldalukat az új csomagjuk után, marad minden a régiben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Felvi nemrég elérhetővé vált 398 a ponthatárom, az vígan megvan Ez szuper! Most már nyaralhatsz nyugodtan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Köszi, Pildi Képzeljétek el, a szolgáltatóm megemelte a letöltési sebességemet. Nálunk is volt már ilyen a kábelszolgáltató esetén. Bár ott nem otthon láttam, mert a fickó szólt előre, hogy dupláznak, így már tudtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Gratula Karrde! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Gratulálok! Hova is vettek fel, és milyen szakra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 22. A szolgáltatók bekaphatják. Én még mindig 256-tal szívok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Gratulálok, Karrde!!! Na akkor most meglesz az elfoglaltságod egy időre Hát nem semmi meglepi ért ma. Jövök ma haza és elkezdek letölteni és nézem a sebességet. Képzeljétek el, a szolgáltatóm megemelte a letöltési sebességemet. Eddig 30 Mbit volt most 40 lett. 4,8 Mbyte/s-el jön lefele minden. Egy 2,6 Gb-os demo 8 perc alatt lent van. Nagyon jó. Melyik szolgáltatónál vagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Dzséjt: Szerintem Frenkie a Diginél van. Hát nem semmi meglepi ért ma.Nekem is így nőtt a netsebességem. 2004-ben kötöttem szerződést 386 kbit/s-ra, majd megemléték 512-re fél év után, majd 1 Megás lett, aztán 3 megás és most 8 megás. Sajnos a legutóbbi emelés 2008-ban volt, jó lenne ha megint emelnének, mert nagy szívfájdalmam, hogy ezért a 8 megásért fizetek havi 10 ezret, míg pesti kollégáim a 30 (most már 40) megásért pedig 3500 Ft-ot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Amúgy szép dologok ezek az 500 000 megás netek, de valahogy a szerverek gyorsaságát nem igazították hozzájuk, így a legtöbbször kihasználatlan. Azt hozzá se teszem hogy a sebességmérők 10 megát mérnek jelenleg a 120-ból.. Parasztvakítás a javából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Nekem a DSL-es letöltési sebességem 230-cal kezdett aztán úgy fél éve megnövelték 256-ra. Emelhetnék még. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Akkor lehet, hogy nálam is növekedett a sebesség, mert az enyém is 30 Mbites. szívfájdalmam, hogy ezért a 8 megásért fizetek havi 10 ezret, míg pesti kollégáim a 30 (most már 40) megásért pedig 3500 Ft-ot Tovább fájdítom a szíved, de nem kell pestinek lenni, hogy 30 Mbitért kevesebbet fizess. Mi is ennyit fizetünk (és nekünk benne van a TV és a telefon is). Amúgy szép dologok ezek az 500 000 megás netek, de valahogy a szerverek gyorsaságát nem igazították hozzájuk, így a legtöbbször kihasználatlan.Azt hozzá se teszem hogy a sebességmérők 10 megát mérnek jelenleg a 120-ból.. Parasztvakítás a javából. Parasztvakítás avagy sem, nekem azért jól esik, hogy egy 4 Gb-os film 10 perc és nem négy óra alatt jön le Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Nekem egy 350 megás sorozat epizód 20 perc, úgyhogy aki azért nyavalyog, mert 1 megabyte /sec-kel szed 4000-ért, amikor én ezért a sz/rért 5000-et fizetek, az igazán csendben maradhat..., ugye Phobos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Gratulálok, Karrde!!! Na akkor most meglesz az elfoglaltságod egy időre Melyik szolgáltatónál vagy? Digi. Tavaly áprilisban bevezették ide is, azonnal otthagytam a UPC-t(na az volt az igazi szívás) és nem bántam meg. 3500 ft-t fizetek ezért a netért, összesen 6400 ft ebben benne van 64 tv-csatorna is. Obi1: Tévedsz. Nem parasztvakítás. Tényleg gyorsabban megy. A torrenten(ami ugye a lényeg) is már átállt. Ncore-ról eddig jött 3,8 Mbyte/s-sel, tegnap óta 4,8 Mbyte/s a sebesség. De említhetném a pcdome-ot( ittszoktam sebességet tesztelni egy demo letöltésének az elindításával) ami ugye web és itt is ennyi. Azaz hozzá vannak igazítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Digi. Tavaly áprilisban bevezették ide is, azonnal otthagytam a UPC-t(na az volt az igazi szívás) és nem bántam meg. 3500 ft-t fizetek ezért a netért, összesen 6400 ft ebben benne van 64 tv-csatorna is. Az enyém is felgyorsult. Neved legyen kőbe vésve DIGI Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Nekem egy 350 megás sorozat epizód 20 perc, úgyhogy aki azért nyavalyog, mert 1 megabyte /sec-kel szed 4000-ért, amikor én ezért a sz/rért 5000-et fizetek, az igazán csendben maradhat..., ugye Phobos? Vagy nem értem miért írtad ezt, vagy te értettél félre valamit.Én jó esetben 700 kbit/sec-cel szedek és fizetek havi 10 rugót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Az enyém is felgyorsult. Neved legyen kőbe vésve DIGI Pontosan. Imádom őket. Nincs fájlcsere-lassítás nincs limit, dinamikus IP van ,maga a mennyország. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Sorry, most látom, hogy 10-et fizetsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Július 23. Sorry, most látom, hogy 10-et fizetsz.Semmi gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.