Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Hozzászólás ideje: 2007. November 26. (szerkesztve) Újra működik a bithumen, de nem enged belépni a regisztrált azonositómmal és jelszavammal, sőt az e-mail címet sem fogadja el.Valakinek sikerült belépnie? Szerkesztve: 2007. November 26. - frenkie Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Valaki aki ért hozzá: miért van az, hogy a proci-hütő hangosabban müködik? Mit lehete ellene tenni? Leellenőriztem Everest-el a gépet és jelentős feszültség-ingadozást nem észlelt, a hőmérséklet rendben van és kitisztitottam, de nem segitett... valami ötlet? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Újra működik a bithumen, de nem enged belépni a regisztrált azonositómmal és jelszavammal, sőt az e-mail címet sem fogadja el.Valakinek sikerült belépnie? Nekem sem sikerült... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Valaki aki ért hozzá: miért van az, hogy a proci-hütő hangosabban müködik? Mit lehete ellene tenni? Leellenőriztem Everest-el a gépet és jelentős feszültség-ingadozást nem észlelt, a hőmérséklet rendben van és kitisztitottam, de nem segitett... valami ötlet? Esetleg egy kis olajozás. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Esetleg egy kis olajozás. Köszi! Megpróbálkozok vele Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Valaki aki ért hozzá: miért van az, hogy a proci-hütő hangosabban müködik? Mit lehete ellene tenni? Leellenőriztem Everest-el a gépet és jelentős feszültség-ingadozást nem észlelt, a hőmérséklet rendben van és kitisztitottam, de nem segitett... valami ötlet? "Have you tried turning it off and on again?" Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hozzászólás ideje: 2007. November 27. procihűtő:Az egyik ok, hogy melegedik valamiért a proci(jobban mint eddig) az alaplap pedig felemelte a hűtő fordulatszámát, és emiatt hangosabb.A másik, hogy csapágyas lett, vagyis kezd tönkremenni a hangja pedig sivítósabb.Nálam már 2 tönkrement.Ilyenkor kell venni egy újat. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Nekem sem sikerült... Nekem belép, de elveszett 88 giga feltöltésem. De az ok talán ez lehet, idézet az oldalról: Sajnos csak júniusi mentés állt rendelkezésünkre, így akik azóta regeltek, azokat ÚJRA MEG KELL HÍVNI! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hozzászólás ideje: 2007. November 27. De az ok talán ez lehet, idézet az oldalról: De jó, hogy ezt beírtad! Júliusban még nem voltam kirúgva, és most visszaengedett! MEGALOL! Bár az arányom már szar... Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Hozzászólás ideje: 2007. November 27. De jó, hogy ezt beírtad! Júliusban még nem voltam kirúgva, és most visszaengedett! MEGALOL! Bár az arányom már szar... Ne örülj, mert a végére ez is oda van írva: Természetesen akik a köztes időben kitiltásra kerültek, ne örüljenek... De itt az egész: 2007-11-25 - Üdvözlünk mindenkit újra az oldalon egy kisebb kihagyás után. Egyelőre tesztüzemben működünk, hibákat kéretik megfigyelni és jelenteni a Kontakt menüpont alatt. A BitBucket szolgáltatás is átalakult, használjátok helyette az ImageServe -t! http://imageserve.fullfree.chSajnos csak júniusi mentés állt rendelkezésünkre, így akik azóta regeltek, azokat ÚJRA MEG KELL HÍVNI! A meghívás mikéntje is változott, részletek a GYIK-ben, amit amúgy is illik átolvasni. Természetesen akik a köztes időben kitiltásra kerültek, ne örüljenek... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Ne örülj, mert a végére ez is oda van írva: Természetesen akik a köztes időben kitiltásra kerültek, ne örüljenek... Hát majd akkor elválik. Honnét tudják, kit vágtak ki? Vagy jegyzetelték ezt a kis bitangok? Na mindegy, most benn vagyok, ha újra kicsapnak, hát meghívatom magam. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Boldog Születésnapot, Arrin! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Hozzászólás ideje: 2007. December 6. HO-HO-HO-HOOOOOOO.......... Mindenkinél járt a Mikulás, vagy csak nálam döglött be a repulzorszánja??? Boldog Szülinapot az ünnepeltnek! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Boldog születésnapot Arrin. Nálam járt, mert az RPG miatt kényszer szállt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Isten éltessen Arrin! Mikor jön az új film? Én kaptam egy rakat csokimikulást. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Én is kaptam, ugyebár vannak tesók, szülő meg kolléganők, stb. szóval van honnan És sok helyen él még felnőttek között is a jelképes csokimikulás osztás. Melóhelyen gyerekeknek még Mikulás ünnep is volt Boldog születésnapot, Arrin Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Én nem kaptam mikulást Mert anyám eszi meg minden mikuláskor... csak éppen egy évvel később Szóval miki nuku, helyette sok olyan csoki, amit szeretek Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Nekem egyre jobban hiányzik a toldys Mikulás, amikor a krampuszok elkezdték szórni a padokban ülő jónépre a szaloncukrot, mi meg nagy galádul visszadobáltuk a krampuszok fejére.... Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Na emberek! Egy félév tapasztalata az egyetemről (még így a vizsgaidőszak előtt...). Eddig összesen 7 zh-t írtam, egy 4-es és 6 ötöst sikerült elérnem, amelynek eredményeképpen 7 tantárgyamból 4-nek meglett az év végi ötöse. Volt viszont olyan tantárgy, ahol nem engedtek zh-t írni -> itt természetesen megbuktam... Hátra van még két vizsgám meg egy előadásom, bízom benne, hogy ezek jól sikerülnek, és akkor talán kiköszörülhetem azt az "1-es csorbát", ami nem is az én hibám volt... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hát, kalapot emelek Gratula. A csorba köszörüléséhez meg sok sikert. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Gratula, szép eredmény Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Gratu! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Bocsánat, hogy itt fényezem magam, de gondoltam ezt még megosztom veletek: Most jött a hír, hogy évfolyamelső lettem matekból (200-an vagyunk kb.) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Fényezkedjél nyugodtan Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Most jött a hír, hogy évfolyamelső lettem matekból (200-an vagyunk kb.) Már tudom, kire bízom a könyvelésem Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Már tudom, kire bízom a könyvelésem Ahhoz inkább a számvitel eredményt várjuk ki. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Hozzászólás ideje: 2007. December 14. (szerkesztve) Jaja De ezek után az sem lehet rossz Donát, remélem, idén még ÁFA törvényt nem tanultatok, mert januártól változik totálra. Szerkesztve: 2007. December 14. - MissKarrde Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Hozzászólás ideje: 2007. December 14. (szerkesztve) Ahhoz inkább a számvitel eredményt várjuk ki. Coce: Abból is ötös lettem Karrde: Hát csak annyit tanultunk, hogy társasági adó, hova könyvelődik, hány százalék, mi csökkenti, növeli. Az áfával kapcsolatban meg hogyha értékesítesz, akkor a 467-re, ha meg veszel, akkor a 466-ra könyvelsz, és a kettő együttesen könyvelődik a 468-ra... Szerkesztve: 2007. December 14. - Donát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Számvitelből annyi pont elég is belőle Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.