Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hát Boldog születésnapot Bomarr, te is a legjobbkor jöttél világra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Sok boldog szülesénapot, Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Isten éltessen Bomarr! Remek ez a dátum, hisz két ok is van egy jó kis berúgásra. DRINK BROTHA! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Boldog születésnapot, Bomarr! Egyszer a francia tanárnőnk mesélte, hogy a férje május 1-n született. Amikor a kisgyerekük is világra jött és 3-4 éves lett, mindig féltékenyen figyelte, hogy az apukája születésnapjakor hatalmas felvonulások vannak, és egyszer megkérdezte, hogy az ő születésnapján miért nincsenek? Aztán persze elmagyarázták neki, hogy a felvonulás nem az apukájának szól, hanem május 1-nek Nálatok nem volt ilyen "gond"? Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Sok Boldog Szülinapot Bomarr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Nálatok nem volt ilyen "gond"? Donát Nálunk nem, de a sztori aranyos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Boldog Szülinapot! Füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Dzséjt, lokatelli, Oldfighter, Obi1, MissKarrde, Ody, Donát, Rog, kudarmubat: Köszi szépen! Donát: Ilyesmi probléma nem adodott, bár ahogy mesélték a születésem napján a május elsejei felvonulástól alig tudott menni a mentőautó, s a Sportkórházban a főorvos, akihez menni kellett volna nem volt bent, mert épp felvonult Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Boldog születésnapot kívánok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Krande, Coce: Nektek is köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Coce! Milyen a plazma? Bevált? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Be-be. Már csak hangrendszer kéne hozzá... Nagyon szép a képe, féltem hogy a tv adásokat "rosszul" fogja megjeleníteni, de hála az égnek semmi ba sincs vele. Már csak HD téren kéne letesztelni, de az is még csak a jövő kérdése. Féltem még attól hogy nagyon fog tükröződni, mert a tv-nkel szemben egy teraszajtó van, és hogy majd látszani fog, de végül azt se jelentett problémát. Egyedül akkor van gond, ha például a tv-vel szemben lévő lámpákból valamelyik ég, mert akkor az nagytotálba visszatükröződik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Ez frankó. Nekem lesz majd egy ilyen plazma (valamikor a jövőben ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Mióta mi vettük, 50k-t esett is az ára. Nem tudom, mennyire fog visszazuhanni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Mióta mi vettük, 50k-t esett is az ára. Nem tudom, mennyire fog visszazuhanni. Minél jobban, annál jobb. Várok még egy darabig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. (szerkesztve) Boldog Születésnapot Bomarr! Szerkesztve: 2007. Május 1. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Boldog Születésnapot Bomarr! Köszi neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 2. Bár kicsit megkésve(nem voltam tegnap abban az állapotban, hogy egyáltalán írjak) én is boldog szülinapot kívánok neked Bomarr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. (nem voltam tegnap abban az állapotban, hogy egyáltalán írjak) Nagyon berúgtál frenkie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Bár kicsit megkésve(nem voltam tegnap abban az állapotban, hogy egyáltalán írjak) én is boldog szülinapot kívánok neked Bomarr. Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. A k***a kib***ott életbe!!! Vagyok olyan dühös... egyszerűen elegem van a magyar egészségügyből!!! 2 órán át várok a rendelőben egy k***a kivizsgálásért (lázam van, köhögök, meg fáj a fejem), közben betegebb leszek, mint voltam, és most meg megnézem az igazolást, amit kaptam, hát basszák meg, a testvérem nevére írták az igazolást. Most az én fejem fájjon amiatt, hogy ők képtelenek kiállítani egy rohadt igazolást. A K***A ANYJUKAT! DONÁT (ÉS NEM BERNÁT!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. (szerkesztve) a testvérem nevére írták az igazolást. Most az én fejem fájjon amiatt, hogy ők képtelenek kiállítani egy rohadt igazolást. DONÁT (ÉS NEM BERNÁT!) Hát én azóta az ilyenen már meg se tudok lepődni hogy pár éve két mukinak összecserélték a kórlapját és azt vitték el agyműteni akit nem kellett volna. Meg is halt a szerencsétlen. El van cseszve ebben az országban az egészségügytől a rendőrségen át minden. Szerkesztve: 2007. Május 4. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Donát. Nem bántásként mondom, de én ilyen esetben nem szoktam orvoshoz menni. Ezért van az immunitás. Egy kis alap gyógyszerrel lelehet küzdeni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. El van cseszve ebben az országban az egészségügytől a rendőrségen át minden. Ez az! Igazi magyar feeling. DRINK BROTHA! Akkor majd jobb lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Donát. Nem bántásként mondom, de én ilyen esetben nem szoktam orvoshoz menni. Ezért van az immunitás. Egy kis alap gyógyszerrel lelehet küzdeni. Pláne akkor, ha már csak 2 nap van a suliból nálad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. DRINK BROTHA! Akkor majd jobb lesz. Egy próbát megérne. :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. El van cseszve ebben az országban az egészségügytől a rendőrségen át minden. Mi bajod a rendőrökkel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Feltalálták a nyomtatót, igazolás gyártására kiváló. Az egészségügyről annyit, hogy ha elmész leszakadt kézzel az orvoshoz akkor is szerinte ez biz' influenza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 3. Egyébként már vannak jó pár éve olyan magán klinikák, amelyek fizetősek. Egyik ismerősöm csak oda jár (mondjuk van is pénze rá), és azt mondja, ott kinyalják a s*ggét, fehér csontig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.