Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Az, hogy valaki valamiben elég jártas, még nem biztos, hogy amit mond, az értelmes is a témában. És amit leírtál, az érzésem szerint józan paraszti ésszel nézve is nevetséges. Nem utolsó sorban, írásait olvasva azt kell mondjam, hogy Wilde is eléggé jártas a biológiában. S bár lehet, hogy rosszul emlékszem, ő valami ilyesminek is tanul/tanult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Én épp nemrég tekertem ki egy félédes fehér nyakát. Szóval megmaradok heteroszexuális férfi adonisznak. Szerénységed határtalan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Szerénységed határtalan Az egyetlen hibám. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Azt hiszem, ehhez az okfejtéshez ez a smiley remekül passzol (és végre használhatom!): Ez a vizes dolog azért odab*szott. Én naponta három liter csapvizet iszok meg de valahogy nem érzem, hogy k*ki hiányom alakulna ki. Ekkora marhaságot áááááá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Ez a vizes dolog azért odab*szott. Én naponta három liter csapvizet iszok meg de valahogy nem érzem, hogy k*ki hiányom alakulna ki. Ekkora marhaságot áááááá. Mert sokat járkáltál a szabad ég alatt és rád hullott a Chem trail, ami kioltotta a hatását. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Mi az a Cham trail? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Ez a vizes dolog azért odab*szott. Én naponta három liter csapvizet iszok meg de valahogy nem érzem, hogy k*ki hiányom alakulna ki. Ekkora marhaságot áááááá. Te is azér' nem buzulsz be a csapvíztől, mer' mellette iszod a jó bort, mint öregapáink. Ők még tudták, hogyan kell a melegkór ellen védekezni. Fröccsel, bórral, pálinkával. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Január óta nem ittam szeszt, szóval erre se lehet fogni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Akkor már b*zi vagy, csak még nem tudsz róla. Tegnap a "sógorral" beszélgettünk arról, hogy ő utálja az embereket, én meg kitartottam amellett, hogy azokat csak szeretni lehet. Hogy miért? Mert ennyi hülyeséget, hogy igazolja önnön személyes igazát a világról, más faj nem tud összehordani. Legalábbis remélem, mert ha van még egy ilyen önelégült banda a világegyetemben, akkor jajj a világegyetemnek, ha összefutunk... Hm... Az új novellám témája úgyis a távoli világok, vannak benne idegenek és két fórumbejegyzés között épp azt írom... még az elején járok, talán felhasználhatom még az ötletet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. 2003-ban kapott Panasonic digitális fényképezőgépet hol és kb mennyiért tudnak javítani? Délután fotóztam vele, a képeket átmásoltam a laptopra. A file-ok átértek, megnéztem őket stb, aztán bezártam az Intézőt. Jobb alsó "hardver eltávolítása" ikon nem volt, nem is szokott lenni ha már semmi nem történik. Kikapcsoltam, aztán kihúztam... ÉS AZÓTA NEM AD ÉLETJELET A kora ellenére egy teljesen jó fotógép, az akksija új, nem szeretném még kidobni. Azzal próbálkoztam már, hogy kiveszem az akkut. Azzal is, hogy kiveszem a memóriakártyát (ilyenkor elvileg ugyanúgy be kéne kapcsolnia, és kiírni hogy nincs kártya) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 23. Szerintem nem éri meg megcsináltatni, amiért megcsinálnák már biztos kapsz újat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. A bostoniak új generációs robotja. Valami eszméletlen, mit tud már ez a modell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Eskü sajnáltam szegényt amikor löködték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Itt bajok lesznek. Nincs már messze a SkyNET ideje! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Csak nem SkyNET-nek, hanem Google-nek fogják hívni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Itt bajok lesznek. Nincs már messze a SkyNET ideje! Már bajok vannak, így, jelen időben, de nem emiatt. Tudom, off topik, de a tegnapi nap után végleg eldöntöttem, hogy amint lehetőségem nyílik rá, megyek külföldre, és amíg ez az ország vissza nem tér a józan észhez, nem fogok visszajönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Már bajok vannak, így, jelen időben, de nem emiatt. Tudom, off topik, de a tegnapi nap után végleg eldöntöttem, hogy amint lehetőségem nyílik rá, megyek külföldre, és amíg ez az ország vissza nem tér a józan észhez, nem fogok visszajönni. Akkor te már nem jössz vissza Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Csak politikát ne, legalább ez a hely maradjon meg, mert már így is hiányingerem van, ha bekapcsolom a híradót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Sajnos ez az egyetlen közösség, amivel még megosztom, hogy mit gondolok, és ezt most kikívánkozott belőlem. Nyugodtan lehet ignorálni, ha valaki akarja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 24. Jó, persze, teljesen megértem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Működik a fényképezőgép! Az előző akksi szép lassan merült le, ez meg kvázi előjel nélkül. De csak lemerült, nem lett más baja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 25. Már bajok vannak, így, jelen időben, de nem emiatt. Tudom, off topik, de a tegnapi nap után végleg eldöntöttem, hogy amint lehetőségem nyílik rá, megyek külföldre, és amíg ez az ország vissza nem tér a józan észhez, nem fogok visszajönni. Megértelek, és remélem, hogy ha elmész, akkor egyszer majd lesz okod visszajönni. És nem 50 év múlva... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Sajnos ez az egyetlen közösség, amivel még megosztom, hogy mit gondolok, és ezt most kikívánkozott belőlem. Nyugodtan lehet ignorálni, ha valaki akarja. Amíg van olyan ember az ismeretségi körömben akik miatt érdemes maradni addig nem megyek sehova. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Töri (és civilizáció és társadalomismeret) tanárom férje a mai napon elhunyt. Ötletek, hogyan tudnám (tudnánk az osztállyal) a lelki világán legalább egy picit javítani, enyhíteni a fájdalmán? Tanárnő 5 éve tanít minket, heti legalább 6 órát vagyunk vele (idén már társadalomismeret nincsen ugyan, de 3 civ meg 3 töri van így is egy héten). Gyakorlatilag már 2. anyánk, többet foglalkozik velünk, mint az ofőnk, színházakba visz el minket, szóval igen csak a szívünkhöz nőtt meg mi is az övébe. Férjét nagyon szerethette, hetek óta majdnem minden órán sírt (nem tudjuk mi volt vele). Tegnap óta nem is volt suliban, valszeg nem is lesz a következő héten. Úgy érzem, valamit tennünk kellene érte. De mit? Nekem még hála Istennek egy rokonom sem halt meg (mióta az eszemet tudom) így nem igazán tudom, mit kell ilyenkor tenni. De Tanárnő nagyon ki van, tenni kellene valamit. :/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Szerintem a bánatán enyhíteni nem tudtok, azt csak az idő tudja meggyógyítani. Viszont ha az óráin rendesek, figyelmesek, fegyelmezettek vagytok, készültök az anyagból, azzal kifejezhetitek szereteteteket, ami biztosan jól esik majd neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Ez szép gondolat Rajmesz. Vannak itt nálam tapasztaltabbak is, majd ők adnak tanácsot. És így látatlanban is sajnálom a tanárnődet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 26. Múltkor valaki mesélt neki valami viccet, még nevetett is. Jó akkor még nem halt meg, de már nagyon rosszul volt akkor a férje. Ja mondjuk nekem nem ártana javítanom töriből. Ha visszajön, egy perc néma csend az óra elején lesz. KisKósa boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Szerintem a bánatán enyhíteni nem tudtok, azt csak az idő tudja meggyógyítani. Viszont ha az óráin rendesek, figyelmesek, fegyelmezettek vagytok, készültök az anyagból, azzal kifejezhetitek szereteteteket, ami biztosan jól esik majd neki. Csatlakozom, ez a legjobb, amit egy osztály megtehet ebben a helyzetben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Nem tudom többi tanárral milyen a kapocs de lehet hogy ők tudnak segíteni szervezni valamit. Akár pl el lehet menni a temetésére (ha úgy gondoljátok) az úgysem az "elmenőnek" hanem a "maradónak" fontos, neki fáj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Február 27. Amit Pildi mondott, szerintem az lesz a helyes lépés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.