Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Nekem már most nem lesznek óráim, de hétfőn a T112ben lesz egy előadásom 2-től. Sztem előtte nektek van ott valami, akkor mindenesetre majd ott biztos találkozunk. Majd rádköszönök én, sztem jobban megismerlek majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Boldog szülinapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Krande, Obi1, nektek is köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Boldog szülinapot Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Kösz frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Boldog szülinapot, Dzséjt! Obi1: a tortából Aaylának kellett volna kiugrania... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 13. Kösz SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Kissé lemaradtam, de boldog szülinapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 15. Köszönöm Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Én is köszöntöm az ünnepeltet utólag! Boldog szülinapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 16. Köszi lokatelli Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. A nyugati környékén van valami jó kis kocsma, ami nem túl drága? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 22. A nyugati környékén van valami jó kis kocsma, ami nem túl drága? Van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Számíthattok rá, hogy amelyik topik eléri a négyezres hsz-t, azt bezárjuk, és egy újban lehet folytatni a csevegést. Az első rész elérhetősége: http://www.swsaga.hu/index.php?showtopic=150 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. A topik lezárásra került. A második verzió ezen a címen érhető el: http://www.swsaga.hu/index.php?act=ST&f=12&t=324 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Juhí, akkor kortyoljunk az előző négyezer egészségére! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Juhí, akkor kortyoljunk az előző négyezer egészségére! Koccintsunk Krande kedves! Mit is iszol? Én vörös bort kérek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Koccintsunk Krande kedves! Mit is iszol? Én vörös bort kérek. Sörös ember létedre? Bort csak akkor ha nincs már más és alig forog az ember nyelve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Sörös ember létedre? Bort csak akkor ha nincs már más és alig forog az ember nyelve. Igen, akkor a bor kijózanít. Amúgy sörös ÉS boros vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Igen, akkor a bor kijózanít. Amúgy sörös ÉS boros vagyok. Nem tudtam.Bocs.Én csak akkor iszok bort ha elfogyott a sör.Mindig viszek 10 üveggel, de van amikor más is iszik és éjfélre már nem marad.Na akkor bor, mert valami azért inni kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Koccintsunk Krande kedves! Mit is iszol? Én vörös bort kérek. Az jó lesz nekem is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 25. (szerkesztve) Én vörös bort kérek. Akkor rendelj már kettőt (üveg/fő). Szerkesztve: 2007. Szeptember 25. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Akkor rendelj már kettőt (üveg/fő). Majd a klubnapon piálunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. (szerkesztve) Hát akkor nyissuk az "új" topicot egy szülinappal! Mark Hamill nem ma, hanem tegnap volt 56 éves! Jobb később mint soha! Isten éltesse sokáig és a füle érjen Yodáig! ^^ /persze 56 évesen már nem így néz ki/ Szerkesztve: 2007. Szeptember 26. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Én vörös bort kérek. Én meg sörös-boros kólát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Isten éltesse Hamill urat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Füle érjen az ExCel padlójáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Én meg sörös-boros kólát. Összeöntve a sör-kóla-bor? Igyad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Szeptember 26. Összeöntve a sör-kóla-bor? Igyad. A bor a kólával még jó is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.