Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Újra működik a bithumen, de nem enged belépni a regisztrált azonositómmal és jelszavammal, sőt az e-mail címet sem fogadja el.Valakinek sikerült belépnie?

Szerkesztve: - frenkie

Hozzászólás ideje:

Valaki aki ért hozzá: miért van az, hogy a proci-hütő hangosabban müködik? Mit lehete ellene tenni? Leellenőriztem Everest-el a gépet és jelentős feszültség-ingadozást nem észlelt, a hőmérséklet rendben van és kitisztitottam, de nem segitett... valami ötlet?

Hozzászólás ideje:
Újra működik a bithumen, de nem enged belépni a regisztrált azonositómmal és jelszavammal, sőt az e-mail címet sem fogadja el.Valakinek sikerült belépnie?

Nekem sem sikerült... :)

Hozzászólás ideje:
Valaki aki ért hozzá: miért van az, hogy a proci-hütő hangosabban müködik? Mit lehete ellene tenni? Leellenőriztem Everest-el a gépet és jelentős feszültség-ingadozást nem észlelt, a hőmérséklet rendben van és kitisztitottam, de nem segitett... valami ötlet?

Esetleg egy kis olajozás.

Hozzászólás ideje:

"Have you tried turning it off and on again?" :)

Hozzászólás ideje:

procihűtő:Az egyik ok, hogy melegedik valamiért a proci(jobban mint eddig) az alaplap pedig felemelte a hűtő fordulatszámát, és emiatt hangosabb.A másik, hogy csapágyas lett, vagyis kezd tönkremenni a hangja pedig sivítósabb.Nálam már 2 tönkrement.Ilyenkor kell venni egy újat.

Hozzászólás ideje:
Nekem sem sikerült... :D

Nekem belép, de elveszett 88 giga feltöltésem.

De az ok talán ez lehet, idézet az oldalról:

Sajnos csak júniusi mentés állt rendelkezésünkre, így akik azóta regeltek, azokat ÚJRA MEG KELL HÍVNI!
Hozzászólás ideje:
De jó, hogy ezt beírtad! Júliusban még nem voltam kirúgva, és most visszaengedett! MEGALOL! :D

Bár az arányom már szar... :D

Ne örülj, mert a végére ez is oda van írva: Természetesen akik a köztes időben kitiltásra kerültek, ne örüljenek...

De itt az egész:

2007-11-25 - Üdvözlünk mindenkit újra az oldalon egy kisebb kihagyás után. Egyelőre tesztüzemben működünk, hibákat kéretik megfigyelni és jelenteni a Kontakt menüpont alatt. A BitBucket szolgáltatás is átalakult, használjátok helyette az ImageServe -t! http://imageserve.fullfree.ch

Sajnos csak júniusi mentés állt rendelkezésünkre, így akik azóta regeltek, azokat ÚJRA MEG KELL HÍVNI! A meghívás mikéntje is változott, részletek a GYIK-ben, amit amúgy is illik átolvasni.

Természetesen akik a köztes időben kitiltásra kerültek, ne örüljenek...

Hozzászólás ideje:
Ne örülj, mert a végére ez is oda van írva: Természetesen akik a köztes időben kitiltásra kerültek, ne örüljenek...

Hát majd akkor elválik. Honnét tudják, kit vágtak ki? Vagy jegyzetelték ezt a kis bitangok?

Na mindegy, most benn vagyok, ha újra kicsapnak, hát meghívatom magam.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Én is kaptam, ugyebár vannak tesók, szülő meg kolléganők, stb. szóval van honnan :) És sok helyen él még felnőttek között is a jelképes csokimikulás osztás. Melóhelyen gyerekeknek még Mikulás ünnep is volt :D

Boldog születésnapot, Arrin :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem egyre jobban hiányzik a toldys Mikulás, amikor a krampuszok elkezdték szórni a padokban ülő jónépre a szaloncukrot, mi meg nagy galádul visszadobáltuk a krampuszok fejére.... :)

Hozzászólás ideje:

Na emberek! Egy félév tapasztalata az egyetemről (még így a vizsgaidőszak előtt...).

Eddig összesen 7 zh-t írtam, egy 4-es és 6 ötöst sikerült elérnem, amelynek eredményeképpen 7 tantárgyamból 4-nek meglett az év végi ötöse. Volt viszont olyan tantárgy, ahol nem engedtek zh-t írni -> itt természetesen megbuktam...

Hátra van még két vizsgám meg egy előadásom, bízom benne, hogy ezek jól sikerülnek, és akkor talán kiköszörülhetem azt az "1-es csorbát", ami nem is az én hibám volt...

Hozzászólás ideje:

Jaja :) De ezek után az sem lehet rossz :)

Donát, remélem, idén még ÁFA törvényt nem tanultatok, mert januártól változik totálra.

Szerkesztve: - MissKarrde

Hozzászólás ideje:
Ahhoz inkább a számvitel eredményt várjuk ki. :)

Coce: Abból is ötös lettem :)

Karrde: Hát csak annyit tanultunk, hogy társasági adó, hova könyvelődik, hány százalék, mi csökkenti, növeli. Az áfával kapcsolatban meg hogyha értékesítesz, akkor a 467-re, ha meg veszel, akkor a 466-ra könyvelsz, és a kettő együttesen könyvelődik a 468-ra... :)

Szerkesztve: - Donát

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.