Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 26. (szerkesztve) Újra működik a bithumen, de nem enged belépni a regisztrált azonositómmal és jelszavammal, sőt az e-mail címet sem fogadja el.Valakinek sikerült belépnie? Szerkesztve: 2007. November 26. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Valaki aki ért hozzá: miért van az, hogy a proci-hütő hangosabban müködik? Mit lehete ellene tenni? Leellenőriztem Everest-el a gépet és jelentős feszültség-ingadozást nem észlelt, a hőmérséklet rendben van és kitisztitottam, de nem segitett... valami ötlet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Újra működik a bithumen, de nem enged belépni a regisztrált azonositómmal és jelszavammal, sőt az e-mail címet sem fogadja el.Valakinek sikerült belépnie? Nekem sem sikerült... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Valaki aki ért hozzá: miért van az, hogy a proci-hütő hangosabban müködik? Mit lehete ellene tenni? Leellenőriztem Everest-el a gépet és jelentős feszültség-ingadozást nem észlelt, a hőmérséklet rendben van és kitisztitottam, de nem segitett... valami ötlet? Esetleg egy kis olajozás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Esetleg egy kis olajozás. Köszi! Megpróbálkozok vele Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Valaki aki ért hozzá: miért van az, hogy a proci-hütő hangosabban müködik? Mit lehete ellene tenni? Leellenőriztem Everest-el a gépet és jelentős feszültség-ingadozást nem észlelt, a hőmérséklet rendben van és kitisztitottam, de nem segitett... valami ötlet? "Have you tried turning it off and on again?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. procihűtő:Az egyik ok, hogy melegedik valamiért a proci(jobban mint eddig) az alaplap pedig felemelte a hűtő fordulatszámát, és emiatt hangosabb.A másik, hogy csapágyas lett, vagyis kezd tönkremenni a hangja pedig sivítósabb.Nálam már 2 tönkrement.Ilyenkor kell venni egy újat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Nekem sem sikerült... Nekem belép, de elveszett 88 giga feltöltésem. De az ok talán ez lehet, idézet az oldalról: Sajnos csak júniusi mentés állt rendelkezésünkre, így akik azóta regeltek, azokat ÚJRA MEG KELL HÍVNI! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. De az ok talán ez lehet, idézet az oldalról: De jó, hogy ezt beírtad! Júliusban még nem voltam kirúgva, és most visszaengedett! MEGALOL! Bár az arányom már szar... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 27. De jó, hogy ezt beírtad! Júliusban még nem voltam kirúgva, és most visszaengedett! MEGALOL! Bár az arányom már szar... Ne örülj, mert a végére ez is oda van írva: Természetesen akik a köztes időben kitiltásra kerültek, ne örüljenek... De itt az egész: 2007-11-25 - Üdvözlünk mindenkit újra az oldalon egy kisebb kihagyás után. Egyelőre tesztüzemben működünk, hibákat kéretik megfigyelni és jelenteni a Kontakt menüpont alatt. A BitBucket szolgáltatás is átalakult, használjátok helyette az ImageServe -t! http://imageserve.fullfree.chSajnos csak júniusi mentés állt rendelkezésünkre, így akik azóta regeltek, azokat ÚJRA MEG KELL HÍVNI! A meghívás mikéntje is változott, részletek a GYIK-ben, amit amúgy is illik átolvasni. Természetesen akik a köztes időben kitiltásra kerültek, ne örüljenek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. November 28. Ne örülj, mert a végére ez is oda van írva: Természetesen akik a köztes időben kitiltásra kerültek, ne örüljenek... Hát majd akkor elválik. Honnét tudják, kit vágtak ki? Vagy jegyzetelték ezt a kis bitangok? Na mindegy, most benn vagyok, ha újra kicsapnak, hát meghívatom magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Boldog Születésnapot, Arrin! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. HO-HO-HO-HOOOOOOO.......... Mindenkinél járt a Mikulás, vagy csak nálam döglött be a repulzorszánja??? Boldog Szülinapot az ünnepeltnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Boldog születésnapot Arrin. Nálam járt, mert az RPG miatt kényszer szállt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Isten éltessen Arrin! Mikor jön az új film? Én kaptam egy rakat csokimikulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Én is kaptam, ugyebár vannak tesók, szülő meg kolléganők, stb. szóval van honnan És sok helyen él még felnőttek között is a jelképes csokimikulás osztás. Melóhelyen gyerekeknek még Mikulás ünnep is volt Boldog születésnapot, Arrin Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Én nem kaptam mikulást Mert anyám eszi meg minden mikuláskor... csak éppen egy évvel később Szóval miki nuku, helyette sok olyan csoki, amit szeretek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 6. Nekem egyre jobban hiányzik a toldys Mikulás, amikor a krampuszok elkezdték szórni a padokban ülő jónépre a szaloncukrot, mi meg nagy galádul visszadobáltuk a krampuszok fejére.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Na emberek! Egy félév tapasztalata az egyetemről (még így a vizsgaidőszak előtt...). Eddig összesen 7 zh-t írtam, egy 4-es és 6 ötöst sikerült elérnem, amelynek eredményeképpen 7 tantárgyamból 4-nek meglett az év végi ötöse. Volt viszont olyan tantárgy, ahol nem engedtek zh-t írni -> itt természetesen megbuktam... Hátra van még két vizsgám meg egy előadásom, bízom benne, hogy ezek jól sikerülnek, és akkor talán kiköszörülhetem azt az "1-es csorbát", ami nem is az én hibám volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Hát, kalapot emelek Gratula. A csorba köszörüléséhez meg sok sikert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Gratula, szép eredmény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Gratu! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Bocsánat, hogy itt fényezem magam, de gondoltam ezt még megosztom veletek: Most jött a hír, hogy évfolyamelső lettem matekból (200-an vagyunk kb.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 13. Fényezkedjél nyugodtan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Most jött a hír, hogy évfolyamelső lettem matekból (200-an vagyunk kb.) Már tudom, kire bízom a könyvelésem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Már tudom, kire bízom a könyvelésem Ahhoz inkább a számvitel eredményt várjuk ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 14. (szerkesztve) Jaja De ezek után az sem lehet rossz Donát, remélem, idén még ÁFA törvényt nem tanultatok, mert januártól változik totálra. Szerkesztve: 2007. December 14. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 14. (szerkesztve) Ahhoz inkább a számvitel eredményt várjuk ki. Coce: Abból is ötös lettem Karrde: Hát csak annyit tanultunk, hogy társasági adó, hova könyvelődik, hány százalék, mi csökkenti, növeli. Az áfával kapcsolatban meg hogyha értékesítesz, akkor a 467-re, ha meg veszel, akkor a 466-ra könyvelsz, és a kettő együttesen könyvelődik a 468-ra... Szerkesztve: 2007. December 14. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 14. Számvitelből annyi pont elég is belőle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.