Hozzászólás ideje: 2007. December 27.17 éve A füle érjen Yodáig! Az övé is? Hát Jangóé már nem volt elég?
Hozzászólás ideje: 2007. December 27.17 éve A Kaspi szerintem nem a legjobb választás mert a feketelistás aktiválókulcsok nagyon szeretik elkampecáltatni a vírusirtó frissítőjét és aztán ugyanazt az irtót már nem lehet még újratelepítve se frissíteni. Noemális aktiválókulcsok meg elég ritkák. Köszi. Akkor majd megveszem a csomagot.
Hozzászólás ideje: 2007. December 29.17 éve "Fantasztikus" ez az éjszaka... egy percet sem aludtam még, mert órák óta fáj a fogam...
Hozzászólás ideje: 2007. December 29.17 éve Remélem, el tudtál menni a fogorvoshoz, és helyreállt a rend. Velem is volt már olyan, hogy így átvirrasztottam az éjszakát, de szerencsére délelőttös volt a fogorvos, így "csak" a reggelt kellett kivárnom.
Hozzászólás ideje: 2007. December 29.17 éve Remélem, Donát, már jobban vagy, mert a fogfájás nagyon vacak dolog, és nem is szilveszterre való
Hozzászólás ideje: 2007. December 29.17 éve Jobbulást Donát! Nekem is volt pár éve szilveszterkor fogbajom, hát elég kellemetlen volt - főleg a kaja terén.
Hozzászólás ideje: 2007. December 30.17 éve A fogfájás már egy fél éve "tart", ami azt illeti, néha előjön, olyankor szenvedek vele, aztán elmúlik. A tegnap "este" nagyon gáz volt, de most már jobb. Valamikor elmegyek majd vele fogdokihoz, ha lesz időm rá.
Hozzászólás ideje: 2007. December 30.17 éve Dec. 31-n születésnap? Jobban nem is lehetne zárni az évet: Boldog születésnapot, Maatkara!
Hozzászólás ideje: 2007. December 31.17 éve Én is boldog szülinapot kívánok Maatkara! Remélem hamarosan újra felnézel majd ide.
Hozzászólás ideje: 2007. December 31.17 éve BUÉK fiúk-lányok! Majd lehet, hogy írok egy kis év végi értékelőt.
Hozzászólás ideje: 2007. December 31.17 éve Itt már régóta szakad a hó! Legszívesebben hógolyóznék. Felétek mi a helyzet?
Hozzászólás ideje: 2007. December 31.17 éve Odahaza állítólag esik, már elég sok van, no de az két köpésre van tőletek Itt viszont fogalmam sincs, majd holnap reggel meglátjuk
Hozzászólás ideje: 2007. December 31.17 éve Odahaza állítólag esik, már elég sok van, no de az két köpésre van tőletek Itt viszont fogalmam sincs, majd holnap reggel meglátjuk Nincs ablak?
Hozzászólás ideje: 2007. December 31.17 éve Igazság szerint nincs kedvem a redőny mögé nézni Ha ti is a földszinten laknátok két méterre a járdától, akkor használnátok
Hozzászólás ideje: 2007. December 31.17 éve Igazság szerint nincs kedvem a redőny mögé nézni Ha ti is a földszinten laknátok két méterre a járdától, akkor használnátok Nézd a jó oldalát. Nem kell sokat lépcsőzni.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.