Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Az ördöggel játszunk?  :)

Te most már biztos mert te írtad be a 66666-odikat. :D

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Most személy szerint pihentetném 20-a környékéig a kvízt, mert elég nagy hajtás lesz nálam még itt. Ha valaki egy FAN fordulót még akar rendezni, nyugodtan csinálhatja a fórumozók kvízéhségének csillapitására, csak mondom, én 20-a környékén tudnék egy "ünnepi-kvíz"-t tartani. :)

Hozzászólás ideje:

Nagy para van... valami miatt elb*szódott a műtorrentem... nem tudok letölteni... és ha nincs letöltés, nem tudom nézni a sorozatokat... ha bárkinek bármilyen ötlete van, mi lehet a gond, segítsen! Íme a szitu:

Egyik napról a másikra nem tudok letölteni... az utóbbi napokban leszedtem 3 évadnyi house-t, most viszont amikor betöltöm a torrentet a qtorrentbe, akkor egyszerűen nem indítja a letöltést, azt írja, hogy a célszámítógép visszautasította a kapcsolatot, és képtelen megnyitni valami Windows tűzfalat (ezt a napló írja).

Hangsúlyozom, eddig semmi ilyen probléma nem volt, próbálkoztam a gép újraindításával, a modem újraindításával, más torrent betöltésével, de semmi. Nem is csináltam semmit, ami ezt idézte volna elő. Mi a fene lehet a gond? Akárki tud segíteni, kérem, nagyon fontos lenne, sorozat függő vagyok...

És nem rúgtak ki a torrentoldalról sem. Az arányom 1,67 körüli.

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:

Donát: Nem nálad van a gebasz.Ilyen nekem is volt.Valószínű a trackernél van gond.Majd megjavítják.Türelem.hagyd úgy a klienst, majd elindul a letöltés.Amúgy más letöltés megy a webről?

A Windows tűzfal meg le van szarva, a utorrent minden hibára azt írja.Bár mondjuk nálam ki van kapcsolva a Windows tűzfala.

Most van valami a filecseréléssel, a chello korlátozza a filecserélő hálózatoknál a sávszélességet.Nekem az Extrem van ami 1,2 Mbyte/s lefele, a webről jön is így ,de a torrent csak 150 Kbyte/s-sel.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.