Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Enyém az első 2008-as cucc. Most örülök magamnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Enyém az első 2008-as cucc. Most örülök magamnak. Én meg egy meztelen nővel kezdtem az évet. Most örülök magamnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Én meg egy meztelen nővel kezdtem az évet. Most örülök magamnak. Jobban jártál mint én, az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Jobban jártál mint én, az tuti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. December 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. December 31. (szerkesztve) Jól kezdődött az új év oldie. Nekem még várnom kell a picimre. Szerkesztve: 2007. December 31. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Jól kezdődött az új év oldie. Nekem még várnom kell a picimre. Remélem hamar egymásra gabalyod...ööö...akadtok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. BUÉK! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. BÚÉK Saga! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Még négy hozzászólás, és meglesz a 66666. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Még négy hozzászólás, és meglesz a 66666. Az ördöggel játszunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. (szerkesztve) Az ördöggel játszunk? Te most már biztos mert te írtad be a 66666-odikat. Szerkesztve: 2008. Január 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Te most már biztos mert te írtad be a 66666-odikat. Le is mentettem a screenshotot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 1. Le is mentettem a screenshotot. A sötét oldal kezébe került a fórum... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 2. BÚÉK mindenkinek! Szívok ezzel az új évvel. Tavaly a gép krepált be 29-én, idén a modem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Lenne egy kérdésem, emberek. Nincs itt valaki, aki esetleg játszott a Harry Potter 4 játék verziójával? Megvettem tesómnak, csak elakadtunk, ezért jól jönne egy kis segítség, ha valaki végignyomta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Hohohó, ma leszóbeliztem 4esre számvitelből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Gratulálok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. No és meddig kellett vinni a szádat Coce? Gratula amúgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Ha Ha Ha. Köszönöm amugy a gratulációkat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Gratula, Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Szép volt Coce! Ünnepi kvíz mikor lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Most személy szerint pihentetném 20-a környékéig a kvízt, mert elég nagy hajtás lesz nálam még itt. Ha valaki egy FAN fordulót még akar rendezni, nyugodtan csinálhatja a fórumozók kvízéhségének csillapitására, csak mondom, én 20-a környékén tudnék egy "ünnepi-kvíz"-t tartani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Köszönöm végül mindannyiótoknak, az előző kommentemet meg akkor átmásolom szerintem a kvíz kantinjába, hogy mindenkinek világos legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. (szerkesztve) Nagy para van... valami miatt elb*szódott a műtorrentem... nem tudok letölteni... és ha nincs letöltés, nem tudom nézni a sorozatokat... ha bárkinek bármilyen ötlete van, mi lehet a gond, segítsen! Íme a szitu: Egyik napról a másikra nem tudok letölteni... az utóbbi napokban leszedtem 3 évadnyi house-t, most viszont amikor betöltöm a torrentet a qtorrentbe, akkor egyszerűen nem indítja a letöltést, azt írja, hogy a célszámítógép visszautasította a kapcsolatot, és képtelen megnyitni valami Windows tűzfalat (ezt a napló írja). Hangsúlyozom, eddig semmi ilyen probléma nem volt, próbálkoztam a gép újraindításával, a modem újraindításával, más torrent betöltésével, de semmi. Nem is csináltam semmit, ami ezt idézte volna elő. Mi a fene lehet a gond? Akárki tud segíteni, kérem, nagyon fontos lenne, sorozat függő vagyok... És nem rúgtak ki a torrentoldalról sem. Az arányom 1,67 körüli. Szerkesztve: 2008. Január 3. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Donát: Nem nálad van a gebasz.Ilyen nekem is volt.Valószínű a trackernél van gond.Majd megjavítják.Türelem.hagyd úgy a klienst, majd elindul a letöltés.Amúgy más letöltés megy a webről? A Windows tűzfal meg le van szarva, a utorrent minden hibára azt írja.Bár mondjuk nálam ki van kapcsolva a Windows tűzfala. Most van valami a filecseréléssel, a chello korlátozza a filecserélő hálózatoknál a sávszélességet.Nekem az Extrem van ami 1,2 Mbyte/s lefele, a webről jön is így ,de a torrent csak 150 Kbyte/s-sel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 3. Gratula Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 4. Bódog születésnapot Ludowyc! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hülye jég, egy ép csonttal kevesebb.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Január 6. Hülye jég, egy ép csonttal kevesebb.. Mid tört el Obi?? Szörnyű! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.