Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8.17 éve Késve bár, de Nagyon-nagyon-nagyon(30xszor) Boldog Születésnapot kívánok Karrde! Én meg ugyanennyiszer köszönöm, és még ma van
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8.17 éve Boldog szülinapot Karrde.Egy fél deci Bailey's-t azért guríts le ma.
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8.17 éve Köszi Mina és frenkie Egy pohár szangriát ittam meg Pár éve őrizgetek egy üveget, amit olaszból kaptam, lassan elfogy
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8.17 éve Boldog szüli napot anyám! Vázoljátok már fel a családfátokat!
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8.17 éve Késve bár, de Nagyon-nagyon-nagyon(30xszor) Boldog Születésnapot kívánok Karrde! Üdv itthon Coce!
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8.17 éve Húha.... valahol már volt egy verzió a fórumban. Remélem, nem olyan bonyolult, mint Donda professzoré.
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8.17 éve Remélem, nem olyan bonyolult, mint Donda professzoré. Én egyszer az sw.hu fórumán a hozzászólások alapján megpróbáltam kibogozni, de feladtam...
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8.17 éve Húha.... valahol már volt egy verzió a fórumban. Hát itt (amúgy a fórumközösség topicban lapult, de a kérdezőt tekintve poénos, hogy a forrása mi a képnek ): Szerkesztve: 2008. Augusztus 8.17 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9.17 éve Hát itt (amúgy a fórumközösség topicban lapult, de a kérdezőt tekintve poénos, hogy a forrása mi a képnek ): Kiegészítés! Ortis párja Tenel Ka!
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9.17 éve Remélem, nem olyan bonyolult, mint Donda professzoré. De nem is túl egyszerű
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9.17 éve Hát itt (amúgy a fórumközösség topicban lapult, de a kérdezőt tekintve poénos, hogy a forrása mi a képnek ): Ez igen erős javításra szorul, majd beírom fa nélkül
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9.17 éve Itt mindenki augusztusban született? Isten éltessen Füge!!
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9.17 éve B. Sz.-i N.-t, Darth Füge! Karrde: ne tartsd magadban! Szerkesztve: 2008. Augusztus 9.17 éve - kolmilan
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9.17 éve Boldog szülinapot, MissKarrde! Jó ez a családfa, a nagyszülők felmenőiről úgyse tudtam semmit XD Meg a sok nagynéniről/bácsiról se...
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9.17 éve Köszi szépen, Lara Á, sokat kell ezen a fán javítani, tényleg be fogom írni, de ma már nem, ha nem gond
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9.17 éve Jó ez a családfa, a nagyszülők felmenőiről úgyse tudtam semmit XD Meg a sok nagynéniről/bácsiról se... Nem tudtad, ki a dédnagymamád?
Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9.17 éve Lehet most végre megtudom, ki volt az apám. Jelentkezők írjanak!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.