MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Késve bár, de Nagyon-nagyon-nagyon(30xszor) Boldog Születésnapot kívánok Karrde! Én meg ugyanennyiszer köszönöm, és még ma van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Én is boldog születésnapot kívánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Boldog szülinapot Karrde.Egy fél deci Bailey's-t azért guríts le ma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Köszi Mina és frenkie Egy pohár szangriát ittam meg Pár éve őrizgetek egy üveget, amit olaszból kaptam, lassan elfogy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Boldog szüli napot anyám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Boldog szüli napot anyám! Vázoljátok már fel a családfátokat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Húha.... valahol már volt egy verzió a fórumban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Késve bár, de Nagyon-nagyon-nagyon(30xszor) Boldog Születésnapot kívánok Karrde! Üdv itthon Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Húha.... valahol már volt egy verzió a fórumban. Remélem, nem olyan bonyolult, mint Donda professzoré. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Üdv itthon Coce! Köszi Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Remélem, nem olyan bonyolult, mint Donda professzoré. Én egyszer az sw.hu fórumán a hozzászólások alapján megpróbáltam kibogozni, de feladtam... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Üdv újra itthon, Coce! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 8. (szerkesztve) Húha.... valahol már volt egy verzió a fórumban. Hát itt (amúgy a fórumközösség topicban lapult, de a kérdezőt tekintve poénos, hogy a forrása mi a képnek ): Szerkesztve: 2008. Augusztus 8. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hát itt (amúgy a fórumközösség topicban lapult, de a kérdezőt tekintve poénos, hogy a forrása mi a képnek ): Kiegészítés! Ortis párja Tenel Ka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Boldog szüli napot anyám! Köszönöm szépen, leányom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Remélem, nem olyan bonyolult, mint Donda professzoré. De nem is túl egyszerű Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Hát itt (amúgy a fórumközösség topicban lapult, de a kérdezőt tekintve poénos, hogy a forrása mi a képnek ): Ez igen erős javításra szorul, majd beírom fa nélkül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Itt mindenki augusztusban született? Isten éltessen Füge!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. (szerkesztve) B. Sz.-i N.-t, Darth Füge! Karrde: ne tartsd magadban! Szerkesztve: 2008. Augusztus 9. - kolmilan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Sok Boldog Szülinapot Füge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Boldog születésnapot Füge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Én is boldog szülinapot kívánok! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Boldog szülinapot, Füge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Isten éltessen, Füge! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Boldog szülinapot, MissKarrde! Jó ez a családfa, a nagyszülők felmenőiről úgyse tudtam semmit XD Meg a sok nagynéniről/bácsiról se... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Köszi szépen, Lara Á, sokat kell ezen a fán javítani, tényleg be fogom írni, de ma már nem, ha nem gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Gondolom én már nem leszek rajta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Jó ez a családfa, a nagyszülők felmenőiről úgyse tudtam semmit XD Meg a sok nagynéniről/bácsiról se... Nem tudtad, ki a dédnagymamád? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Lehet most végre megtudom, ki volt az apám. Jelentkezők írjanak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. Augusztus 9. Én se tudtam, hogy ilyen népes családom van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.