Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. (szerkesztve) Én is falura megyek, volt osztálytársam házi bulijába... IHB -s buli? Mondjuk az én bulim olyan helyen és környezetben lesz, amihez ezer szállal kötődök. Szerkesztve: 2008. December 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Nem, nem leszek részeg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Lehet hogy sikerül egy Transformers szilveszterezést megszervezni. Kár hogy SW témában ilyet sosem csináltunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Nem, nem leszek részeg Majd mesélj a józanságodról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Elrvileg valami házibuliban. Piálás az meglesz. Délután már jönnek emebrek hozzám. Pesze ,csak ha minden ok lesz, mert ma elkapott a gépszíj. Du már 38,5 fokos lázam volt és most is szarul érzem magam. Szedem is a gyógyszereket. Komolyan ezt nem hiszem el. Mától csináltam volna a terveket. Pl könyvolvasás, vagy 24 megnézése. Nagyon nem úgy alakul ez a két hét szabi ahogy én elterveztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 27. (szerkesztve) No, számítógéphez értő jóemberek! Eddig a youtube-videók megjelentek. Egy ideig. Mostanában (kb 2 hete) beillesztve már nem, de a youtube oldalról bármit meg tudtam nézni ami ott volt. Tegnap este legalábbis még működött. Ma meg azzal fogad a youtube, hogy "Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. " Leszedem az új flashplayert, megjelenik az a videó hogy "ha ezt látod, sikerült" , megyek vissza a youtube-ra, uganaz a szöveg fogad. Megint rákattogok az adobe linkre, és nem jelenik meg az a videó..... Mindez Explorerrel. Tűzrókával működik, de szeretném, ha Explorerrel is működne. EDIT: Semmit nem csináltam azóta, de most épp működik. Explorerből. Beillesztve. A youtube oldalról viszont nem. Szerkesztve: 2008. December 28. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Mindez Explorerrel. Tűzrókával működik, de szeretném, ha Explorerrel is működne. Hol itt a probléma? Elég sok bosszúságot szokott okozni az IE mindenkinél, nálam legalább is mindenképpen. Használd a Firefox-ot, vagy ha az nem tetszik, akkor az Opera-t. De ha ragaszkodsz az IE-hez, akkor próbáld leszedni ezt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. (szerkesztve) No, próbálom. A másik bajom, h Dzséjt leszabályoztatta velem valahol a virtuális memóriát. Nos, nem lett gyorsabb, ellenben folyton rinyál hogy kicsi neki, és pl az előbb attól volt baromi lassú, hogy apám térfelén megjelent ehy ilyenm üzenetecske és amíg át nem jelentkeztem és le nem okéztam, addig a CPU tevékenykedés 77-80 %-át ez kötötte le. (átjelentkeztem, leokéztam, azóta legalább azt a 77 %- ot visszakaptam most. De attól még útban van) Hogyan álítsam ezt vissza? Szerkesztve: 2008. December 28. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Ha változtatni akarod a virtuális memóriád métetét, akkor: Sajátgép-->Jobbklikk-->Tulajdonságok-->Speciális-->Teljesítmény-beállítások-->Speciális-->Virtuális memória-módosítás Elvileg a ram méretének 1,5x-ese az optimális, szóval ha 1 gb-od van akkor másfelet kéne a virtuális memóriának megadni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Erről a memóriáról jut fejembe, hogy nem is mondtam, a múltkori megpróbáltatások után, egy alkalommal csak a vadi új 1 gigás memóriát raktam a gépbe. Nah, jött is a kékhalál újfent. Valszeg már az alaplapom ( jó öt éves már) nem bírja a hiába megfelelő számozással bíró, vadi új memóriakártyát. ( Kingmax DDR400). Szóval maradt a jó öreg régi 512-es. Nincs semmi gond vele, de azért elkeserítő, hogy nem tudom már bővíteni ezt a matuzselemet. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Á, szilveszter. Valami jó kis közösségis helyre vágyom (értsd: jó buli és társai), de Oldie-val nem igazán lehet ilyen szempontból kimozdulni, szóval marad a négy fal Frenkie, jobbulást! Húgom is pár napja esett bele ebbe a mostanában terjengő nyavalyába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Valszeg én átalszom az egész szilveszteri hacacárét. Jobbulást frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Kedves anyám, itasd le és utána viheted táncolni.................. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Senki se kényszerít senkit se. Ha buliba akar menni, nosza. De én már kiöregedet vén f*sz vagyok az ilyesmihez. Nem is voltam az a pörgős, társaságis tipus. Rendszerint vagy tv, vagy átalszom a szilvesztert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Na nézd csak az aggastyánt! Még ha én mondanék ehhez hasonlókat, az is hülyeség lenne... Mondd azt, hogy semmi kedved hozzá, vagy már minden épkézláb helyen elfogyott a belépő, stb... Az is elfogadhatóbb indok. Még, hogy kiöregedett! 70 éves mamákkal is buliztam már együtt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Na nézd csak az aggastyánt! Még ha én mondanék ehhez hasonlókat, az is hülyeség lenne... Mondd azt, hogy semmi kedved hozzá, vagy már minden épkézláb helyen elfogyott a belépő, stb... Az is elfogadhatóbb indok. Még, hogy kiöregedett! 70 éves mamákkal is buliztam már együtt... Akkor úgy mondom, hogy harmincon túl már nyugis típus vagyok. Pörögjenek a tizenévesek. Nem az én műfajom amúgy sem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Gyere velem Karrde! Garantált a kerítésszaggatás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Csábító ötlet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Isten éltesse a fórum legnémább, ám legtöbbet olvasó tagját! Isten éltesse reaper -t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Boldog szülinapot, reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Isten éltessen, reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Szilveszterkor mi is családi buliba megyünk, tavaly is ott voltunk, Törökbálinton, és olyan jól sikerült, hogy idén megkíséreljük megismételni. Nagy berúgás nem lesz, mert valamikor hajnalban haza is kell jönni, de zene, tánc az igen (jöhetnek a 80-as évek slágerei ), így a jó hangulat mérsékelt alkoholfogyasztás mellett is biztosított. :P Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Sok Boldog Szülinapot reaper! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. (szerkesztve) Boldogat Reaper! Ma végre befejeződött a Szilveszteri/Újévi szervezkedés. Szilveszterre kibéreltük a helyi uszodás szórakozóhelyet a haverokkal (38 fő). Január 1-én pedig nagyszabású táblás RPG aljas szerepjáték lesz SW, LOTR témában és társasozás: Monopoly, Rumikub, Warcraft, Scrabble, Activity, Poker és Wii-zés és . Szóval jó kis mulatság lesz Szerkesztve: 2008. December 28. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Köszi szépen, beállítva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. (szerkesztve) Miért nem nézi? Pedig annyira várta... Neked pedig minél előbbi netet kívánok!! Azért nem nézem, mert annyira tetszett a mozi, hogy nem bírnám ki a várakozást a részek között, s így mikor vége lesz az első évadnak, akkor fogom megnézni egyben. Más sorozatoknál is így szoktam, türelmetlen fajtából való vagyok. Fóbi: Jól hangzik Szerkesztve: 2008. December 28. - Mina Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. De jó látni téged Mina. Ennyire azért nem lehetsz türelmetlen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mina Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. De jó látni téged Mina. Ennyire azért nem lehetsz türelmetlen. De, hidd L, az vagyok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. De, hidd L, az vagyok Elhiszem, de sokkal jobb ha az ember végig élvezi az egészet hónapokon keresztül, ráadásul megbeszéli a többiekkel. Egyszerre megnézed az max. fél nap és ennyi. De nem akarlak befolyásolni mert láthatóan már eldöntötted a dolgot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. December 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 28. (szerkesztve) Nem ért valaki a wordpresshez? Már napok óta ezzel szenvedek. Feltelepítettem már vagy százszor, fizetős tárhelyre, de bejelentkezéskor csak egy üres fehér lap jön be. Maga az index megjelenik, de így nem tudok belépni az admin felületre, stb... Próbáltam már 2.7-es verzióval és 2.5-össel is... Esetleg valakinek van valami ötlete, hogy mi a probléma? Később: tárgytalan, az angol működik Szerkesztve: 2008. December 28. - Lara Strong Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.