JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Nagyon boldog szülinapot Lenci! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Boldog születésnapot Lenci, kóboroljál akárhol Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 19. Boldog születésnapot, Lenci Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Boldog szülinapodat! Négyes lett a sebészetem, úgyhogy februárig pihi van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Boldog szülinapot Lencinek aki valszeg valami nagy dobásra készülhet video ügyben mert piszok rég járt erre. Lassan két éve lesz, hogy nem lépett be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Boldog születésnapot Lenci, kóboroljál akárhol Valószínűleg Floridában van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Valószínűleg Floridában van. Kezdjük el őt ezért sajnálni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Kezdjük el őt ezért sajnálni? Semmiképpen. Ha jól tudom Amerikában él a barátnője, és kiment hozzá. Sose volt buta gyerek ez a Lenci. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Négyes lett a sebészetem, úgyhogy februárig pihi van Szép Én el se tudnám képzelni, hogy ilyesmit csináljak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Valószínűleg Floridában van. Attól még mutatkozhatna. Végtére ott is van net, vagy nincs? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Attól még mutatkozhatna. Végtére ott is van net, vagy nincs? Ez nagyon igaz. Remélem egyszer visszatér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Négyes lett a sebészetem, úgyhogy februárig pihi van Drakula. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Szép Én el se tudnám képzelni, hogy ilyesmit csináljak No, ezt én se. Gratula, Krande! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Attól még mutatkozhatna. Végtére ott is van net, vagy nincs? Elmaradott vidék... Egyébként gratula a 4-eshez kaszabolástanból! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 20. Krande neked gratulálok, Lencinek pedig Boldog Születésnapot! A Yodás videója még mindig üt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Köszi mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Gratula Krande, B. Sz. Lenci! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Krande! Nem mondom még egyszer, hogy szedd ki ezeket az izéket az aláírásodból, mert különben megteszem én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. ....mintha nem lett volna módodban szólni.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 21. ....mintha nem lett volna módodban szólni.... Legalább háromszor szóltam már.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Boldog szülinapot, Tenel Ka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. No akkor itt is Isten éltesse őt és párját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Boldog Születésnapot Tenel Ka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Eszter Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Boldog szülinapot, Márti! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. (szerkesztve) Örömmel jelenthetem, hogy újra van internetem! (November 24-e óta nem volt ) (lehet, hogy ez nem fontos senki másnak, nekem az ) Szerkesztve: 2009. Január 22. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Isten éltessen királynő! Phobos csak annyit tudok írni, hogy VÉGRE!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Január 22. Miért nem magyar a tudomény nyelve? Most nem kéne transzkripciós útvonalakról angolul fordítanom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.