Hozzászólás ideje: 2009. Január 20.16 éve Szerző Boldog szülinapodat! Négyes lett a sebészetem, úgyhogy februárig pihi van
Hozzászólás ideje: 2009. Január 20.16 éve Boldog szülinapot Lencinek aki valszeg valami nagy dobásra készülhet video ügyben mert piszok rég járt erre. Lassan két éve lesz, hogy nem lépett be.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 20.16 éve Boldog születésnapot Lenci, kóboroljál akárhol Valószínűleg Floridában van.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 20.16 éve Kezdjük el őt ezért sajnálni? Semmiképpen. Ha jól tudom Amerikában él a barátnője, és kiment hozzá. Sose volt buta gyerek ez a Lenci.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 20.16 éve Négyes lett a sebészetem, úgyhogy februárig pihi van Szép Én el se tudnám képzelni, hogy ilyesmit csináljak
Hozzászólás ideje: 2009. Január 20.16 éve Szerző Valószínűleg Floridában van. Attól még mutatkozhatna. Végtére ott is van net, vagy nincs?
Hozzászólás ideje: 2009. Január 20.16 éve Attól még mutatkozhatna. Végtére ott is van net, vagy nincs? Ez nagyon igaz. Remélem egyszer visszatér.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 20.16 éve Négyes lett a sebészetem, úgyhogy februárig pihi van Drakula.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 20.16 éve Szép Én el se tudnám képzelni, hogy ilyesmit csináljak No, ezt én se. Gratula, Krande!
Hozzászólás ideje: 2009. Január 20.16 éve Attól még mutatkozhatna. Végtére ott is van net, vagy nincs? Elmaradott vidék... Egyébként gratula a 4-eshez kaszabolástanból!
Hozzászólás ideje: 2009. Január 20.16 éve Krande neked gratulálok, Lencinek pedig Boldog Születésnapot! A Yodás videója még mindig üt.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 21.16 éve Krande! Nem mondom még egyszer, hogy szedd ki ezeket az izéket az aláírásodból, mert különben megteszem én.
Hozzászólás ideje: 2009. Január 21.16 éve ....mintha nem lett volna módodban szólni.... Legalább háromszor szóltam már....
Hozzászólás ideje: 2009. Január 22.16 éve Örömmel jelenthetem, hogy újra van internetem! (November 24-e óta nem volt ) (lehet, hogy ez nem fontos senki másnak, nekem az ) Szerkesztve: 2009. Január 22.16 éve - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje: 2009. Január 22.16 éve Isten éltessen királynő! Phobos csak annyit tudok írni, hogy VÉGRE!!!!
Hozzászólás ideje: 2009. Január 22.16 éve Miért nem magyar a tudomény nyelve? Most nem kéne transzkripciós útvonalakról angolul fordítanom...
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.