Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. (szerkesztve) Nevelés kérdése. Én biztos nem f*szoznék le senkit poénból, születésnapja alkalmából, ahogy egyéb "hízelgő" jelzőt sem aggatnék rá. Bármit hiszel is, nagyon sokat szoktunk viccelődni haverokkal, és nagyon is értem a poént, épp csak ezt nem igazán tartom helyén valónak, nem mellesleg viccesnek sem. De hát ízlések és pofonok. Szerkesztve: 2009. Május 1. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Bezzeg engem még élőben is levénf*szoznak a haverjaim. Meg én is őket Pláne azután érdekes ezt sértésnek venni, hogy még Bambu is baromi messze van a vén jelzőtől. Na de, ahogy Donát írta, ízlések és ficamok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Én meg magamat szoktam sűrűn levénf*szozni. Már gondolkodtam rajta modorosabb napjaimon, hogy lekeverek magamnak egyet ilyenkor. Te tartok tőle, hogy ebből harag lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Én meg magamat szoktam sűrűn levénf*szozni. Már gondolkodtam rajta modorosabb napjaimon, hogy lekeverek magamnak egyet ilyenkor. Te tartok tőle, hogy ebből harag lenne. Ha gondolod, hogy szükséged van segítségre, önként vállalom! Hidd el, igazán nem lenne nagy fáradtság Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Ha gondolod, hogy szükséged van segítségre, önként vállalom! Hidd el, igazán nem lenne nagy fáradtság Áh, szerintem a nettó harminc kilós alkatoddal neked fájna jobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Áh, szerintem a nettó harminc kilós alkatoddal neked fájna jobban. 55-öt, és azért egy baseballütő támogatásával még én is eredményes tudok lenni Majd Kirk-fuzók kicsit, aztán leshetsz http://nocadlee.sfblogs.net/2009/04/29/kir...veszeti-alapok/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Már gondolkodtam rajta modorosabb napjaimon, hogy lekeverek magamnak egyet ilyenkor. Te tartok tőle, hogy ebből harag lenne. A skizofrénia jeleit vélem rajtad felfedezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. A skizofrénia jeleit vélem rajtad felfedezni. Rajtunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Rajtunk? Ja hogy már többen vagytok. Súlyosabb a helyzet mint hittem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Ja hogy már többen vagytok. Hisz hatökör Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Meg hétpróbás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Boldog Szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Boldog szülinapot Bomarr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Nagyon be vagyok rúgva. Egész nap ittam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Nagyon be vagyok rúgva.Egész nap ittam. Csak óvatosan akkor a nettel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Én nem ittam, mégis megfájdult a fejem Ody, kimentél a majálisra a strandra? Mi elmentünk családdal, egy része totál hanyagolható lett volna, egy része viszont jó volt Sajnos két jó rész között volt a hanyagolható Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Én nem ittam, mégis megfájdult a fejem Ody, kimentél a majálisra a strandra? Mi elmentünk családdal, egy része totál hanyagolható lett volna, egy része viszont jó volt Sajnos két jó rész között volt a hanyagolható Nem Cegléden voltam Krande! A strandot nem igazán kultiválom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Khmm.. vigyázz a névelírásra Tudom, könnyű összekeverni, de ott van a hsz-ok mellett a név, tessék lemásolni Nem a strandon volt, hanem csak mellette Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Khmm.. vigyázz a névelírásra Tudom, könnyű összekeverni, de ott van a hsz-ok mellett a név, tessék lemásolni Nem a strandon volt, hanem csak mellette Igazad van, bocsi'. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Semmi baj, nincs is harag Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Khmm.. vigyázz a névelírásra Tudom, könnyű összekeverni, de ott van a hsz-ok mellett a név, tessék lemásolni Nem a strandon volt, hanem csak mellette Hmm... Ilyet is ritkán látni... Akasztják a hóhért... Látszik, hogy a csempészek bátrak. És még be is jön nekik... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Igyekszem, no Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Apropó strandok. A Rómaifürdő még nem nyitott ki, a Palatinus vízicsúszdájához meg tegnap rendelték meg a pótalkatrészt Más: Monty Robertsnek nemsokára szülinapja lesz, lehet az oldalán jókívánságokat hagyni. Orki, ez főleg neked szól Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Nagyon nagy igazságot mond az öreg tata a nyugdíjas évekről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Lezúgtam a székemről bazz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Nagyon nagy igazságot mond az öreg tata a nyugdíjas évekről Érdekes vers, és biztos van benne sok igazság, de én azért reménykedem, hogy ennél több is várhat ránk öregkorunkra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Utólag boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Nagyon be vagyok rúgva.Egész nap ittam. Na ez gáz volt.Legalább hamar kikapcsoltam a gépet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Na ez gáz volt.Legalább hamar kikapcsoltam a gépet. Pénteken én is hörpintettem egy kis bort, ha ez megnyugtat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. (szerkesztve) Ez a hétvége most intenzív piálás volt.Pénteken majális majd este Tabán.Meleg is volt, sör is, aztán este már szépen néztem ki.Dehogy minek kapcsoltam be a gépet az rejtély.Mert utána mentem is aludni.Tegnap meg szülinapon volta este.Hát ott sem vizet ittam. Most egy darabig nem kell az alkohol. Szerkesztve: 2009. Május 3. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.