Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nevelés kérdése. Én biztos nem f*szoznék le senkit poénból, születésnapja alkalmából, ahogy egyéb "hízelgő" jelzőt sem aggatnék rá. Bármit hiszel is, nagyon sokat szoktunk viccelődni haverokkal, és nagyon is értem a poént, épp csak ezt nem igazán tartom helyén valónak, nem mellesleg viccesnek sem.

De hát ízlések és pofonok.

Szerkesztve: - Donát

Hozzászólás ideje:

Bezzeg engem még élőben is levénf*szoznak a haverjaim. Meg én is őket :P

Pláne azután érdekes ezt sértésnek venni, hogy még Bambu is baromi messze van a vén jelzőtől. Na de, ahogy Donát írta, ízlések és ficamok :D

Hozzászólás ideje:

Én meg magamat szoktam sűrűn levénf*szozni. :P Már gondolkodtam rajta modorosabb napjaimon, hogy lekeverek magamnak egyet ilyenkor. Te tartok tőle, hogy ebből harag lenne. :D

Hozzászólás ideje:
Én meg magamat szoktam sűrűn levénf*szozni. :P Már gondolkodtam rajta modorosabb napjaimon, hogy lekeverek magamnak egyet ilyenkor. Te tartok tőle, hogy ebből harag lenne. :D

Ha gondolod, hogy szükséged van segítségre, önként vállalom! Hidd el, igazán nem lenne nagy fáradtság :D

Hozzászólás ideje:
Ha gondolod, hogy szükséged van segítségre, önként vállalom! Hidd el, igazán nem lenne nagy fáradtság :D

Áh, szerintem a nettó harminc kilós alkatoddal neked fájna jobban. :P:D

Hozzászólás ideje:
Már gondolkodtam rajta modorosabb napjaimon, hogy lekeverek magamnak egyet ilyenkor. Te tartok tőle, hogy ebből harag lenne. :D
A skizofrénia jeleit vélem rajtad felfedezni. :P
Hozzászólás ideje:

Én nem ittam, mégis megfájdult a fejem :lol:

Ody, kimentél a majálisra a strandra? Mi elmentünk családdal, egy része totál hanyagolható lett volna, egy része viszont jó volt :( Sajnos két jó rész között volt a hanyagolható :clap:

Hozzászólás ideje:
Én nem ittam, mégis megfájdult a fejem :lol:

Ody, kimentél a majálisra a strandra? Mi elmentünk családdal, egy része totál hanyagolható lett volna, egy része viszont jó volt ;) Sajnos két jó rész között volt a hanyagolható :clap:

Nem Cegléden voltam Krande! A strandot nem igazán kultiválom. :(

Hozzászólás ideje:

Khmm.. vigyázz a névelírásra :lol: Tudom, könnyű összekeverni, de ott van a hsz-ok mellett a név, tessék lemásolni :(

Nem a strandon volt, hanem csak mellette :clap:

Hozzászólás ideje:
Khmm.. vigyázz a névelírásra :) Tudom, könnyű összekeverni, de ott van a hsz-ok mellett a név, tessék lemásolni :)

Nem a strandon volt, hanem csak mellette :)

Hmm... Ilyet is ritkán látni... ;) Akasztják a hóhért... :clap::lol: Látszik, hogy a csempészek bátrak. És még be is jön nekik... :(

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Apropó strandok. A Rómaifürdő még nem nyitott ki, a Palatinus vízicsúszdájához meg tegnap rendelték meg a pótalkatrészt :clap:

Más: Monty Robertsnek nemsokára szülinapja lesz, lehet az oldalán jókívánságokat hagyni. Orki, ez főleg neked szól :lol:

Hozzászólás ideje:

Ez a hétvége most intenzív piálás volt.Pénteken majális majd este Tabán.Meleg is volt, sör is, aztán este már szépen néztem ki.Dehogy minek kapcsoltam be a gépet az rejtély.Mert utána mentem is aludni.Tegnap meg szülinapon volta este.Hát ott sem vizet ittam. :)

Most egy darabig nem kell az alkohol.

Szerkesztve: - frenkie

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.