Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Ami viszont igazán gáz, az délutáni csúcsban elnézni a Rákóczi úton azt az utcát, amin le kéne fordulni (kocsival voltunk), hogy valahogy kikeveredjen az ember a városból, és utána az Erzsébet-híd alatti megfordulási lehetőséget választani :( Garantált 40-45 perc a gyalog kb. 10 perces út :D

Én nem is járok Budapest belvárosában autóval... Egyszer próbáltam meg hétköznap nap közben Pestlőrincről eljutni a János Kórházig 4 keréken (aki ismeri Pestet, azt tudja, hogy ez kb. majdnem teljesen átellenben van) - de aztán a Kálvin térnél másfél óra utazás és dugóban tötyörgés után után feladtam: leparkoltam a Veres Pálné utcában és metróval mentem tovább. Így összességében több mint 2 óra alatt sikerült megtennem az egyébként legfeljebb 1 és 1/4 órás utat...

Hozzászólás ideje:

Mi is vonattal meg BKV-val mentünk volna, ahogy máskor, de jött a főnöknőnk is (egynapos tanfolyamon voltunk ma), és ő csak kocsival megy mindenhova, így mentünk négy keréken. Egy agyrém. Ráadásul reggel elkéstünk, mert képtelen volt időben indulni, a Keletinél meg lezárás van, és keringtünk, mire végre bejutottunk az úti cél utcájába. Kész téboly volt a nap.

Hozzászólás ideje:

orki: gratulálok.

Pont ilyen érveket szoktam felhozni az autó ellen.Van pár haverom akik anélkül sehova, mert kényelmes, meg nem kell rá várni.Csak a dugókat nem veszik figyelembe.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hajjaj, én naponta látom a sok Doktor Fontos Akárkit amint a márkakupac autóikkal jönnek le a Rózsadombról és persze szagholják egymás füstjét lelkesen. Ja, és ezt Homo sapiensnek* hívjuk.

*bölcs.... igen találó megnevezés

Hozzászólás ideje:

Én ezt a linket ismerem: http://www.konyv-e.hu/ :D

Én még nem használtam aktívan, de ahogy néztem, itt inkább ismeretterjesztő könyvek, történelmi értekezések, és kötelező olvasmányok vannak (regények, versek) - de hátha ez is jól jön valakinek. :D

Hozzászólás ideje:

Tényleg jók ezek a linkek, csak az a baj, hogy én könyvet kézben tartva szeretek és szoktam olvasni. :)

Hozzászólás ideje:

Igen, úgy a legjobb, de már egyre jobban azon van a társadalom, hogy ebook-on olvasnak. Egyik barátom is egy informatikusi OKJ-t végez és nincsenek hagyományos tankönyveik, hanem pdf-eket kaptak, hogy onnan tanuljanak ha valamit nem tudnak.

Viszont ha lesz majd e-papír, akkor megoldódik a gépen olvasás problémája (szép álom :) )

Hozzászólás ideje:

Liam Neeson aka QuiGon ma 57 éves!

Füle érjen Yodáig :)

És persze nem mellékesen Odynak is boldog névnapot! :D:D

Hozzászólás ideje:
Nincs valakinek véletlenül, egy bitgate-es meghívója?

nekem sajna nincs, még elég sokat fel kell töltenem hozzá, de hidd el, tök fölösleges, ncore-on sokkal több dolog van fent mint bitgate-en, mert oda a tvtime nem is engedi h felkerüljenek a cuccai.

De ha lesz akkor szólok.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.