Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. (szerkesztve) Ööö... némi hiányérzetem van, hol van az Egyéb fontos 2.0? Be lett olvasztva az Egyéb fontosba. Mint ahogy Filmek 3.0-t és 2.0-t sem látsz. Jaj, milyen figyelmetlenek ezek a nők... Boldog születésnapot barnez! Szerkesztve: 2009. Június 10. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Boldog szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Végre egy tisztességes férfiember Frenkie. Ez nagyjából annyit tesz -ismerve ugye azt a szitut, hogy mást mond a nő mint amit gondol-, hogy könnyebben idomítható vagy :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Happy szülidayt! Nem vagy Te egy kicsit rosszindulatú? Éppen csak egy hangyányit Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. B. SZN.-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Be lett olvasztva az Egyéb fontosba. Mint ahogy Filmek 3.0-t és 2.0-t sem látsz. Jaj, milyen figyelmetlenek ezek a nők... Ha be van olvasztva az elsőbe, akkor a kettesből is első lett, vagyis akkor ez elvileg a 2.0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Sok Boldog Szülinapot barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Boldog szülinapot, barnez! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. A nőkre kedvességgel és odafigyeléssel lehet hatni.Legalábbis szerintem. Lehet mással is, de hosszú távon ez a jó hozzáállás. Mindig az a kérdés, hogy van-e hosszú távra tervezés Frenkie. Ez nagyjából annyit tesz -ismerve ugye azt a szitut, hogy mást mond a nő mint amit gondol-, hogy könnyebben idomítható vagy Ez durva félreértelmezése a dolgoknak :D Ha be van olvasztva az elsőbe, akkor a kettesből is első lett, vagyis akkor ez elvileg a 2.0 Ez a beolvasztás most engem is megkavart kicsit, az én logikám is épp a fent javasoltat kívánná meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Anyám megkért, hogy menjek ki és a sámán dobommal doboljak esőért. 3 perc múlva jég kezdett esni, normális ez?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Anyám megkért, hogy menjek ki és a sámán dobommal doboljak esőért. 3 perc múlva jég kezdett esni, normális ez?! Biztos félreütötted az ütemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Anyám megkért, hogy menjek ki és a sámán dobommal doboljak esőért. 3 perc múlva jég kezdett esni, normális ez?! Jó hangos lehettél húgi, mert itt Kutyakeszin is gyűlnek a sötét fellegek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Az elképzelhető, mert most ismét süt a Nap! Az időjósok meg elmehetnek hangyát szedni. OFF: Mindenki neve alatt van valami titulus. Anyánké, alatt a mindenlében kanál, Oldie a T6000, Dzséjt supreme chancellor, én nem kapok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Az elképzelhető, mert most ismét süt a Nap! Az időjósok meg elmehetnek hangyát szedni. OFF: Mindenki neve alatt van valami titulus. Anyánké, alatt a mindenlében kanál, Oldie a T6000, Dzséjt supreme chancellor, én nem kapok? Írd be amit akarsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Köszi, kitaláltatom Oldieval! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Szittyamaflány...mi más? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Szittyamaflány...mi más? Ez az, csak nem jutott eszembe! Akkor legyen ez, kérlek szépen Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Dzséjt supreme chancellor Wow, szerintem ez a Dzséjt Donát lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Bocsi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. (szerkesztve) Frenkie. Ez nagyjából annyit tesz -ismerve ugye azt a szitut, hogy mást mond a nő mint amit gondol-, hogy könnyebben idomítható vagy Az gáz már ha az egyik fél idomítva van.Az odafigyelést különben tapasztalom.A cégnél az adminisztrációs hölgynek ha megváltozik valamije(haj, ruha stb..), akkor mindig megdicsérem.Ez nagyon tetszik neki.Mármint, hogy észreveszem a változást. Barnez: Boldog szülinapot.Látogass meg egy búfelejtő helyet a jeles alkalomból. Szerkesztve: 2009. Június 10. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Az gáz már ha az egyik fél idomítva van.Az odafigyelést különben tapasztalom.A cégnél az adminisztrációs hölgynek ha megváltozik valamije(haj, ruha stb..), akkor mindig megdicsérem.Ez nagyon tetszik neki.Mármint, hogy észreveszem a változást. Hidd el, a NŐ szerint nem Naná, hogy tetszik nekik. Nem is magukért cicomázzák ki magukat. Ez a csapda, amire nekünk férfiaknak ügyelnünk kell. Egyből nem szabad a lábuk elé vetődnünk, hagyj küzdjenek egy picit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Anyám megkért, hogy menjek ki és a sámán dobommal doboljak esőért. 3 perc múlva jég kezdett esni, normális ez?! Hát nem, de ez van, semmi sem lehet tökéletes. A jég az meg nagyon gáz Az gáz már ha az egyik fél idomítva van.Az odafigyelést különben tapasztalom.A cégnél az adminisztrációs hölgynek ha megváltozik valamije(haj, ruha stb..), akkor mindig megdicsérem.Ez nagyon tetszik neki.Mármint, hogy észreveszem a változást. Nem is jó az idomítás, ez tény A figyelem viszont meg nagyon jó, rendes vagy a kolléganőkkel Szívem, én tuti nem a pasiknak öltözöm, mert körülöttem csak vének vannak, max még az öcsém Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Szívem, én tuti nem a pasiknak öltözöm, mert körülöttem csak vének vannak, max még az öcsém A nagy átlagról beszéltem. Ha a nő el akar érni valamit azt ügyes praktikákkal el is éri Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Én még ilyet nem tapasztaltam, szóval kívül vagyok az átlagon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Az itteni fórumos férfiak szerintem jobb könyvet írnának rólunk, mint Dr. Csernus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Hidd el, a NŐ szerint nem Naná, hogy tetszik nekik. Nem is magukért cicomázzák ki magukat. Ez a csapda, amire nekünk férfiaknak ügyelnünk kell. Egyből nem szabad a lábuk elé vetődnünk, hagyj küzdjenek egy picit. Természetesen van ilyen is.Abban is egyetértek, hogy az a nő akinek félig(vagy egészen) kint van mindene az azért csinálja hogy szedjék fel és bámulják.De ezeket a praktikákat inkább H.P-nál látom.Azok meg kellenek a kutyának.Egy intelligens kedves hölgy nem ezzel hívja fel magára a figyelmet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Természetesen van ilyen is.Abban is egyetértek, hogy az a nő akinek félig(vagy egészen) kint van mindene az azért csinálja hogy szedjék fel és bámulják.De ezeket a praktikákat inkább H.P-nál látom.Azok meg kellenek a kutyának.Egy intelligens kedves hölgy nem ezzel hívja fel magára a figyelmet. Ez nem praktika. Praktika az amikor úgy adja el neked a "cuccost", hogy te ne annak gondold. Míg a h*lye pics* kidobja a melleit meg a fél valagát, addig a praktikával élő nő ízlésesen tálalja eléd. Nézd csak meg pl azokat a csajokat akik egy pántos, nyári, hosszú szárú ruhákban kószálnak. Ők okosan csak következtetni engednek arra, hogy mit is tartogatnak alatta. Nem látod a mellének feszességét, vagy a popsiján a narancsbőrt, mégis rabjává tesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 10. Ez nem praktika. Praktika az amikor úgy adja el neked a "cuccost", hogy te ne annak gondold.Míg a h*lye pics* kidobja a melleit meg a fél valagát, addig a praktikával élő nő ízlésesen tálalja eléd. Nézd csak meg pl azokat a csajokat akik egy pántos, nyári, hosszú szárú ruhákban kószálnak. Ők okosan csak következtetni engednek arra, hogy mit is tartogatnak alatta. Nem látod a mellének feszességét, vagy a popsiján a narancsbőrt, mégis rabjává tesz Hát igen ebben van valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 11. Naná, hogy tetszik nekik. Nem is magukért cicomázzák ki magukat. Ez a csapda, amire nekünk férfiaknak ügyelnünk kell. Hát, részben ez is igaz. De néha meghökkenve veszem tudomásul, hogy újabban szeretnék legalább magamnak tetszeni. Márpedig, ha még én is....? Egyébként januárban levágattam a hajamat magam kedvéért, és mégis baromi jól esik hogy aki azelőtt hosszú hajjal ismert az most mind szóvá teszi hogy mennyivel jobban áll. Egy kis pozitív megerősítés, minden hátsóság nélkül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.