Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Min csodálkozol? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Min csodálkozol? Az elmúlt öt hozzászólásodon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Az elmúlt öt hozzászólásodon. Való tény, utálom a politikát, de a politikusokat még inkább. De ezen nincs mit csodálkozni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. (szerkesztve) Akkor innentől kezdve a politikai megnyilvánulás bármilyen formáját bannal fogom illetni. Szóval lehet meggondolni mit írtok ide. Ez nem vicc! Nem érdekel ki részeg, vagy vagy fáradt vagy a ménkű tudja mi. Azonnal bannolni fogom. Poltikai hovatartozástól függetlenül. Szerkesztve: 2009. Június 14. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Bírom, hogy még nem tudták megtalálni a lezuhant Airbus gépnek a fekete dobozát. :S Most akkor ad le jelzést a doboz, vagy nem? Vagy mekkora ennek a pontossága, hogy be tudják mérni? Minden esetre most mondták a hírekben, hogy ötven halottat már megtaláltak csonttörésekkel, égés nyomok nélkül, szóval a gép odafönt egész egyszerűen összetört. A pontosságuk 100 m-től 10 km-ig terjed. Attól függ, hová került. Felszínen rádiójeleket ad, ez a pontosabb, ilyen esetben nagyon gyorsan meg lehet találni. Víz alatt szonárjelekkel ad hírt magáról, na ez a pontatlan verzió, pláne, ha valami jó zegzugos területen ért talajt. Úgy egy hete a BORS napilapban kiemelt hírként azt közölték, hogy minden bizonnyal UFO-val ütközött a repülőgép Bors? Már biztos, hogy biztos. Biztos az UFO álcázva volt. Alapesetben ez ugye úgy működik, hogy bekapcsol a fénygörbítő lájttzisztor, így a szem számára lesz láthatatlan, plusz másodlagos védelemként az interfázisos mufisztor is aktiválódik, így az anyag áthaladhat rajta. Na már most, valószínűleg (UFO komám, Mutyi szerint, aki főállásban intergalaktikus baleseteken szokott helyszínelni) az utóbbi, vagyis az interfázisos mufisztor meghibásodott, de a trankurlináris vészjelző nem érzékelte, ezért a pilóták sem tudtak róla. Pechükre, mivel láthatatlanok voltak (hiszen a lájttzisztor működött), a repülő nekiment. Mutyi szerint sajnálatos baleset, persze csak feltételezés, mert a Markala II-es vészmentőbója még nem ért haza. Mutyi szerint örülnünk kéne, hogy nekünk csak egy óceánt kell átfésülni a fekete dobozért. Nekik hat galaxist kell átnyálazni, hogy megleljék azt a nyüves bóját. Amúgy Mutyi egy kolleginája nyilatkozott a Borsnak, aki csáptanúja volt a balesetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Csak egy mérsékelt véleményt szerettem volna írni, csak későn jöttem ide Eh... pedig tényleg jó érv lett volna Politika topikba mehet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Csak egy mérsékelt véleményt szerettem volna írni, csak későn jöttem ide Eh... pedig tényleg jó érv lett volna Politika topikba mehet? Nincs politika topik és nem is lesz itt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Lehet, hogy kiderül, hogy már pedig a Giant Shark létezik Ugrott egy jó nagyot és hamm. Jaja, de morbid vagyok én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Eh... pedig szerettem Bomarr írásait olvasni a témában, olyan jól értesült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Nincs politika topik és nem is lesz itt. Ja nem szabad, mert 2006-ban is elszabadultak az indulatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Eh... pedig szerettem Bomarr írásait olvasni a témában, olyan jól értesült Nézni kell sok-sok vitafórumot a tv-ben, meg híroldalakat olvasni Illetve saját bőrön tapasztalt dolgok után következtetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Épp elég ha néha ezt a topikot telepolitizáljuk, nem hiányzik még egy külön kápolna is neki. A Jobbikon meg nem kell kiakadni, állítólag egy csomó EU országban a hozzájuk hasonlók erősödnek. Magyarország csak beállt a sorba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Vitafórum helyett a saját érzéseidre is hagyatkozhatnál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Vitafórum helyett a saját érzéseidre is hagyatkozhatnál. Per pillanat az dominál, de mint írtam megváltást nem fogok várni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Nézni kell sok-sok vitafórumot a tv-ben, meg híroldalakat olvasni Ha majd nyugdíjas leszek, akkor lesz ilyenekre is időm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Ha majd nyugdíjas leszek, akkor lesz ilyenekre is időm Mondod most... A nyugdíjasoknak sosincs idejük semmire, és erről meggyőződtem magam is némi megfigyelés árán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Mondod most... A nyugdíjasoknak sosincs idejük semmire, és erről meggyőződtem magam is némi megfigyelés árán. Egyetértek Másrészről ha addig nem saját szemével, fülével satöbbö nézz utána a dolgoknak és csak vár, az már túl késő lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Mondod most... A nyugdíjasoknak sosincs idejük semmire, és erről meggyőződtem magam is némi megfigyelés árán. Igen érdekes lehet, hogy vajon miért nincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. (szerkesztve) Nekem ellenkező tapasztalataim vannak. Anyukám már nyugdíjas, és igaz, hogy nagyon tevékenyen telik a napja, de ő az egyetlen, aki a családban napközben el tud intézni dolgokat. Ha megkérem valamire, mindig tud rá időt szakítani. Amúgy pedig én is amondó vagyok, hogy jobb inkább most megoldani valahogy most, ha valamire szeretne az ember időt szánni, mert egyrészt a nyugdíjas kor még elég messze van (még az enyém is, hát még az ifjú harmincasoké ), másrészt pedig könnyen lehet, hogy akkor az embert már más fogja érdekelni. Akkor kell kiélvezni a dolgokat valamilyen módon, amikor az igény felmerül. Szerkesztve: 2009. Június 15. - Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Na ez érdekes: a nő, aki szerencséjére lekéste azt a repülőt, ami belezuhant az Atlanti-óceánba, ma meghalt autóbalesetben. http://www.mon.hu/hirek/Nemzetkozi/cikk/le...090610-04511415 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. A blikk nem egy autentikus forrás azért... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Na ez érdekes: a nő, aki szerencséjére lekéste azt a repülőt, ami belezuhant az Atlanti-óceánba, ma meghalt autóbalesetben. http://www.mon.hu/hirek/Nemzetkozi/cikk/le...090610-04511415 Nincsenek véletlenek.Ez volt a sorsa. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. (szerkesztve) Hm... Végső Állomás c. film jut most így eszembe... Szerkesztve: 2009. Június 15. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Hm... Végső Állomás c. film jut most így eszembe... Miért hiszem azt, hogy a Blikk című megbízható folyóirat cikkének írója (és a többi szennylap, ami megírta a témát) is erre a párhuzamra próbált építeni. Ezt a hétköznapokban úgy szokták emlegetni, hogy: pech. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Miért hiszem azt, hogy a Blikk című megbízható folyóirat cikkének írója (és a többi szennylap, ami megírta a témát) is erre a párhuzamra próbált építeni. Ezt a hétköznapokban úgy szokták emlegetni, hogy: pech. Ez túl erős lenne pechnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Miért? Van valahol egy láthatatlan határ, ami alatt a szerencsétlenség még pech, fölötte meg már sors? Belerúgtál a zongora lábába vagy a fejedre esett, egyre megy, a pech csak pech. Mint a a szerencse, tök mindegy, hogy megnyerted a lottó 5-öst, vagy jó kérdések voltak a röpdolgozatban. Az egyik kicsi pech/szerencse a másik meg nagy pech/szerencse. Szegény hölgy esetében baromi nagy pech, mint ahogy a repülő lekésése meg baromi nagy szerencse volt. Ha a sors szerint mindenképpen meg kellett volna halnia akkor és ott, akkor a repülőn lett volna, és nem kési le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. (szerkesztve) Miért? Van valahol egy láthatatlan határ, ami alatt a szerencsétlenség még pech, fölötte meg már sors? Belerúgtál a zongora lábába vagy a fejedre esett, egyre megy, a pech csak pech. Mint a a szerencse, tök mindegy, hogy megnyerted a lottó 5-öst, vagy jó kérdések voltak a röpdolgozatban. Az egyik kicsi pech/szerencse a másik meg nagy pech/szerencse. Szegény hölgy esetében baromi nagy pech, mint ahogy a repülő lekésése meg baromi nagy szerencse volt. Ha a sors szerint mindenképpen meg kellett volna halnia akkor és ott, akkor a repülőn lett volna, és nem kési le. Ez azért nem egészen így működik.A sors hoz eléd dolgokat.A döntés viszont a tied.A nőnek millió döntései voltak azelött, hogy lekéste a gépet(pl megvárt egy piros lámpát, emiatt nem ért el valamit stb).Viszont a sorsa az volt, hogy meghaljon.Az élet megoldotta.Ha nem repülőszerencsétlenségben ,akkor autóbalesetben.Tudod, senki sem kerülheti el a sorsát.Pont ez az eset is igazolja(ha igaz), hogy nincsenek véletlenek.Szerencse meg főleg nem létezik.Legalábbis az én szótáramban. Szerkesztve: 2009. Június 15. - frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Dzséjt, látszik, hogy nem nézel Lost-ot Egyébként elég csak a valószínűség törvényeire hagyatkozni: tegyük fel, hogy kb 250-en ültek a repülőn, átlagosan az utasok 10% kési le a repcsit, ami kb 28 embert jelent, ha azt vesszük, hogy évente meghal mondjuk 182,5 millió ember akkor naponta meghal félmillió, azaz az esély, hogy a huszonnyolc emberből eggyel történik valami a tragédiát követő két hétben 14x28 osztva 12000, ami hozzávetőlegesen 3,33%, szóval nem is olyan esélytelen... és ez még csak egy alsó becslés volt, tehát ennél magasabb az esély, talán 5-10% körüli. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Ez azért nem egészen így működik.A sors hoz eléd dolgokat.A döntés viszont a tied.A nőnek millió döntései voltak azelött, hogy lekéste a gépet(pl megvárt egy piros lámpát, emiatt nem ért el valamit stb).Viszont a sorsa az volt, hogy meghaljon. Ezt nevezik pillangóhatsának, de ebből még nem következik, hogy mert reggel csak fél pohár kávét ittam öt év múlva elgázol egy sereg vadliba. A sorsa meg mindenkinek az, hogy meghaljon. Ha nem balesetben vagy betegségben, akkor azért, mert megöregszünk. Sérülékenyek vagyunk, és az életünket olyasmikkel vesszük körbe, amik rendre kinyírhatnak minket. Amúgy az okfejtésed szerint akkor a sors kényünk-kedvünk szerint tili-toligálható, ha szerencsénk volt a lámpánál, vagy pechünk (hogy a példádnál maradjunk). Annak nem az lenne a lényege, hogy adott legyen? Akkor és ott történik meg veled, aminek meg kell történni, ahol és amikor meg kell annak történnie. Nem egy héttel később, és több száz kilométerrel arrébb. Igazolni meg aztán pláne nem igazolja azt, hogy nincsenek véletlenek, mert ez legalább annyira bizonyíték véletlen létezésére, mint a sorsra. Max a hited határozza meg, melyiket véled bizonyítottnak, de attól még nem bizonyított, hiszen én, aki a tényeknek hisz, éppen elég szkeptikusan viszonyulok a kérdéshez. Ha bizonyított lenne, ergo tény, akkor én is azt mondanám, hogy a sors akarta így. De nem, nem bizonyított, így amíg nem jön velem szembe isten, és teszi elém a sors kerekét, addig nekem ez csak pech lesz. Persze isten is igazolja először magát, hogy tényleg isten, és a sors kerekéről is kérek valami bizonyítékot, hogy az a sors kereke Dzséjt, látszik, hogy nem nézel Lost-ot A fenébe, pedig próbáltam titkolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 16. Na majd ha a többi ember is meghal aki lekéste a gépet, akkor lehet a sorssal jönni. De addig csak ellentmondasz magadnak frenkie. Amúgy erre van erre Sors topik is. Dzséjt, látszik, hogy nem nézel Lost-ot. Dzséjtnek élete van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.