Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 10. Érdekes, hogy 30.-án én is Alsóörsre megyek 4 napra. Az idő nekem ok, én nem vagyok oda a melegért.Nekem jövő héten jön a csúnyaság. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Népszerű hely ez az Alsóörs Ha esetleg szállás gond van, akkor az állomásról szerencsére nem dobnak ki, ha a fél hajnalt valaki ott vészeli át, legalább is pár éve még így volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. És melyik hotelben (vagy panzió?) szálltok meg? Mi a 71-es út melletti Pelikán hotelben szoktunk lenni, nem messze a város végétől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Holnaptól állítólag megszűnik az eső, és keddtől megint jön a meleg. Én nem bánnám, mert szeretem a napos meleg nyarat. Én is, egész pontosan, csak azt az időjárást szeretem Jó, 30+ fok ne legyen, de egy 25-30-at azért el tudnék viselni nyár címszó alatt. Dzséjt, akkor nálatok nem egyszerű. És elég jól megtippeltem az irányt Veszprémi mondás: Veszprémben vagy esik, vagy fúj, vagy harangoznak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. És melyik hotelben (vagy panzió?) szálltok meg? Mi csak egy hétvégére mentünk, szombat-vasárnap, és mivel sajna közlekedési malőrbe keveredtünk, így csak este értünk oda, nem volt szállásunk (háznál néztünk volna, mindig lehet ilyeneket találni), és elmentünk fél éjszaka szórakozni, a társaságunk egyik fele jól érezte magát hajnalig, a másik fele meg az állomáson vészelte át a hajnalt, utána meg irány a strand de egy 25-30-at azért el tudnék viselni nyár címszó alatt. Veszprémi mondás: Veszprémben vagy esik, vagy fúj, vagy harangoznak. Pont az a jó nyáron, de valóban ne legyen melegebb Jó kis mondás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Mi csak egy hétvégére mentünk, szombat-vasárnap, és mivel sajna közlekedési malőrbe keveredtünk, így csak este értünk oda, nem volt szállásunk (háznál néztünk volna, mindig lehet ilyeneket találni), és elmentünk fél éjszaka szórakozni, a társaságunk egyik fele jól érezte magát hajnalig, a másik fele meg az állomáson vészelte át a hajnalt, utána meg irány a strand Ha jól sejtem, ezt akartad elmesélni majd hétvégén is. Nem baj, szóban bővebben lehet kibontani a történetet. Én 35 fokig bírom a meleget (még mindig jobb, mint 20 fok körül), de az ideális számomra is a 25-30 fok. Mi csak egy napot voltunk most Alsóörsön, az öcsémék nyaraltak ott egy háznál, és meglátogattuk őket. Reggel mentünk, este jöttünk. A strand nekem nagyon kellemes meglepetés volt, tiszta, kulturált minden szempontból, csak ajánlani tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Igen, kb ezt A strand valóban nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Nekem olyan szerencsém van hogy egy jó barátomnak ott van egy hétvégi háza.A szállás ingyenes.Kb 3 éve járunk oda.A strand tényleg szuper. A meleggel nekem sincs bajom(dolgoztam már 48 fokban).Én azért nem szeretem mert este nem hül le.Ha lemenne 9-14 fokra este mint 20 éve nem érdekelne.De amikor napokig nem tudom kialudni magam mert ha lefekszek akkor már csorog az izzadság, azt utálom.Tehát lehet 35 fok csak este legyen hideg.Sajnos viszont az van, hogy Afrikából jön a meleg és este sem megy le 25 fok alá, a lakás meg nem bír áthűlni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 11. De amikor napokig nem tudom kialudni magam mert ha lefekszek akkor már csorog az izzadság, azt utálom.Tehát lehet 35 fok csak este legyen hideg.Sajnos viszont az van, hogy Afrikából jön a meleg és este sem megy le 25 fok alá, a lakás meg nem bír áthűlni. Nekem ezért van a szobámban egy másfél méteres ventilátor Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. (szerkesztve) A ventilátor nagyon jó tud lenni, már aki bírja Én igen, de szerencsére itt nálunk csak nagyon-nagy hőségben van éjszaka is olyan meleg, hogy rossz aludni, ilyen még idén nem volt. Alvás szempontból az én halálom az már évek óta, ha télen nagyon enyhe az idő (mint pl. a két évvel ezelőtti tél volt), mert akkor nem alszom rendesen. Télen legyen fagypont alatt Szerkesztve: 2009. Július 12. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Nekem ezért van a szobámban egy másfél méteres ventilátor Csak az a baj, hogy a ventilátor nem hűt csak keveri a meleg levegőt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Csak az a baj, hogy a ventilátor nem hűt csak keveri a meleg levegőt. Azért ha a talpig leizzadt tested mozgó levegő éri, az akár hideg, akár meleg, akkor is hűt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Nekem is ilyen tapasztalataim vannak a kondi beszerelés előttről a melóhelyről. A mozgó meleg levegő nagyságrendekkel jobb volt az állónál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Szerintem a ventilátor nagyságrendekkel jobb, mint a légkondi. Nekem a munkahelyi/üzleti/mozis légkonditól évente kétszer garantált az arcüreggyulladás. Elég három óra egy ablaktalan helységben ilyen légköri viszonyok mellett és megbetegszem. Amikor még nem légkondiztak mindenhol agyba-főbe, nem is ismertem ezt a betegséget. Az a kedvencem, hogy ha nyáron moziba megyek, akkor vinnem kell pulóvert, hogy nehogy megfagyjak, és utána jöhet a nagydózisú C vitamin... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Nálunk légkondi van idefent, mert kegyetlenül meleg szokott lenni. Akár 45 fokot is elérheti a hőség az emeleten Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Légkondiba is lehet jót kifogni, azt amelyik meg is forgatja a levegőt. Egy korebbi melóhelyemen ilyen volt és sokkal jobb volt mint a ventillátor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Nem árt tisztíttatni sem, sőt kifejezetten használ, ha már van. Sajnos betegségeket lehet tőle kapni dögivel Szerencsére én még nem jártam így, de sokakat megbetegít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. A légkondi az emberiség nagy találmánya.A szülőknél volt, és baromira jól lehűtötte a lakást, viszont ha kikapcsoltam akkor 3 perc alatt visszamelegedett.Ide is szeretnék, de majd a jövőben.Sajnos ma már kell amikor ilyen dögmelegek vannak.Az a jó még amikor kint 36 fok van és bemész mondjuk a Spar-ba ahol rád fagy a ruha.Bent vagy kb 20 percet átveszed azt a kellemes hűvőset, és amikor utána kijössz onnan az a szép.Rendesen mellbe vág a meleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Bent vagy kb 20 percet átveszed azt a kellemes hűvőset, és amikor utána kijössz onnan az a szép.Rendesen mellbe vág a meleg. Egyszer még Zircről utaztam haza, és a buszon a sofőr tökig nyomta a jégkondit. Szó szerint vacogtam már a vége fele. Mikor meg leszálltam a 40 fokos melegbe, kb. olyan volt, mintha betonfalnak mentem volna. Mintha meleg zselében próbáltam volna mozogni egy pár pillanatig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Pedig nem szabad ennyire levenni a légkondi hőmérsékletét, elvileg csak kb. öt fokkal kellene, de azért sokszor van olyan meleg, hogy ennyi bőven kevés. Az ilyen multik üzleteiben meg túl hideg is van. Részben érthető, mivel a hűtők is marha nagy hőt generálnak, és ezek a nyitott hűtők a hőségben már nem alkalmasak arra, hogy hidegen tartsák a tejtermékeket. Ahhoz kell, hogy a levegő is hűs legyen. Bár nálunk most a Tescoban zárt üveges ajtajú nagy hűtők vannak, ami sokkal ésszerűbb megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Ok, persze, hogy ésszerűbb, de mi van akkor ha jön egy ember és nyitva hagyja az ajtaját. Akkor megromlik a kaja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Valaki, aki rendes, majd becsukja az ajtót Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 12. Jó nektek, hogy bírjátok a légkondit, én a meleget jobban bírom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Tavaly kb ilyentájt volt a tevekongresszus..... Bodapesti állatkert barlangterem, légkondi úgy beállítva hogy az öltönyös, légkondihoz szokott előadóknak ne legyen melege.....miközben kint meg nagyven fok volt árnyékban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Jó nektek, hogy bírjátok a légkondit, én a meleget jobban bírom. Ha nekem is bajom lenne tőle, én is inkább a meleget választanám Bár az is elég gáz, hogy kondi nélkül az irodában melegebb van, mint odakint, vagyis ha kint mondjuk van 35-40, idebent 40-nél több Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Boldog szülinapot Jinxnek. Hogy milyen szemtelenűl fiatal! A fiam lehetne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. tényleg fiatal még Boldog Szülinapot Jinx! Oldie: Hát igen, te már jócskán benne vagy a korban, így hát nem meglepő, hogy akár a fiad is lehetne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Sok Boldog Szülinapot Jinx! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Bódogot és még sokat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Július 13. Boldog szülinapot, Jinx! Phobos: Nana! Csak nem piszkálni az érettebb korosztályt! (Egyébként igazad van. Nem Jinx szemtelenül fiatal, hanem lassan mi leszünk felháborítóan öregek... ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.