MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Csak vigyázz a kedvesekkel is, mert kollégák meséltek, hogy kedvesek baromira tudnak szívatni, amire az ember akkor jön rá, mikor megkapja a levelet. Elvileg még semmi sem biztos, ugye? Egyébiránt: jövőre a 20 főnél több munkavállalót foglalkoztató cégeknél a rehab járulékot felemelik kb. az ötszörösére, ha a foglalkoztatottakon belül a megváltozott munkaképességűek aránya nem éri el minimum az 5%-ot (vagy 10, nem emlékszem pontosan), ezzel is ösztönözve a cégeket a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatására. Vagyis akinél nincs minimum ennyi ilyen ember, az szív a járulékfizetésnél. Másrészt van egy rakat támogatás a foglalkoztatóknak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Küzdj meg a Munkaüggyel, drukkolok! Nálam is épp álláskeresés zajlik, megspékelbe azzal, hogy az oai.hu szerverére küldött leveleim valamiért eltűnnek nyomtalanul. A Gmail-ről!!!! Ha holnapig nem kapok választ, kénytelen leszek telefonálni, és azon keresztül bájosnak lenni, ami.... kihívás. Drukkoljatok! Én is neked, Oldi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hát én meg teljesen mást hallottam, olvastam. Hétvégén pont annál a szállodánál készítettek riportot, ahol csak és kizárólag megváltozott munkaképességüeket foglalkoztatnak, vagy legalábbis igen nagy százalékban. Na most az igazgató mondta, hogy sajnos nem tudnak több ilyen embert felvenni, mert nem kapnak támogatást. "A szociális tárcánál elkészült a rehabilitációs foglalkoztatás támogatási rendszerének korszerűsítésére vonatkozó koncepció, melyből kitűnik: az idei 60 milliárd forinttal szemben jövőre csak 45 milliárdot fordítana a kormány a megváltozott munkaképességűek támogatásának finanszírozására, ami várhatóan újabb cégek becsődöléséhez vezet." Persze az biztos, hogy jövőre tuti változni fog a helyzet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Küzdj meg a Munkaüggyel, drukkolok! Nálam is épp álláskeresés zajlik, megspékelbe azzal, hogy az oai.hu szerverére küldött leveleim valamiért eltűnnek nyomtalanul. A Gmail-ről!!!! Ha holnapig nem kapok választ, kénytelen leszek telefonálni, és azon keresztül bájosnak lenni, ami.... kihívás. Drukkoljatok! Én is neked, Oldi. Sokat nem remélek, legfeljebb valami tanfolyamot bevállalok. Az ingyenes.Drukk neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Hát én meg teljesen mást hallottam, olvastam. Hétvégén pont annál a szállodánál készítettek riportot, ahol csak és kizárólag megváltozott munkaképességüeket foglalkoztatnak, vagy legalábbis igen nagy százalékban. Na most az igazgató mondta, hogy sajnos nem tudnak több ilyen embert felvenni, mert nem kapnak támogatást. Úgy általában van egy rakatféle munkába állást ösztönző támogatás, nem kifejezetten erre a csoportra. Krande, megy a drukk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Oks, csak engem most ez érint/érintene Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Drukk megy mindkettőtöknek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Drukk megy mindkettőtöknek. -II- Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. -II-De elkényelmeskedtél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Már nagyon kíváncsi vagyok erre a 2012-re. Na nem a filmre, hanem hogy a Maják hogyan számították ki ezt meg az egész hóbelebancra, mert nekem nagyon gyanús az egész, hogy ez is akkora nagy átverés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Már nagyon kíváncsi vagyok erre a 2012-re. Na nem a filmre, hanem hogy a Maják hogyan számították ki ezt meg az egész hóbelebancra, mert nekem nagyon gyanús az egész, hogy ez is akkora nagy átverés Nem biztos. Lehet, hogy Skynet akkor lövi ki majd az atomrakétákat. Oldi, Krande, az Erő legyen veletek álláskeresés ügyében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Persze az biztos, hogy jövőre tuti változni fog a helyzet. Csak nehogy lefaragják még jobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Csak nehogy lefaragják még jobban. Merem remélni, hogy nem és ha valaki azt mondja, hogy szociálisan érzékeny, akkor az is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Merem remélni, hogy nem és ha valaki azt mondja, hogy szociálisan érzékeny, akkor az is.Bízzunk benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Sajnos én nem vagyok ilyen bizakodó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 24. Krande: Persze, hogy van ilyen.Pl Win 7 nem engedi a kétéves alaplapom hangkártyáját és lanját feltelepíteni a gyári cd-ről.A trükk a következő.Meg kell keresni a driver inditófájlát(setup v. install exe), a cd-n, majd jobb gomb az egérrel és a legalsó menüpont(tulajdonságok).Ott van egy kompatibilitási fül.Ott arra kell állítani amitől elindul.Nekem a fenti esetben a Vista(SP1)-et kellett választani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Srácok, tud valaki valamit Obiékról? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 25. Srácok, tud valaki valamit Obiékról? Nagyon eltűnt. Rossz előérzetem van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Oks, csak engem most ez érint/érintene Most elgondolkoztam hogy engem ez mennyire fog érinteni azután hogy múlt hétfőn a melóhelyen sikerált egy kábé hét öltést igénylő kábé hat centis mély vágást szerválnom a jobb alkaromra. Jövő héten kiderül hogy mennyit változtatott ez a munkaképességemen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Most elgondolkoztam hogy engem ez mennyire fog érinteni azután hogy múlt hétfőn a melóhelyen sikerált egy kábé hét öltést igénylő kábé hat centis mély vágást szerválnom a jobb alkaromra. Jövő héten kiderül hogy mennyit változtatott ez a munkaképességemen. Anyám, borogass! Mivel dolgozol? Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Csúnya sérülés, reméljük, rendbe jön hamar. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Most elgondolkoztam hogy engem ez mennyire fog érinteni azután hogy múlt hétfőn a melóhelyen sikerált egy kábé hét öltést igénylő kábé hat centis mély vágást szerválnom a jobb alkaromra. Jövő héten kiderül hogy mennyit változtatott ez a munkaképességemen. Jobbulást Rog! Mi történt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Mivel dolgozol? Jobbulást! Ehhez hasonló kocsikkal amikkel 12 37"-os LCD tevét (kábé 190-200 kilós lehet úgy a kocsi) kell egy raktárba tologatnom vagy húznom. Ezt lejátszom a hét hat napján reggel hattól 14.40-ig úgy százszor plusz ehhez hozzájön még a visszaút is ami hosszabb mert előtte még elsétálok 12 üres dobozért ami azt jelenti hogy a nyolc óra alatt non stop séta és erőlködés van napirenden amihez még hozzájön a három órás oda-vissza buszozás.Tervezem már egy jó ideje hogy otthagyom a francba és elmegyek munkanélkülire és keresek egy szakmámhoz illő munkahelyet mert ezt se fizikailag se idegileg nem bírom valami fényesen. Jobbulást!Köszi! Csúnya sérülés, reméljük, rendbe jön hamar.Tegnap voltam varratszedésen és az asszisztensnő azt mondta hogy szépen gyógyul. Jobbulást Rog!Köszi neked is! Mi történt?Annyi hogy amikor az egyik kocsiról a 12 üres TV-s dobozt húztam rá a helyének szánt görgősorra belekaptam egy csavarba ami jobban kilóg a helyéről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Íj, Rog, ez csúnya. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Most elgondolkoztam hogy engem ez mennyire fog érinteni azután hogy múlt hétfőn a melóhelyen sikerált egy kábé hét öltést igénylő kábé hat centis mély vágást szerválnom a jobb alkaromra. Jövő héten kiderül hogy mennyit változtatott ez a munkaképességemen.Valszeg akkor érintene ha idegsérülés állna fenn.Jobbulást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Jobbulást Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Jobbulást kívánok én is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. http://www.origo.hu/itthon/20091126-lovold...-egyetemen.html Húgi, azonnal tessék életjelet adni magadról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. http://www.origo.hu/itthon/20091126-lovold...-egyetemen.html Húgi, azonnal tessék életjelet adni magadról. Hupsz! Orki, minden ok? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. November 26. Itt is minden oké, köszi az aggódást. Este meg gólyabálba mentünk volna abba az épületbe...azért ez durva...nagyon. Ezerrel rá vagyunk tapadva a netre meg a hírekre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.