Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Valóban az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Az szerintetek lehetséges, hogy az ilyen feszültségingadozást csak a számitógép érezze meg és minden normálisan menjen tovább és csak a gép induljon újra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. (szerkesztve) Nálunk megállás nélkül szakad. Megint lesz mint lapátolni. Szerkesztve: 2010. Január 3. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Az szerintetek lehetséges, hogy az ilyen feszültségingadozást csak a számitógép érezze meg és minden normálisan menjen tovább és csak a gép induljon újra?Elvileg az érzékenyebb, nálam is volt már ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Nálunk most nem esik, de hó van bőven. És lehet készülni, mert jövő héten mínuszok és további havazás várható. Mondjuk ez már munkába menetelnél nem olyan jó hír. A téli szünet alatt bezzeg egy szem sem esett. Itt nem volt tegnap semmi áramprobléma a hóvihar alatt, de el tudom képzelni, milyen bosszantó lehetett nektek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Nálunk most nem esik, de hó van bőven. És lehet készülni, mert jövő héten mínuszok és további havazás várható. Mondjuk ez már munkába menetelnél nem olyan jó hír. A téli szünet alatt bezzeg egy szem sem esett. Itt nem volt tegnap semmi áramprobléma a hóvihar alatt, de el tudom képzelni, milyen bosszantó lehetett nektek. Jövő hét végére 8 fokot mondanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Jövő hét végére 8 fokot mondanak. Mínusz vagy plusz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Mínusz vagy plusz? Plusz. ez jó hír, mert hétfőn koncert. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Ody: Ti még olcsón megúsztátok. Nálunk teljesen mindegy, hogy épp esik a hó, vagy sem, állandóak a másodpercnyi áramszünetek. Jót tesz a gépnek... Említetted a talin is, nem túl jó, hogy ilyen van nálatok. Az szerintetek lehetséges, hogy az ilyen feszültségingadozást csak a számitógép érezze meg és minden normálisan menjen tovább és csak a gép induljon újra? Ezek szerint igen. Nálam nem csak a gép indul újra, hanem az erősítő is lekapcsol (lentiek alapján a tévé is kimegy), nagyon érzékenyek ezek az elektronikák. A villany fényereje is kicsit lejjebb esett kb. egy másodpercre, de ki nem kapcsolt. Szerencsére öcsém bevállalta a hólapátolást Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Az szerintetek lehetséges, hogy az ilyen feszültségingadozást csak a számitógép érezze meg és minden normálisan menjen tovább és csak a gép induljon újra?Volt egy időszak amikor nekünk az egyik tv kapcsolt ki rendszeresen, de minden más működött. :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Volt egy időszak amikor nekünk az egyik tv kapcsolt ki rendszeresen, de minden más működött. :SNem a TV volt rossz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Nem a TV volt rossz? Nem, mert a rossz tv-k nem szoktak önmaguktól megjavulni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Az szerintetek lehetséges, hogy az ilyen feszültségingadozást csak a számitógép érezze meg és minden normálisan menjen tovább és csak a gép induljon újra? Lehetséges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Nem erre találták fel a szünetmentes tápokat? Jelentem, működik a mobilinternet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Dehogynem, csak ahhoz be is kéne szerezni egyet Úgy tűnik, nálunk azért okozott gubancot a leállás, öcsém wifin csatlakozik a netre, és állandóan szétkapcsolódik, valamiért nem akar működni a wifis kapcsolat, kábellel meg nem vagyunk összekötve. Kéne egy kb. 10 méteres kábelt húzni a szobájába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Hát ez roppant érdekes.Itt egy deka hó nem esett.Pedig Budapest ez is.Pildiéknél meg nagy a hó.Sőt még áramingadozás sincs, viszont szél annál inkább. Nálam külön áramkörre vannak kötve az elektronikus cuccok(szerintem mindenhol), egy körre mondjuk 3 árramforrás jut.Másfél havonta ha felkapcsolom a villanyt akkor a csillárban egy égő nagy durranásal kiég.Fogalmam sincs miért, de lehet hogy az az áramkör gyengébb. Lehet hogy nálatok is ez van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Minden tiszteletem ezé az emberé. Ilyenkor derül ki, nincsennek lehetetlen dolgok, csak akarás kérdése az egész http://www.youtube.com/watch?v=AnAc0ImuxqU...feature=popular Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Minden tiszteletem ezé az emberé. Ilyenkor derül ki, nincsennek lehetetlen dolgok, csak akarás kérdése az egész Köszike, ez a film most kellett, hogy erőt merítsek belőle! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. És egy kis gyerekszáj. Nolcsim játszik a kockáival. Szép nagy tornyot épít, majd büszkén rámnéz, és közli: Nolli ügyes! Én meg majd megzabáltam! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Milyen tornyot épített? Egyszer olvastam egy ilyen fajta cikket, hogy a gyerekek kicsi korumban lévő építésén meg lehet figyelni, hogy ki mennyire fogja vinni az életben. Sajnos csak a piramis szerű építésre emlékszek (ami kiváló volt, aki piramist épít, annak a gyereknek nagy a fantáziája és képzelőereje és magas IQ-val fog rendelkezni) meg csak a szimpla egyenes építésre ami normális. Persze volt még 5-6 ilyen forma. Majd megpróbálom előkeresni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Milyen tornyot épített? Egyszer olvastam egy ilyen fajta cikket, hogy a gyerekek kicsi korumban lévő építésén meg lehet figyelni, hogy ki mennyire fogja vinni az életben. Ez nem sima építő, itt vannak összekötőelemek, és a végén felül bedobod a golyót, alul meg valahol kigyün, attól függően, hogy építi a kölök. Most amúgy még sima egyenest szereti. A másik, ami aranyos volt ma, hogy apja a számítógápes foteljét felfordította. Mire gyerek fantáziája beindult. Odament a polchoz, leemelte apja gázkarját és botkormányát, odavitte a székhez, elrendezte, és beült mögéjük. Aztán eljátszotta, h ő a pilóta. Két éves, hét hónapos a mai napon pont! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Jövő hét végére 8 fokot mondanak. Ha most nézed meg a met.hu-n, akkor mínusz 8 fok lesz hétfőn, hőeséssel és erős széllel. Kb. olyan idő várható, mint az Avatar-mozinál. És egy kis gyerekszáj. Nolcsim játszik a kockáival. Szép nagy tornyot épít, majd büszkén rámnéz, és közli: Nolli ügyes! Én meg majd megzabáltam! Ilyenkor örül az anyi szív. Milyen tornyot épített? Egyszer olvastam egy ilyen fajta cikket, hogy a gyerekek kicsi korumban lévő építésén meg lehet figyelni, hogy ki mennyire fogja vinni az életben. Sajnos csak a piramis szerű építésre emlékszek (ami kiváló volt, aki piramist épít, annak a gyereknek nagy a fantáziája és képzelőereje és magas IQ-val fog rendelkezni) meg csak a szimpla egyenes építésre ami normális. Persze volt még 5-6 ilyen forma. Majd megpróbálom előkeresni Ez érdekes, bár mi erről már lekéstünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Milyen tornyot épített? Egyszer olvastam egy ilyen fajta cikket, hogy a gyerekek kicsi korumban lévő építésén meg lehet figyelni, hogy ki mennyire fogja vinni az életben. Sajnos csak a piramis szerű építésre emlékszek (ami kiváló volt, aki piramist épít, annak a gyereknek nagy a fantáziája és képzelőereje és magas IQ-val fog rendelkezni) meg csak a szimpla egyenes építésre ami normális. Persze volt még 5-6 ilyen forma. Majd megpróbálom előkeresni Jó ég! Ne irj ilyeneket! Apróka koromban a legoimbol, szinte azok voltak a Barbiebol csak alovat szeretem, mindig lovardát épitetem vagy állatkertet. Ebbölkövetkezik, hogy egy falusi suttyo leszek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Ha most nézed meg a met.hu-n, akkor mínusz 8 fok lesz hétfőn, hőeséssel és erős széllel. Kb. olyan idő várható, mint az Avatar-mozinál. Ne adja az ég, mert éjszaka hazajönni Pestről akkor igen csak kétséges lesz. szóval drukkolj, hogy ne legyen olyan idő mint az Avatar mozikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Ne adja az ég, mert éjszaka hazajönni Pestről akkor igen csak kétséges lesz. szóval drukkolj, hogy ne legyen olyan idő mint az Avatar mozikor. Tessék igénybevenni "szállodánk" ajánlatát. Remek paplan a földön, hozzápasszoló párna és takaró. Külön ágy, közös fürdő - de ha kívánja, míg fürdik, nem zavarjuk! Az ellátáshoz egy reggeli szendvics, és egy finom meleg tea is tartozik. Szobafoglalás akár már ma! De remélem, nem lesz olyan idő, és rendben lesz az út! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Tessék igénybevenni "szállodánk" ajánlatát. Remek paplan a földön, hozzápasszoló párna és takaró. Külön ágy, közös fürdő - de ha kívánja, míg fürdik, nem zavarjuk! Az ellátáshoz egy reggeli szendvics, és egy finom meleg tea is tartozik. Szobafoglalás akár már ma! De remélem, nem lesz olyan idő, és rendben lesz az út! Nem örülnétek Ti annak, ha én beesnék 23 óra felé, a bulitól fűtve. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Nem örülnétek Ti annak, ha én beesnék 23 óra felé, a bulitól fűtve. Hozzánk aug huszadikán is esett be ember fél egykor, átázva, vacogva. Ez sosem gond, gyerek alukál, mint bunda! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Hozzánk aug huszadikán is esett be ember fél egykor, átázva, vacogva. Ez sosem gond, gyerek alukál, mint bunda! Aranyos vagy, meglátjuk mi lesz még addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Aranyos lehet a gyermek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Remek kölök, az tény Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.