Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Oldi, lokatelli, lipi és Miss: köszi Füled érjen addig, mint Ayla Secura csápja! Igyekszem nem gondolni semmi rosszra Hát láttod ezen csodálkoztam én is. Hm... a Dzséjt név összesen 9 helyre van regisztálva, de ez nincs köztünk... lopják a nevem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Csak a magad nevében nyilatkozz, mert te lehetsz öreg, de pl. én nem Na jó, tudom, hogy rátok vonatkozott csak Lecsókolomoztak már Karrde? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Az Erő éltessen sokáig Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Sok boldog születésnapot, Dzséjt! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Lecsókolomoztak már Karrde? Hajaj, már jó néhányszor. Főleg az utcabeli kiskölykök. De egyébként hivatalos helyeken szigorúan magáznak. Ja és a férfi kollégák mindennap Kézcsókoznak nálunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Sok boldog születésnapot, Dzséjt! Donát Csatlakozom.Sok boldog Star wars-al teli évet kívánok. Boldog születésnapot Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Boldog szülinapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Hajaj, már jó néhányszor. Csókolom néni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Boldog szülinapot Dzséjt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Csókolom néni. Ne gonoszkodj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Ne gonoszkodj Éééééén? Úgy ismersz Te engem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Éééééén? Úgy ismersz Te engem? Rólad van szó, bizony!! Azt meg hagyjuk, hogy milyennek ismerlek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Boldog születésnapot, Dzséjt, a Kalóz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Boldog szülinapot Dzséjt, füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 13. Obi1, Krande, frenkie, SimonZ, Derb, Donát, Coce: nektek is nagyon szépen köszönöm Obi1: neki is köszönöm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Ody, sztem törölni is lehetne a Politika topicot, nem csak lezárni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Ody, sztem törölni is lehetne a Politika topicot, nem csak lezárni. Megtörtént. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Hát, így nem lett belőlünk kampánytermék Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Hát, így nem lett belőlünk kampánytermék Olyanok vagyunk mint egy oázis. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Na ennek örülök.Itt ne legyen politika. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Na ennek örülök.Itt ne legyen politika. Úgyse tudunk beleszólni a politikusok dolgaiba, kár vitázni rólluk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 18. No comment. Ez MO... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. No comment.Ez MO... Igen... valahogy irnék valamit, de mégsem. Magamban tartom. Legyen no comment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Igen... valahogy irnék valamit, de mégsem. Magamban tartom. Legyen no comment. Erre ennyit mondanék: - Greetings, young Jedi. What brings you to our remote sanctuary? - Unfortunately, the war. - There is no war here unless you've brought it with you. Ez számomra ennek az egész fórumnak a mottója, amiért létre lett hozva... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Ez nagyon találó szisz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Tud valaki ajánlani valami remek vírusírtót? Olyan kellene ami kinyírja a trójaiakat, de nem csak félig-meddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. AntiVir XP és CCleaner keveréke nálam otthon nagyon hatásos védelmet nyújt. Az AntiVirvírusírtója ráadásul Luke Filewalkernek hívja magát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Tud valaki ajánlani valami remek vírusírtót? Olyan kellene ami kinyírja a trójaiakat, de nem csak félig-meddig. Nekem sokan a NOD32-öt ajánlották. Személyes tapasztalat nincs róla... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Nekem sokan a NOD32-öt ajánlották. Személyes tapasztalat nincs róla... Nekem az nem váltbe. Mindent át engedett.Mondjuk most semmi vírus írtóm nincs cska szimpla tűzfal amit a net szolgálattatóm frissít.És eddig be vált.Jobban mint a Nod 32. Még a Norton is jobb nála. Én igazából a pandát ajánlom.Az jobb.A Nod is jó.De furcsa mód nekem mindet átengedett.Miata kelett ujra telepítenem a gépemet. És egy csomó régi videóm elszált. A klipek is amit csináltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 19. - There is no war here unless you've brought it with you. Bizonyám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.