Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Erre volt nagyobb esély. Valami alvállalkozó a főnöke. :SA BKV vezér ma már csak az aluljáró karbantartószintjén mert sajtótájékoztatót adni Érzik a vesztüket most már, csak még a lakosság tartson ki és ne engedjen azoknak akik össze akarják ugrasztani őket a sztrájkolokkal. Nekik is lényeges, hogy ne mocskos, széteső járműveken utazzanak a drága jegyekért. Én még kitartok.Inkább gyaloglok de érjék el amit akarnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Mondták a bioszosok, hogy nehéz az anyag, de ennyire? Hanyad éves vagy orki? 3.ad de maradok4. évre is, mert annyira szeretek itt lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Én is szimpatizálok a sztrájkolokkal, bár sztem a parlamrent buféjében lenne kávé embargo az hamarabb célt érne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Gonosz vagy, de valószínűleg igazad van Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Én is szimpatizálok a sztrájkolokkal, bár sztem a parlamrent buféjében lenne kávé embargo az hamarabb célt érne. Erről az Airplane egyik jelenete jut eszembe, amikor a pilóta bejelenti, hogy valami technikai gubanc van (mondjuk letört a bal szárny - mert már nem emlékszem pontosan), ezt az utasok nyugodtan fogadják. Aztán bejelenti, hogy egy másik komoly technikai gubanc is van (mondjuk letört a jobb szárny ), erre sem történik semmi. Végül közli a legrosszabb hírt: Elfogyott a kávé! Mire mindenki pánikrohamot kapva sikítozni kezd... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. A kávé az élet egyik legfontosabb dolga! A TO-s nénik kezéhez is hozzávan nőve a csésze. Sztem szimbiozisban élbnek vele. Apám hisztizik, ha nincs frissen főzve, testvérem kómába esik nélküle. Az élvezeti cikkek lényeges örömforrások ebben az életben. Most irhattam volna, hogy nem lesz wc papir a parlamenti mosdoban, mert sztrájkolnak a takaritok, de ugyis nyal ott mindenki fel se tünne a hiány! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Holnapra kérek szépen nagy drukkolást! Az állatorvos, akinek a rendelőjébe mostanság járok, megy családdal rokonokhoz. Péntek délutánra és szombat délelőttre van egy tapasztalt állatorvos, aki jön erősítésnek, de a péntek délelőtt tisztán az enyém. Lámpalázazok rendesen. Majd tudósítok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Holnapra kérek szépen nagy drukkolást! Az állatorvos, akinek a rendelőjébe mostanság járok, megy családdal rokonokhoz. Péntek délutánra és szombat délelőttre van egy tapasztalt állatorvos, aki jön erősítésnek, de a péntek délelőtt tisztán az enyém. Lámpalázazok rendesen. Majd tudósítok! Drukk! Ez olyan elit állatorvos, höri, pincsi stb, vagy a tehenes fajta?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. drukk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Drukkolás megy.Ha nem bírsz velük adj nekik pálinkát, attól megnyugszanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. tőlem is megy a drukk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 14. Drukk! Ez olyan elit állatorvos, höri, pincsi stb, vagy a tehenes fajta?! Pincsi, esetleg höri kategória. Karácsony előtt pl pont volt egy méhelőeséses degu, ő állítólag azóta jól van. De főleg kutya-macska van. Aztán hogy holnap ki jön....? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Krande, megy a drukkolás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Holnapra kérek szépen nagy drukkolást! Az állatorvos, akinek a rendelőjébe mostanság járok, megy családdal rokonokhoz. Péntek délutánra és szombat délelőttre van egy tapasztalt állatorvos, aki jön erősítésnek, de a péntek délelőtt tisztán az enyém. Lámpalázazok rendesen. Majd tudósítok! Krande melyik rendelőben vagy? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Krande, rólad most az a könyv jut eszembe: Állatorvosi pályám kezdetén. Nyugi, ügyes leszel! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Krande! Ha beteg leszek, hozzád megyek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Hajrá, hajrá, hajrá! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Kisgorilla született Budapesten http://www.origo.hu/tudomany/20100114-film...gorillarol.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ügyes legyél, Krande. Sajnos olyan szinten termeltetek (sajnos? szerencsére!) az elmúlt napokban, hogy esélyem sincs visszaolvasni, remélem nem maradtam le túl sok mindenről. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Krande! Ha beteg leszek, hozzád megyek. Biztos vagy Te abban, hogy ez jó ötlet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Méhelőre esése degu?! Hogy mik vannak! Egyszer elvittem a tengeri malacomat, Fülöpöt az állatorvoshoz. Voltam vagy 12 éves. Nos Fülöpke, szeény a haláléán volt. Köhögött, fuldoklott, hörgött, tehát tüdögyulladása lehetett. Annyit tudni kell róla, hogy egy bazi nagy fiú volt, anyám állandóan etette, igy nagyon el volt hizva. Egyébként meg szabadon jött-ment a szobában. No sirva, könnyek közt elvittem a dokihoz. A pasi, nem hiszitek el, de félt a malackától. Remegő kézzel a röfi nem létező grabancánál próbálta felemelni, no Fülöpke ezt nem dijazta. Egy halás visitás vagy sikoly kiséretében, minden erejét összeszedve belaharapott a paliba. Az úr majdnem eldobta a cocámat, holt sápadtan megkért, hogy fogjam meg. Megvizsgálta, okosabb nem lettem, viszont elkért 3 ezer forintot és felirt egy méregdrága gyógyszert. A disznó másnap kimúlt. Azóta nem járok állatorvoshoz, a másikat Milagritost sem vittem el, ugyis tudtam, hogy nem tud vele mit kezdeni. Túl kicsi, nem ló vagy kutya. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. 24 óra és kezdődik a szalagavatóm. Két lehetőséget látok magam előtt. Vagy ideges leszek és elb*szom a táncot, vagy leiszom magam előtte és amiatt b*szom el a táncot. Mindegy, a vége így is-úgy is az lesz hogy előbb vagy utóbb leiszom magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. 24 óra és kezdődik a szalagavatóm. Két lehetőséget látok magam előtt. Vagy ideges leszek és elb*szom a táncot, vagy leiszom magam előtte és amiatt b*szom el a táncot. Mindegy, a vége így is-úgy is az lesz hogy előbb vagy utóbb leiszom magam. Én kicsit elrontottam akeringőmet. Ráadásul szallagtűzésnél, mikor mondták becses nevem, alig tudtam kimenni. Ne izgulj! Lesz ez még így se! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Méhelőre esése degu?! Hogy mik vannak! Túl kicsi, nem ló vagy kutya. Szegény coca! Egyébként madaraknak és hüllőknek is nehéz dokit találni sajna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. 24 óra és kezdődik a szalagavatóm. Két lehetőséget látok magam előtt. Vagy ideges leszek és elb*szom a táncot, vagy leiszom magam előtte és amiatt b*szom el a táncot. Mindegy, a vége így is-úgy is az lesz hogy előbb vagy utóbb leiszom magam. ahh, ne idegeskedj, túl lesztek rajta. Remélem, jól fog sikerülni, és a hangulat is remek lesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Ezt azért nem teszem a filmes topikba, mert szerintem szánalmas! Avatar nézőknek kötelező, nekem tetszett a film. Egy úújfajta értelmezése, érdekes kritika. http://www.hetek.hu/eletmod/201001/hitler_avatarja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Húgi, ezeket már kitárgyaltuk. Szánalmasak, ennyi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. 24 óra és kezdődik a szalagavatóm. Két lehetőséget látok magam előtt. Vagy ideges leszek és elb*szom a táncot, vagy leiszom magam előtte és amiatt b*szom el a táncot. Sok sikert Csak úgy írom, hogy anno mi szuperul begyakoroltuk a táncot, aztán a szalagavatón egy helyen a fél osztály elrontotta a forgást a palotásban (szörnyű visszanézni a kazettáról), és a közönségben nem is tűnt fel A próbán gyakran volt, hogy egy-egy ember elrontotta, hogy az első vagy második lépésnél kell-e forogni, de olyan csak élesben volt, hogy a fél osztály Meg aztán keringőnél a lányok szokása elhagyni a cipőt és a következő körnél visszavenni És hasonlók szoktak lenni azok alapján, amiket eddig láttam, szóval nyugi, a lényeg a részvétel Jó móka az egész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. (szerkesztve) Krande melyik rendelőben vagy? Hársfa úti. Széchenyi tértől kb 15 perc Kelet-fölfelé irányban. De szoktam lenni akkor is, amikor a rendelői állatorvos van, csak akkor inkább figyelek és okulok Köszönöm mindenkinek a drukkot, a délelőtt nyugisan telt, egy emberke jött laboreredményért+ receptért, de azt már előre megbeszéltük Ágotával, hogy mi kell neki (tegnap este jött a laboreredmény, és akkor gyorsan még összeültünk). Délután meg volt erősítés, egy másik beugró állatorvossal, jött is egyből olyan eb aki kétszemélyes volt Jó szalagavatást! Szerkesztve: 2010. Január 15. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 15. Obi! Remélem készül felvétel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.