Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Frenkie!Sikerült a letöltés? Gondolom a két könyvet.Hova raktad fel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Gondolom a két könyvet.Hova raktad fel? Spoiler: IDE Az oldal legalján a képre kattintva tölthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Spoiler: IDE Az oldal legalján a képre kattintva tölthető. Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Nincs mit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 10. Igen és elvileg mikor valaki vesz egy mobilt, akkor rögtön rákédeznek, hogy akarod-e titkositani a számod. Úgy emlékszem, mikor 2001-ben mobil előfizetést vettem, tőlem is kérdezték, és titkosíttattam még akkor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 11. Ma üzentek, hogy túlléptem a netemet. Ami azért vicces, mert nem is 3 hanem 4 gigabájt volt, és két nappal számlazásás előtt, vagyis hétvégén már megint gyors lesz (ja és azért mobilinternet, mert ez az én nevemen van, vezetékes meg a nagyanyámé lenne..... ha albérlet lesz, oda is vihetem, ha maradok, akkor is jó ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Azért van nálunk is kettő, nekem egy vonalas net, öcsémnek egy mobilos, mert ha mennek több napra melózni messzebbr, akkor viszit a laptopjával Nekem egyelőre nem kell mobilos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) Nos, tegnap óta nálunk is fellelhető egy macska Nővérem befogadta, rám meg a szívinfarktust hozza, nem vagyok hozzászokva. Most is megyek le, teszek a tűzre és mivel a pincében félhomály van, így nem látom a szürke macs-ot, hogy ott trónol az asztalon. Ahogy pakolom a fát egyszer csak miáúzik egyet én meg átvittem a plafont úgy megijedtem. Majd dobok fel róla képeket Szerk: Itt vannak Juhani-ról a képek: http://www.photoblog.com/vkony/2010/02/12/ Szerkesztve: 2010. Február 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Félelmetes vadállat a javából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Félelmetes vadállat a javából Azám. Szóval lehet félni, mit mondasz, mert ráderesztem és hát valld be őszintén, hogy azt te nagyon nem szeretnéd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hűűűdenagyonaranyóóóóóóós kis szőrmóka Képzeld el, milyen lenne, ha még fekete is lenne Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hát ja, akkor meg se lehetne látni De szerencsére csak szürke. Így még balszerencsét se hoz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Emelt szintű info érettségiről hallott valaki valamit? Mérlegeltem egy-két dolgot és ezt jelöltem be 5. tantárgynak, úgy hogy tavaly majdnem meghúztak programozásból. Félek hogy elhamarkodtam a dolgot. Amúgy vicces egy iskola az enyém, azután tartanak informatikából érettségi tájékoztatót miután már rég mindenki elküldte a jelentkezési lapokat. Igazi agytrösztök. Ezeket a sulikat/szakokat jelöltem meg: Keleti Károly: műszaki menedzsment (ahogy hallom ez egy baromi laza szak, de nagyon jól ellehet vele helyezkedni) Zrínyi Miklós: had - és biztonságtechnika Óbudai Egyetem: Kandó Kálmán villamosmérnöki Valahova csak felvesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) Nézd meg az emelt szintűt az om.hu-n. Nekem egy kicsit nehéz volt, úgy, hogy nekem megy a programozás http://www.oh.gov.hu/kozoktatas/korabbi-er...rabbi-erettsegi Szerkesztve: 2010. Február 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Valahova csak felvesznek. Majd szorítok Nálam kevésbé változatos, mivel mindhárom helyen pénzügy és számvitel ALA-t jelöltem (levelezőn több volt tavaly a ponthatár, mint nappalin, azért ez se semmi) Legalább is amik elérhetőek innen könnyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Nah, volt két hét a bölcsiben Majdnem két hét. Ma jött a telcsi, Nolli lázas. Szerdáig vagyunk kiírva, de ma a doki nem tudott konkrétet mondani, csak lázcsillapítás meg folyadékpótlás. Most kapott megint lázcsillapítót, 38'9 a láza szegénykémnek. Obi, valamelyik bejön, drukkolok én is! Phobos, cica édes nagyon! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Márti, jobbulást Nolcsinak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Jobbulást Noelnek. Kell még egy kis idő annak az immunrendszernek gondolom mire totál rááll arra, hogy Noel társaságba került. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Gyógyulást a kis gyerkőcnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Én is jobbulást kívánok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Köszönöm mindenkinek. Igen, Oldi, tényleg erősödnie kell, igazából azt mondták, hogy kb hat éves korára fog teljesen kifejlődni az immunrendszere. Szerencsére evett este, ivott is, és a lázcsillapítóra is jól reagál. Mármint a Nurophenre. A Panadol baby szirup neki nem jön be, nem viszi jól le a lázat. Mindegy, van az is itthon, meg kúp is, - ha hányna , de nem hányós - szóval fel vagyok fegyverkezve. Amúgy tünemény, belopja magát a gondozónénik szívébe, többen jöttek neki jobbulást kívánni! És hát ő is szereti a bölcsit, és ha jobb idő lesz, még jobban fogja szeretni, mikor kimehetnek az udvarra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Tenel Ka: jobbulást Noelnek! És csak azt tudom mondani, amit már korábban is, hogy kitartás, majd kinövi. Az szerintem jó, hogy lázasodós, mert az gyorsabb lefolyásúvá teszi a betegségeket általában. Phobos: üdv a macskás klubban! Nagyon szép cica. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szép cicátok van Phobos! Vigyázz meg ne harapjon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Phobos, és mi lesz az allergiáddal? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) Szép cicátok van Phobos! Vigyázz meg ne harapjon. Harapástól nem félek, karmolástól igen. Kiskoromba is megkarmolt és mehettem beoltani magam Karrde: Próbálok nem a közelébe lenni... Szerkesztve: 2010. Február 12. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. (szerkesztve) Harapástól nem félek, karmolástól igen. Kiskoromba is megkarmolt és mehettem beoltani magam Miért, nem oltatjátok be a cicust? Ha nem szobacica, akkor biza be kéne! Én is kaptam cicaharapás miatt veszettség elleni oltást. Szerencsére már nem a hasfalas verzió volt. Allergiás is vagy rá? Az nem jó Nem lehet megdögönyözni jóóó alaposan! Szerkesztve: 2010. Február 12. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Karrde: Próbálok nem a közelébe lenni... Remélem, sikerül tisztes távolságot tartanod, de azért néha megsasolhatod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Ezt már beoltottuk, de régen kis koromba egy utcai macska karmolt meg. Én meg annyira megijedtem tőle, hogy állatfóbiám lett és ebből pszichésen alakult ki az allergia minden állatra. Valamint nem szóltam anyuméknak róla és elfertőződött. Elég csúnya volt a kezem tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Miből vagytok ti? Az eső nem olvaszt meg titeket? Kutya és macskaharapást szőrével ahogy a mondás tartja :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Miből vagytok ti? Ki még Phoboson kívül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.