Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Derb, nagyon jó háttérkép. Simán a nyersanyagot nem tudnád feltenni a lehető legnagyobb méretben? Én is kiraknám akkor ezt. Jajj.Most furára kértél.Előkell keresnem a gépemen. Valahol a méjén lehet. Nem tehogy.Megnézem mit tehetek. Ha megvan szólok. Ugyan ide rakjam a képfeltőltőre vagy mehet külön mailben is? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Derb, nagyon jó háttérkép. Simán a nyersanyagot nem tudnád feltenni a lehető legnagyobb méretben? Én is kiraknám akkor ezt. Megvan, hova tehetem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. De jooo én is megkaphatom? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. De jooo én is megkaphatom? Persze.Mire küldjem? VAgy van MSN-ed? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. De már vagy 1000 szer cseréltem már háttérképet. Nekem is ez már a sokadik. Volt már Cápás, Armageddonos, Terminátoros, X-MENes, Gladiátoros, Amerikai Psychos, SimonZs, legutóbb meg Natalie-t cseréltem le. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Nekem is ez már a sokadik. Volt már Cápás, Armageddonos, Terminátoros, X-MENes, Gladiátoros, Amerikai Psychos, SimonZs, legutóbb meg Natalie-t cseréltem le. Ezeken én is átestem de kezdek felnőni és leragadni hosszú időkre egynél.Mert végül is csak háttér kép.Csak nem nézzük sokat.Nálam az elsőtlges szempont,hogy a sok ikonom elférjen az asztalon ugy,hogy nem zavarodom bele és nem ronda.És a kép is szép és jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. (szerkesztve) Msn-re : balintboooy@hotmail.com Szerkesztve: 2006. Szeptember 22. - Darth Fuge Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Mi lehet annál aki tapétaváltogató progit használ. Minden napra egy új. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Msn-re : balintboooy@hotmail.com MSN-en kereztül nem lehet? Nekem az MSN-es mailem nem emgedi a csatolást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Mi lehet annál aki tapétaváltogató progit használ. Minden napra egy új. Hát nekem van 1 tapéta válto progim de egy megszokottnál maradok inkább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Mi lehet annál aki tapétaváltogató progit használ. Minden napra egy új. Van ilyen progi??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Füge Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. MSN-en kereztül nem lehet? Nekem az MSN-es mailem nem emgedi a csatolást. de-de vegyél fel ezen a mailon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Van ilyen progi??? Wallpaper Changer vagy Sequencer Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. (szerkesztve) Mi lehet annál aki tapétaváltogató progit használ. Minden napra egy új. Változatosság Én ha nem is naponta, de hetente cserélem a hátteremet. Egyszerűen rühelem, ha sokáig van ugyan az (a suliban már le is szidott párszor a tanár, amiért cserélgetem azt a randa XP hátteret, pedig csak néhányszor tettem ki Bomarréhoz hasonló hátteret ). Addig már eljutottam a vírusokkal, hogy van két trójai, amit egyszerűen nem írtanak ki a NOD és AVAS programok. A NOD azt írja ki, hogy a c meghajtó system volume szekcióban van a kis ****, de nm írtja le. Van valami javaslat az írtás módjára? Ha kiírja valahová a vírusos file pontos elérési útját, akkor total commanderrel megpróbálhatod te magad törölni. Szerkesztve: 2006. Szeptember 22. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Nem feltétlenül naponta. Haveromnak óránként váltogatja. Elég zavaró nekem. Meg szépen lassítja a gépet is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 22. Felkerült a programja az Októberi klubnapnak az oldarra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. (a suliban már le is szidott párszor a tanár, amiért cserélgetem azt a randa XP hátteret, pedig csak néhányszor tettem ki Bomarréhoz hasonló hátteret ) Hasonló velem is megesett. Felraktam egyszer egyet a teljesen léggyé alakult Brundle-ról, de a muter leszedette mert az öcsém is használja a gépet és akkor még nem bírta a horrorokat. Sokat változott azóta, de azt a képet többet nem raktam fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 23. (szerkesztve) Kicsit mai politika, kicsit humor... avagy Orbán '89-es nyilatkozata a KISZ-es Gyurcsányról: Videó Szerkesztve: 2006. Szeptember 23. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. (szerkesztve) Kicsit javultak a helyzetek itthon ezért kicsit elszántam magam és lecseréltem az asztalomat. Most ilyen az asztalom. Szerkesztve: 2006. Szeptember 24. - Derb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Csini. A végzet asszonya személyesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Csini. A végzet asszonya személyesen. Majdnem. Ez egy énekes nő. Az kedvenc rockbandámnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Majdnem. Ez egy énekes nő. Az kedvenc rockbandámnak. Azt hittem elösszőr hogy egy transzvesztita. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Azt hittem elösszőr hogy egy transzvesztita. Nanna. Ez nem az a csaj. aki nem csaj. Van uilyen és hasonlítanak egy kicsit de nem az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Azt hittem elösszőr hogy egy transzvesztita. Miért... Tök szép! Bomarr: Ez a nyilatkozat tetszik! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. (szerkesztve) Jaja, zsír nyilatkozat. Ezt már a választások előtt ellőtték. Szerkesztve: 2006. Szeptember 24. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Kicsit mai politika, kicsit humor... avagy Orbán '89-es nyilatkozata a KISZ-es Gyurcsányról: Hát igen azóta nagyot fordult a világ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Miért... Tök szép! Bomarr: Ez a nyilatkozat tetszik! Donát Köszönöm. Legalább nem csak én látom szépnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Hát igen azóta nagyot fordult a világ. Nem hinném. Orbán most sem tagadja sztem, hogy Gyurcsány a legnagyobb politikai ellenfele. Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Nem hinném. Orbán most sem tagadja sztem, hogy Gyurcsány a legnagyobb politikai ellenfele. Donát Azt nem is, de ezen kívül gyakorlatilag mindent akkori önmagából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 24. (szerkesztve) Üdv mindenkinek! Hazatértem egy kis továbbképzésről. Látom, nem lazsáltatok. Igyekszem behozni a lemaradásaimat a következő néhány napban. Izé... Derb háttere megtalálható a simonz.co.hu oldalon. Nekem most az Anakin-Vader dupla poszter a hátterem, de rendszertelen időközönként cserélgetem őket. Az utóbbi időben főleg a saját posztereimet szoktam használni, váltogatva egy-két tájképpel. Na meg néha egy kis Natalie... :D Szerkesztve: 2006. Szeptember 24. - SimonZ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.