Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Derb, nagyon jó háttérkép. Simán a nyersanyagot nem tudnád feltenni a lehető legnagyobb méretben? :) Én is kiraknám akkor ezt. :)

Jajj.Most furára kértél.Előkell keresnem a gépemen. Valahol a méjén lehet. :)

Nem tehogy.Megnézem mit tehetek. Ha megvan szólok. Ugyan ide rakjam a képfeltőltőre vagy mehet külön mailben is?

Hozzászólás ideje:
Derb, nagyon jó háttérkép. Simán a nyersanyagot nem tudnád feltenni a lehető legnagyobb méretben? :) Én is kiraknám akkor ezt. :)

Megvan, hova tehetem?

Hozzászólás ideje:
De már vagy 1000 szer cseréltem már háttérképet.

Nekem is ez már a sokadik. Volt már Cápás, Armageddonos, Terminátoros, X-MENes, Gladiátoros, Amerikai Psychos, SimonZs, legutóbb meg Natalie-t cseréltem le.

Hozzászólás ideje:
Nekem is ez már a sokadik. Volt már Cápás, Armageddonos, Terminátoros, X-MENes, Gladiátoros, Amerikai Psychos, SimonZs, legutóbb meg Natalie-t cseréltem le.

Ezeken én is átestem de kezdek felnőni és leragadni hosszú időkre egynél.Mert végül is csak háttér kép.Csak nem nézzük sokat.Nálam az elsőtlges szempont,hogy a sok ikonom elférjen az asztalon ugy,hogy nem zavarodom bele és nem ronda.És a kép is szép és jó.

Hozzászólás ideje:
Msn-re : balintboooy@hotmail.com

MSN-en kereztül nem lehet? Nekem az MSN-es mailem nem emgedi a csatolást.

Hozzászólás ideje:
Mi lehet annál aki tapétaváltogató progit használ. Minden napra egy új.

Hát nekem van 1 tapéta válto progim de egy megszokottnál maradok inkább :)

Hozzászólás ideje:

Van ilyen progi??? :)

Hozzászólás ideje:

Változatosság :)

Én ha nem is naponta, de hetente cserélem a hátteremet. Egyszerűen rühelem, ha sokáig van ugyan az (a suliban már le is szidott párszor a tanár, amiért cserélgetem azt a randa XP hátteret, pedig csak néhányszor tettem ki Bomarréhoz hasonló hátteret :)).

Addig már eljutottam a vírusokkal, hogy van két trójai, amit egyszerűen nem írtanak ki a NOD és AVAS programok. A NOD azt írja ki, hogy a c meghajtó system volume szekcióban van a kis ****, de nm írtja le. Van valami javaslat az írtás módjára?

Ha kiírja valahová a vírusos file pontos elérési útját, akkor total commanderrel megpróbálhatod te magad törölni.

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Nem feltétlenül naponta. Haveromnak óránként váltogatja. Elég zavaró nekem. Meg szépen lassítja a gépet is. :)

Hozzászólás ideje:
(a suliban már le is szidott párszor a tanár, amiért cserélgetem azt a randa XP hátteret, pedig csak néhányszor tettem ki Bomarréhoz hasonló hátteret :D)

Hasonló velem is megesett. Felraktam egyszer egyet a teljesen léggyé alakult Brundle-ról, de a muter leszedette mert az öcsém is használja a gépet és akkor még nem bírta a horrorokat. Sokat változott azóta, de azt a képet többet nem raktam fel.

Hozzászólás ideje:

Kicsit javultak a helyzetek itthon ezért kicsit elszántam magam és lecseréltem az asztalomat. Most ilyen az asztalom. :D:D

Asztal_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Szerkesztve: - Derb

Hozzászólás ideje:
Csini. A végzet asszonya személyesen.

Majdnem. :D Ez egy énekes nő. Az kedvenc rockbandámnak.

Hozzászólás ideje:
Azt hittem elösszőr hogy egy transzvesztita.

Nanna. Ez nem az a csaj. aki nem csaj. Van uilyen és hasonlítanak egy kicsit de nem az. :D

Hozzászólás ideje:
Miért... :D Tök szép!

Bomarr: Ez a nyilatkozat tetszik! :D

Donát

Köszönöm. Legalább nem csak én látom szépnek. :D

Hozzászólás ideje:
Nem hinném. Orbán most sem tagadja sztem, hogy Gyurcsány a legnagyobb politikai ellenfele.

Donát

Azt nem is, de ezen kívül gyakorlatilag mindent akkori önmagából.

Hozzászólás ideje:

Üdv mindenkinek! Hazatértem egy kis továbbképzésről. Látom, nem lazsáltatok. :D Igyekszem behozni a lemaradásaimat a következő néhány napban.

Izé... Derb háttere megtalálható a simonz.co.hu oldalon. :D

Nekem most az Anakin-Vader dupla poszter a hátterem, de rendszertelen időközönként cserélgetem őket. Az utóbbi időben főleg a saját posztereimet szoktam használni, váltogatva egy-két tájképpel. Na meg néha egy kis Natalie... :D :D

Szerkesztve: - SimonZ

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.