Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Nagyon jó lett, és a vége is ötletes. A Kovac Josef az remélem nem valaki fórumos volt Nyelvvizsgán mi volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Remek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Kudar: :) Naggyon tetszik! Remélem, hamar fent lesz teljesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Holnap megyek nyelvvizsgára, drukkoljatok, kérlek! Hajrá! Bár úgy is sikerülni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Én is szorítok! :9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Mestermunka Kudar. Sorozat lesz belőle? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Vizsga: hát, reménykedem, egy holnap múlva kiderül. Hallgatást kissé elszúrtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 16. (szerkesztve) Wow köszi mindenkinek! NEm gondoltam ilyen jó fogadtatásra, bár nekem általában nem tetszenek elősre a saját munkáim, csak megszokom őket. Próbálom majd csinálni teljesen gőzerővel csak van mellette sajna kötelező meló is. Krande, Kovács Józsi egy ismerősöm. REvan: Hát még nem tudom, én szeretném, Meglátjuk hogy folytatódik, és mennyi ötletem lesz rá. (bár ez általában nem szokott gondot okozni) Milán: azt általában mindenki kicsit elszúrja, mert rossz a magnó, alig lehet hallani stb stb. Hugom szerint az ő szóbelije "érdekes lett" hónap múlva kiderül ez mit is jelent. Szerkesztve: 2010. Április 16. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Vizsgázóknak akkor továbbra is megy a szorítás Jó sokára derül ki, hogy sikerült-e. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Vizsgázóknak akkor továbbra is megy a szorítás Jó sokára derül ki, hogy sikerült-e.Azért, mert kiküldik Angliába és ott nézik meg Legalábbis az eddigi vizsgáimat mindig így csinálták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megnéztem a képregényt, kudar, nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megnéztem a képregényt, kudar, nagyon jó. Köszi szépen, igyexik az ember! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Charlie Pace neve is ott viritott az egyik sírkövön. Zseniális! Nagyon ügyes vagy kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Nem vicces/kedves, úgyhogy inkább ide rakom. http://www.mbl.is/mm/frettir/innlent/2010/...kvikni_i_isnum/ Az elején van egy kis reklám. Egyébként gyönyörű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 17. Mit szóltok a jó kis vulkáni hamuhoz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Mit szóltok a jó kis vulkáni hamuhoz? Látta valaki valahol? Csak mert pécsre nem igazán érkezett meg... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Én se láttam. Elég magasan kórincál ahhoz, hogy ne lássuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Látta valaki valahol?Csak mert pécsre nem igazán érkezett meg... Mondjuk az ablakpárkányon, vagy bent a szobában (ha volt szellőztetve). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. PRP Pg 5: http://priemryeest.deviantart.com/art/PRP01-05-161126882 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. PRP Pg 5Kiváló, köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. PRP Pg 5LOL! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Jó lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. kolmilan remélem tisztában vagy vele hogy mit jelent az avatárod alatt díszelgő szócska. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. kolmilan remélem tisztában vagy vele hogy mit jelent az avatárod alatt díszelgő szócska. Tudja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Én ne tudnám... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Sejtettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 18. PRP Pg 5: Nagyon jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Dzséjt, lenne két "szakmabeli" kérdésem? Szóval leszedtem ezt az általad preferált Vegast. Kérdés, hogy mkv file-al tudok e dógozni? Próbáltam ilyet beemelni, de nem engedte. De hátha tudsz valami hátsó kiskaput. Aztán....A közzétételnél lehet e választani a képméretek közül? A WMM-nél az volt a baj, hogy avi file-t csak torzítva készítette el a végleges változatban. 720x576-os képfelbontásban hajlandó csak kidobni a klipet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. MKV-vel tud dolgozni, csak sajnos nem mindig akar. Nekem egyszer sikerült rábírnom erre, azóta se (igaz, nem is próbáltam). Amúgy a Vegas válogatósságát a codecek okozzák, azokkal harcban van, így nem árt egy jobb codec pack, vagy az ismert codecek egyenkénti telepítése. Méretet lehet változtatni. Holnap még adok pár hasznos tippet (ma csak azért nem, mert az én Vegasom megdöglött, újra kell telepítenem). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Április 19. (szerkesztve) Van itt manga vagy anime fan? Nyertem egy manga/képregényt a Vad virágok Könyvmáhelytől és választhatok 3 közül: Kázmér és Huba 7. vagy A vízisten menyasszonya 5. vagy Annyira király vagy! 4. Na mármost csak az elsőt ismerem, de nem volt kedvencem sosem Kázmér és Huba, viszont a másik kettőt nem. Aki ismeri őket, írna róluk valamit, ha megkérem? Szerk: Utána néztem, a másik kettő eléggé lányos történet, így marad a srác és a tigris (Kár, hogy Usagit nem lehetett kérni ) Szerkesztve: 2010. Április 19. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.