Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Lelki panaszokra biztos jó. És mint tudjuk, a betegségek nagy része onnan indul ki, így ami a léleknek jót tesz, közvetve elmulasztja a testi fájdalmakat is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Marilyn Manson, Rob Zombie, Motörhead meg a hasonló dalokat kell hallgatni, azokat nem szeretik a bacik és menten távoznak inkább, mint sem hogy tovább hallgassák őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Lelki panaszokra biztos jó. És mint tudjuk, a betegségek nagy része onnan indul ki, így ami a léleknek jót tesz, közvetve elmulasztja a testi fájdalmakat is. Teljesen egyet értek, bár nekem ilyenkor Sebestéyn Márta vagy Lovász Irén népdal énekesek gyógyítják a lelkemet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Teljesen egyet értek, bár nekem ilyenkor Sebestéyn Márta vagy Lovász Irén népdal énekesek gyógyítják a lelkemet. Én Sebestyén Mártával legfeljebb az ellenségeimet kínoznám, dehát ízlések és pofonok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Ez emlékeztet arra, hogyan kúrálom magam ki a másnaposságból: Desperado, Volt egyszer egy Mexikó, Transformers 1-2 bambulása. Lekapcsolja az agyat, így elmúlik a fájdalom, a zaj meg kitisztítja a fejet, így mire rebootol az agyam, már minden bajom elmúlik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 5. Jobbulást! Saját fekfedezésű gyógymód, ilyened biztos van otthon: SW zenét kell hallgatni megállás nélkül, amíg a tünetek érdemben el nem múlnak. Talán más John Williams zenével is működik, nem tudom. Én az ANH és a Jedi zenéjét próbáltam, mindkettő hatásosnak bizonyult. Túladagolni meg nem lehet Nekem mikor a szemem műtötték, és egy hétig nem láttam, akkor a Sólyom végveszélyben zenéjét halgattam. Bevált! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ken Ortis Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. (szerkesztve) Köszi szépen Látom, vannak ám tippek a jobbulgatásra Momentán egész este a Váratlan utazást néztem, imádom azt a sorozatot Biztos hatott a torokra, mert legalább már nem fáj olyan élesen, viszont most meg majd kiköhögöm a tüdőm Na mindegy, pár nap, aztán vígan leszek (csak ne kéne h*lye kollégákkal is hadakozni közben ) Szerkesztve: 2010. Május 6. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Közben USA bankszektor kampeca, DOW meg eljátszott egy -1000 pontos esést napközben. Jön a válság második hulláma. Re: W. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. (szerkesztve) Jobbulást MissKarrde. Dzséjt: Nem semmi ahogy kúrálod magad hangover ellen. Én felkelek, majd valami ehető ,utána ha fáj a fejem akkor Quarelin és két üveg ásványvíz. Remélem a görög fizetésképtelenség nem gyűrűzik be ide. Ha ez így megy tovább az egész rendszer összeomlik. Szerkesztve: 2010. Május 6. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Köszi szépen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Látom, vannak ám tippek a jobbulgatásra Momentán egész este a Váratlan utazást néztem, imádom azt a sorozatot Biztos hatott a torokra, mert legalább már nem fáj olyan élesen, viszont most meg majd kiköhögöm a tüdőm Na mindegy, pár nap, aztán vígan leszek (csak ne kéne h*lye kollégákkal is hadakozni közben ) Majd csak meggyógyulsz. Nekem egy időben a BBC-s Büszkeség és balitélet sorozat volt a gyógyszer ilyen esetekben, Mr. Darcy-val. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Dzséjt: Nem semmi ahogy kúrálod magad hangover ellen. Én felkelek, majd valami ehető ,utána ha fáj a fejem akkor Quarelin és két üveg ásványvíz. Az se rossz. Nekem van még kettő receptem másnaposságra (három, de a "ne igyál és akkor nem leszel másnapos" szerintem univerzálisan ismert ). Húgom állt elő azzal a teóriával egyszer, hogy a fejtépőelmúlasztó bogyót (esetemben Algopyrin) még aznaposan kell bevenni egy pohár vízzel és akkor nem leszünk másnaposak. Állítólag az Állítólagban tesztelték. Én is kipróbáltam, hellyel-közzel hatott is. Azért hellyel-közzel, mert vörösbor ellen mit sem ért (bár lehet, hogy ott a gyomorsavproblémás gyomrom is közre játszott). Egy másik érdekesen működő másnaposság kúrálásom meg az volt, hogy megnéztem a Stargate: Continuumot teljesen angolul (még nem volt hozzá felirat). Szerintem akkor azért jöttem helyre a film végére, mert koncentrálnom kellett hogy értsem a szöveget (akkor láttam először). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 6. Az se rossz. Nekem van még kettő receptem másnaposságra (három, de a "ne igyál és akkor nem leszel másnapos" szerintem univerzálisan ismert ).Húgom állt elő azzal a teóriával egyszer, hogy a fejtépőelmúlasztó bogyót (esetemben Algopyrin) még aznaposan kell bevenni egy pohár vízzel és akkor nem leszünk másnaposak. Állítólag az Állítólagban tesztelték. Én is kipróbáltam, hellyel-közzel hatott is. Azért hellyel-közzel, mert vörösbor ellen mit sem ért (bár lehet, hogy ott a gyomorsavproblémás gyomrom is közre játszott). Egy másik érdekesen működő másnaposság kúrálásom meg az volt, hogy megnéztem a Stargate: Continuumot teljesen angolul (még nem volt hozzá felirat). Szerintem akkor azért jöttem helyre a film végére, mert koncentrálnom kellett hogy értsem a szöveget (akkor láttam először). Azért én mellőzném az alkoholfogyasztás utáni gyógyszerbevételt. Donát, Pildi: Szerintetek ez a görög válság menynire komoly hazánkra és a világra nézve?Én rendesen be vagyok kakilva miatta. Végre kezdtünk ikilábalni erre most ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Majd csak meggyógyulsz. Nekem egy időben a BBC-s Büszkeség és balitélet sorozat volt a gyógyszer ilyen esetekben, Mr. Darcy-val. Köszi, most már sokkal jobb Az sem rossz, csak nekem a mozis jobban bejön Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Azért én mellőzném az alkoholfogyasztás utáni gyógyszerbevételt. Persze nem közvetlen utána, az kicsit tényleg egészségtelen lenn Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. (szerkesztve) Frenkie: Őszintén szólva, ez egy jó kérdés. Eltérő országok, eltérő módon vannak érintve az ügyben. Példának okáért, vannak az úgynevezett PIIGS országok, azaz: Portugália, Olaszország, Írország Görögország és Spanyolország, akiket egy kalap alá veszik a befektetők, tehát ha Görögországgal szemben esik a bizalom, akkor velük szemben is. Na most, hazánk, mivel nem EURO övezeti tag, ezért csak közvetve szívja meg az egészet (szemben pl. a szlovákokkal, vagy a görög adósság jelentős részét finanszírozó németekkel), hiszen mi nem eurót használunk, tehát az euró esése számunkra nem kedvezőtlen (maximum az export miatt lenne az). Csakhogy: a nagy bibi ott van, hogy ebben a globalizálódott világban, ha valahol történik egy kis probléma (ld.: Dubai), akkor abból szinte egyetlen ország egyetlen tőzsdéje sem húzhatja ki magát. A piac iszonyúan volatilis, a legkisebb rezdülésre is érzékeny, képes bármit túlreagálni, és mivel a forint nem egy kiegyensúlyozott valuta (elég nagy tartományban mozgott az elmúlt években), könnyen spekulálhatnak bármilyen negatív esemény következtében a befektetők arra, hogy esni fog, ami egy önbeteljesítő jóslat (tényleg esik). Ergo hiába gyengül az euró, ha a forint még jobban gyengül, akkor a forint/euró árfolyam emelkedik (pl. most 270 forint / Euró árfolyam). És ami szintén esedékes: a dollár és a svájci frank árfolyama pedig az egekbe szökik, hisz ahhoz képest nem csak mi, de az euró is gyengül. Tehát közvetve három hatása lehet ránk nézve: 1) Az árfolyamon keresztül a deviza adósok kerülhetnek rosszabb helyzetbe (főleg a svájci frankosok), de semmiképp sem olyan rosszba, mint 1-1,5 éve 2) A befektetők magasabb kockázati felárat kérhetnek el azon országok kötvényeiért ahol magasabb az államadósság aránya a GDP-hez képest (nálunk pl.) --> emelkedhet az alapkamat, ami a hazai adósok helyzetét nehezítheti meg (most történelmi mélyponton, ami jelenleg jó, hiszen serkenti a gazdaságot és a maastrichti kritériumokhoz is közelebb járunk). 3) Nehezebben fognak ezek után bárkit is felvenni az EURO zónába, szigorúbb ellenőrzésre kerülnek a konvergencia kritériumok teljesítései, ami tovább késleltetheti Magyarország Euró bevezetését. Pildi, kiegészítés, helyesbítés? Szerkesztve: 2010. Május 7. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Pont két napja mondtam a kolléganőmnek, hogy esetleg számíthatunk az alapkamat emelésére (melóhelyi ügylet miatt került szóba). Ismert, nem egészen megbízható hírportálon olvastam, hogy talán valaki elütötte a million szót billionra egy ügylet kapcsán, attól kergültek meg a kereskedők és esett a Dow Jones ekkorát. Nagyon durva lenne, ha igaz volna, valahogy pletykaszagúnak érzem. Arról beszéltünk délután, hogy inkább ezzel próbálhatják a kedélyeket lenyugtatni, vagyis egy ilyen elütési hiba még mindig jobb lenne, mintha valami tényleges gazdasági esemény lenne a hirtelen zuhanás hátterében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Ha tényleges gazdasági esemény lenne (van?) a Dow Jones zuhanása mögött, akkor az nem marad titokban sokáig, sőt. Erről a nagy esésről lemaradtam amúgy, mikor volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Bizony, hamar megtudjuk, mi volt. Most az időeltolódással nem számolok, szóval tegnap (?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Én azon se csodálkoznék ha tényleg elírtak volna valamit. Tudjuk milyen h*lyék az emberek, nem is oly rég ugye azért vallott kudarcot egy kooperatív Mars küldetés mert míg az Európai fél metrikus mértékegységgel számolt addig az amerikaiak.......ugye nem is kell folytatnom A szondát azóta se találják Ez a világgazdasági válság már ezek nélkül is elég ciki. Valaki "elfingja magát a rizsföldeken", rögtön zuhan minden. Nem baj, csődöljön be a sok kiszipojozó bank, senki se fogja őket siratni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. http://www.vg.hu/penzugy/amerikai-piac/a-w...yuldozes-315185 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Szerintem kanyarodjunk vissza a másnapossághoz A gólyatáborban volt pálinkaváltó a csapatversenyen. Előtte ettem tojásrántottát, az hasznos volt. Szóval, be a Balatonba, el az emberkéig, egy pohár pálinka (+ előtte is kóstoltattak már velünk) és vissza a váltótársakhoz. No, a korábbi versenyszám miatt már volt egy majdnem-fél liter söröm is belül. Viszont balatoni utószezon volt, jó hűvös víz, északi part. Előző napról tudtam, hogy a bójáknál már nem ér le a lábam, hát beúsztam addig, és ott úsztam a nyolcasokat, lehetőleg a víz alatt, amíg ki nem tisztult minden. Úgy, hogy tudtam, hogy nem ér le a lábam, tehát észnél kell lennem, nem szabad önsajnáltatnom. Senkinek nem tűnt fel, hogy hol voltam, viszont részed sem lettem utána Azért csak olyannak ajánlom, aki ép ésszel is belemegy a hideg mélyvízbe úszni, és nem a partiőrség szedi ki utána. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Azért csak olyannak ajánlom, aki ép ésszel is belemegy a hideg mélyvízbe úszni, és nem a partiőrség szedi ki utána. Nálam már el van felejtve a dolog. Ép ésszel bele nem megyek a hideg vízbe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Pont két napja mondtam a kolléganőmnek, hogy esetleg számíthatunk az alapkamat emelésére (melóhelyi ügylet miatt került szóba). Ismert, nem egészen megbízható hírportálon olvastam, hogy talán valaki elütötte a million szót billionra egy ügylet kapcsán, attól kergültek meg a kereskedők és esett a Dow Jones ekkorát. Nagyon durva lenne, ha igaz volna, valahogy pletykaszagúnak érzem. Arról beszéltünk délután, hogy inkább ezzel próbálhatják a kedélyeket lenyugtatni, vagyis egy ilyen elütési hiba még mindig jobb lenne, mintha valami tényleges gazdasági esemény lenne a hirtelen zuhanás hátterében. Cáfolták az elírást. Ha tényleges gazdasági esemény lenne (van?) a Dow Jones zuhanása mögött, akkor az nem marad titokban sokáig, sőt. Erről a nagy esésről lemaradtam amúgy, mikor volt?Tegnap volt. Ilyet még nem láttam. Döbbenetes volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Donát: köszi a választ. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Szerintem kanyarodjunk vissza a másnapossághoz Azért csak olyannak ajánlom, aki ép ésszel is belemegy a hideg mélyvízbe úszni, és nem a partiőrség szedi ki utána. Nem semmi sztori Szerintem akkor már az ember nem teljesen ép eszű, szóval van rá esély, ha tud valaki úszni Egyébiránt eszembe jutott, hogy részegség ellen az ivászat előtt érdemes valamilyen jó zsíradékos ételt enni, mondjuk a zsíros kenyér pont megteszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. (szerkesztve) ÉN másnaposságra kefirt iszok, helyre teszi a gyomromat és a fejemet is. NO meg elötte este liter viz és C-vitamin. Még anno szegény barátomat kérdeztem meg, mikor tök másnapos volt, hogy kér-e még egy kis pálinkát. Arca megnyúlt, kiküöhögött egy nemet és elment, nem tudom hova. Szerkesztve: 2010. Május 7. - orki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tarkacsu Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. ÉN másnaposságra kefirt iszok, helyre teszi a gyomromat és a fejemet is. NO meg elötte este liter viz és C-vitamin. Még anno szegény barátomat kérdeztem meg, mikor tök másnapos volt, hogy kér-e még egy kis pálinkát. Arca megnyúlt, kiküöhögött egy nemet és elment, nem tudom hova. A pálinka nem az erősségem! Eddig 2:0-ra ő nyer így inkább nem kötekszem vele... Különben is! Egy olyan este után nem is csoda, hogy inkább tejet ittam. Te is szoktad emlegetni azt a bulit! Ja és ital töriből tanultuk, hogy minőségi italt kell inni és akkor nem lehet másnapos az ember. Például a magyar pálinkától sem lenne szabad másnap macskajajjosnak lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Május 7. Például a magyar pálinkától sem lenne szabad másnap macskajajjosnak lenni.Van az a mennyiség amitől lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.