Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Áhh, voltam ezen a Plus maraton futáson reggel, elég gagyi volt.Főleg televolt láma csaló 8 évesekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Derb Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 15. Áhh, voltam ezen a Plus maraton futáson reggel, elég gagyi volt.Főleg televolt láma csaló 8 évesekkel. Én is. Zöld ulcsiban rohangáltam össze vissza keresvén az ismerősömet mert üzletelni voltam arra és azt a tömeget öcsém. Jajj.De jó hogy nem futhatok sokat és nem is szeretk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Na most súgjatok... apci videószerkeszteni akar, letöltött agy Adobe Premier nevű progit... mov filét nem tud (nem sikerült....) avit meg 15 másodpercet rakott össze ugyanenyi perc alatt. Na mit legyek most okos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Adobe Premierhez nem tok hozzászólni, én a Sony Vegashoz értek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. én a Sony Vegashoz értek. Nincs hozzá valami PDF-es vagy Word-ös oktatóirományod, mert klipötletem és progim van de nem bírok rajta eligazodni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 16. Sajna az nincsen, de ha MSN-en megkeresel, akkor esetleg tudok valamicskét segíteni. Sajna a Vegas kezdésnek valóban elég bonyolult (heh, naná, hogy én is azzal kezdtem az ipart, máig bukannak elő új finkciók), de ha belerázódik az ember, olyan művek születnek, hogy ihaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 21. Jut eszembe ma volt (vagyis tegnap okt. 21.) 50 éves Carrie Fisher! Isten éltesse sokáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Igen igen. Tényleg tegnap volt. Füle érjen Yodáig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Éljen, és érjen:) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Boldog születésnapot, Carrie! Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Éljen Carrie. Jó bőr volt anno...de most se rossz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Happy Birthday Carrie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Boldog születésnapot neki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Éljen Carrie. Jó bőr volt anno...de most se rossz! A drog is a pia egy kicsit eldeformálta. De azért bldog születésnapot neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. A drog is a pia egy kicsit eldeformálta.De azért bldog születésnapot neki. Elég jól tartja magát a korához képest. Maradjunk annyiban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 22. A drog is a pia egy kicsit eldeformálta.De azért bldog születésnapot neki. Azért a pia után még domborított a Jediben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Azért a pia után még domborított a Jediben! Azért ott is látszódott rajta szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Na megkezdődtek a "méltó" megemlékezések a Deák téren... k*rva anyjukat. Carrie Fishernek meg boldog szülinapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. A nagy magyar szellemű emberek így akarják megünnepelni 56-ot?Könnygázt nekik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Nem akartam kommentálni, de ezt azért leírom. Az Astoriánál is Viktorkám a 20 perces beszédéből 19,5 percig a kormány szídása tartott. Szép 56-os megemlékezés volt az is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Nálunk sajna már jó ideje a politikáról szól minden nemzeti ünnep. Egyedül még ugy ahogy az egyházi ünnepek vannak "biztonságban". Bár lehet, hogy idén még a karácsonyt is pártbeszédek tüzében kell majd megülni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. No, akkor én megnyugodtam, hogy ennek fényében mégis megemlékezősebb volt a kórbonctankönyv mellett töltött 3 óra,.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Bár lehet, hogy idén még a karácsonyt is pártbeszédek tüzében kell majd megülni. Azt megoldom, kinyomom a tv-ét, vagy a tv műsor helyére benyomok egy DVD filmet. Van pár karácsonyi, amik ráadásul úgyis leadásra kerülnek a TV-ben, úgy mint Bunyó karácsonyig, Reszkessetek betörők... stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. (szerkesztve) ráadásul úgyis leadásra kerülnek a TV-ben, úgy mint Bunyó karácsonyig, Reszkessetek betörők... stb. Optimista vagy, de reménykedjünk benne, hogy a TV-k ekkor tényleg filmezéssel lesznek elfoglalva és nem a Kossuth meg a Deák téri tüntetésekről sugározzák az élő-adásokat. Szerkesztve: 2006. Október 23. - Bomarr Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. A bunyó karácsonyig az már alap minden karácsonykor Nem tudom hogy télen miért csak télen játszódó filmeket adnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. és nem a Kossuth meg a Deák téri tüntetésekről sugározzák az élő-adásokat. Remélem szarfagyasztó hideg lesz, és akkor max az eszkimók, a fókák és a pingvinek tüntetését fogják adásba nyomni a kardszányú delfinek agresszív viselkedése ellen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. (szerkesztve) Óvatosan fiúk, lányok, frenkie még megsértődik. Egyébként Orbán mai produkciója valóban alátámasztotta, hogy elmebeteg. Egyébként meg kezd hasonlítani a szitu az EPIII-ra. Szerkesztve: 2006. Október 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Egy kis lazulás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Egyébként meg kezd hasonlítani a szitu az EPIII-ra. In order to ensure our security and contiuning stability, the Hungary Republic will be reorganized into the First Hungary Empire, for a safe and secure society. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. Október 23. In order to ensure our security and contiuning stability, the Hungary Republic will be reorganized into the First Hungary Empire, for a safe and secure society. vagy inkább Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.