Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. az elsősöknél valami ge**sz van, így egyelőre nem tudjuk felvenni a tárgyakat, csak a felsőbb évesekNa az szép Nálam sosem volt ilyen. Viszont akkor majd szólni kéne az informatikusoknak az Eltén (úgy tudom ők csinálták, bár nem tudom hogyan, mert nagy léhűtök azok is ), hogy nézzék már meg. Vagy szóljatok a TO-nak, HÖ-nak, mert jövő7től már suli és lassan kezdődik a verseny óra felvétel (nem tudom mi a hivatalos neve ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Jah, ha engedné a félévemet aktívra állítani, hogy tárgyakat felvegyek, az nagyon jó lenne (mert már két napja megy). Csak éppen az elsősöknél valami ge**sz van, így egyelőre nem tudjuk felvenni a tárgyakat, csak a felsőbb évesek Én úgy tudom hogy tárgyfelvétel csak a második félévtől lehetséges, legalábbis nálunk így működik. Oldie: Nem képvisel az a gyerek senkit se a szemszögemből, csak mondom hogy ilyenek is vannak. Az időjárás meg tényleg haláli, egy hete még 34 fokban strandoltunk a táborban, most meg pulóver-kabát kombóval megyek mindenhova. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Ne felejtsük, a finnek ugye ilyenkor kezdenek strandra menni Miamiban ilyen időben pedig műr a költözést fontolgatják, közép-európai 21 éves srác meg majd meg fagy. Évekkel ezelőtt még ilyenkor strandon voltak az emberek, idén pedig július közepétől szinte téli kabátban vannak az emberek. Rohadt vulkánkitörések! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Én úgy tudom hogy tárgyfelvétel csak a második félévtől lehetséges, legalábbis nálunk így működik.Jól tudod, mert vannak olyan iskolák is, amik az első féléveseknek ők maguk csinálják meg az órarendet. Olyan is És vannak olyanok, amelyiknél maga a hallgató rakja össze az órarendet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Miamiban ilyen időben pedig műr a költözést fontolgatják, közép-európai 21 éves srác meg majd meg fagy. Évekkel ezelőtt még ilyenkor strandon voltak az emberek, idén pedig július közepétől szinte téli kabátban vannak az emberek. Rohadt vulkánkitörések! Oh, régebben a sok atombomba robbantási kísérleteket szidták. Most majd akkor lesz igazán érdekes a dolog amikor odafönt északon a minap leszakadt hatalmas jéghegyek, úgy szépen elérik a langyosabb vizeket és bekavarnak majd az áramlásokba. Anglia jég alá került, nekünk meg talán lesz fehér ünnepünk is, igaz majd májusban, Anyák Napján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Phobos, tegnap beszéltem velük telefonon, azt mondták, hogy valami gond van az elsősökkel, most meg már az az infó, hogy beiratkozáskor a TO fogja beállítani, és utána lehet tárgyakat felvenni. Ami azért gáz, mert a ZSKF előbb kezd, mint a többi suli, és tegnap óta megy már a tárgyfelvétel. Azért "jó", hogy nem tudják elsőre megmondani, hogy mi a gond, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Én úgy tudom hogy tárgyfelvétel csak a második félévtől lehetséges, legalábbis nálunk így működik. Levelezőn más a helyzet, mint nappalin, mert korlátolt az időkeret. Az órarend már megvan, szóval a tárgyfelvétel amolyan technikai dolog, amit meg kell csinálni, nem lehet az időpontok, stb. között válogatni, csak mateknál meg infonál tanárok között. Szerintem még a választható tárgyaknál lesz a gubanc, hogy elfogy a hely, amit szeretnél, és kénytelen leszel másikat választani, ahova még beférsz. Nappalisoknál nem tudom, hogyan megy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Én továbbra is azt csinálnám az állatkínzókkal, mint ők az állatokkal. Semmivel sem többet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. (szerkesztve) Nappalisoknál nem tudom, hogyan megy.Nappalisoknál úgy meg, hogy rá vannak állva a netre és fénysebességet meghazudtolva frissítenek Amint van tárgyfelvétel, már repülnek is rá. Az volt a poén, hogy tavaly 5(!) perc alatt beteltek a jó gyakorlati helyek Aztán meg ment a verseny, ami nem kimondottan igazságos alapú, mert kapsz egy számot az EHA azonosítódból. Na most, akinek V-vel kezdődik, mint nekem (gondolom neked Karrde, T-vel ) az mocskosul rossz helyzetben van, mert minél nagyobb a szám, annál jobb az embernek. (Viszonyításképpen, nekem a mázlipontom (így hívják) kb. 2 millió lenne, míg van olyan, akinek 20 milliárdos a pontja, mert mondjuk Alma Antalnak hívják. ) A tárgyfelvétel pedig olyan, hogy van egy listád, hogy mik a kötelező tantárgyaid és van pár óra, ami a 3 év alatt kötelező elvégezni. Azokat mindegy, hogy mikor veszed fel, az a lényeg, hogy BsC végén meglegyenek. (pl. közgazdaság, fúj! ) Na a kötelező tárgyak meg vannak a listán, és megnézed, hogy pl. az Analízis gyakorlatok mikor vannak. Van egy kedden 10-kor meg van teszem azt csütörtökön 15-kor és amelyik neked szimpatikusabb azt veszed fel. Előadások 1 időpontban vannak csak. Ezt még nálunk megbonyolították azzal, hogy 3 szinten lehet tanulni, tehát kiválaszthatod, hogy a diszkrét matek mondjuk középszintű legyen, míg az algebra felső, de az analízis alap szintű. Mondjuk ez egy sarkalatos példa, mert ez a három így nem túl jó választás, de ilyet is lehet Szerkesztve: 2010. Szeptember 1. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Hát számomra nincs különbség amikor már az egyik válfaját diszkrimináljuk főleg úgy ha ostobán ki akarunk lépni a másik árnyékából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Az első smiley oltári. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Az első smiley oltári. És milyen kifejező Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. És milyen kifejező Üsd ki! Üsd ki! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Gyerekek, elkezdtem ezt a Spartacus féle Workout-ot......De sírok. Még úgy is, hogy a sz*r térdeim miatt az ugribugri része kimarad. Kömény izomláz van, no. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Nappalisoknál úgy meg, hogy rá vannak állva a netre és fénysebességet meghazudtolva frissítenek (gondolom neked Karrde, T-vel ) Jaj, piszok rosszul hangzik az egész procedúra, amit leírtál. Jól gondolod, T-vel, szóval ez nekem is szívás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Első napom a melóban! A főnököm egy volt katona, alezredes vagy őrnagy (most hirtelen nem tudom, melyik a magasabb), de amúgy korrekt, jó fej ember. Abszolút Robert De Nirora hasonlít, már várom, hogy melyik zeg-zugból kerül elő a hazugságvizsgáló... Aztán amikor rám néz így: Hát bármit kér, megkapja Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Hol dolgozol Donát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 1. De Niro a csúcs. A minap láttam újra a Csillagport, és egyszerűen szuperjó abban is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Tegnap majd meg fagytam, erre ma jól felöltöztem. Ma meg majd meg sülök Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. A főnököm egy volt katona, alezredes vagy őrnagy (most hirtelen nem tudom, melyik a magasabb) Alezredes Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Na ez durva Shotit érdemel az ámokfutó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Na ez durva Shotit érdemel az ámokfutó.Én arra azt mondom, mi a fa*ért kell az út felénél, 2/3-ánál menni? Ott van a járda mellette, meg van egy rét is. Persze nem az autóst akarom menteni, mert ő is megér egy misét (gyorshajtás, átment az út másik oldalára és cserbenhagyta), de ha a biciklis nem az úton megy, akkor túléli. Fele-fele arányban hibásak mindketten. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Ha meg elüt egy gyalogost a biciklis, akkor "De hisz ott az út, miért nem az úton megy?". Szabályosan az úton kell a bicikliseknek közlekedniük, nem a járdán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. A biciklinek az úton a helye. Nagyon jól csinálja, pontosan ott kell mennie ahol megy. Az autóst pedig az égatta világon semmi se védi, hisz a biciklis egyáltalán nem az ő területén ment, hanem elözés közben csapta el, ráadásul egy piroson át is hajtott. Csoda hogy nem csapta el a zebrán átkelő gyalogosokat. Hogy nem igy történt az valszeg csak a gyalogosok mázlija hisz pár pillanattal előbb keltek át. Nevetséges hogy fele-fele arányban hibásak. A biciklis semmit se csinált rosszul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Én arra azt mondom, mi a fa*ért kell az út felénél, 2/3-ánál menni? Ott van a járda mellette, meg van egy rét is. Persze nem az autóst akarom menteni, mert ő is megér egy misét (gyorshajtás, átment az út másik oldalára és cserbenhagyta), de ha a biciklis nem az úton megy, akkor túléli. Fele-fele arányban hibásak mindketten. Ja, ment volna a járdán, a föld úton, sőt, húzzon a francba be az erdőbe vagy mindjárt repüljön! Az a büdös, mocskos biciklis, hogy miért is közlekedett szabályszerűen ott, ahol elő van neki írva, ha nincs biciklis út. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Első napom a melóban! Majd számolj be, milyen a meló Nálunk is van most fél évig két nagyon szép fiú gyakorlaton Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Ja, ment volna a járdán, a föld úton, sőt, húzzon a francba be az erdőbe vagy mindjárt repüljön! Az a büdös, mocskos biciklis, hogy miért is közlekedett szabályszerűen ott, ahol elő van neki írva, ha nincs biciklis út. Dettó. Az autóst terhel minden felelősség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Habár akkor minden hétvégén suli lesz Jól meggondoltad Te ezt? Hatalmas erő kell ahhoz, hogy meló mellett, minden hétvégén Pestre járjon az ember suliba. Az otthoni tanulásról nem is beszélve. Csak magamból kiindulva, nekem már baromi fárasztó angolozni is az agyleszívó munka mellett, sokszor nincs is kedvem. Szóval minden elismerésem, hogy ezt így bevállaltad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 2. Az Audi meg legalább 150-nel ment. Ha lassaban megy túlélheti a bringás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.